Uthängda döda barn

Flashback – Barn förtalas mycket illa

Eller döda barn förtalas mycket illa. Det är inget nytt att ägaren till Flashback är så empatilös att han låter lågbegåvade posta hat om barn. Man kan undra hur det står till i samvetet på ägaren Jan Axelsson. De flesta eller nästan alla får glansiga ögon bara man läser om barn som farit illa. Det kan handla om någon på andra sidan Jorden eller någon på sin egen gata, det har ingen betydelse man blir tårögd. Det är den normala reaktionen. Hur reagerar Jan Axelsson när han låter folk hänga ut och förtala barn?

Extremt illa

Det som sker och har skett på Flashback forum är inte bara lite skitprat om barn utan det är extrem illa. Det är så illa att vilken normalt funtad människa som helst får tankar att göra processen kort med de som postar skiten. Men till skinnad från de lågbegåvade på Flashback har normalt funtade människor spärrar som hindrar dem från att göra processen kort med någon eller till och med hindrar dem från att göra något alls. Kanske är det fel, kanske borde folk göra något?

De skändar barn utan att blinka

I en tråd på Flashback upprättades en tävling av de lågbegåvade om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda Arbogabarnen från förundersökningen. Mängder av målade bilder visades, den ena värre än den andra, än var det en clown än något annat. Pappan till barnen vädjade att bilderna skulle tas bort men utan gensvar vilket är väntat när det gäller det empatistörda Flashback och de som hostade bilderna. Däremot började de kränka pappan för att han ville få bort bilderna.
Den mördade Engla har ett antal egna trådar där där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta. Mamman har bett dem att sluta med detta och ta bort bilderna utan framgång. Den mördade lilla Bobby är ett annat barn som hängts ut och hånats. Tsunamins offer med flera barn skändas och omtalades på ett vidrigt sätt.

http://www.expressen.se/kvp/att-hana-bobby-ar-inte-straffbart/
http://www.folkbladet.nu/265382/polisen-utreder-natfortal-mot-dod

Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback. Smaklösa skämt och bland annat förtal om den mördade lilla flickan Engla:

Bilder och förtal om de mördade Arbogabarnen.
image67

Vad gör rättsväsendet

Svaret är enkelt på frågan i överskriften, de gör inget, inget alls! Flatheten är iögonfallande från våra myndigheter som inte ens försöker få stopp på det förutom någon enstaka misslyckad rättegång. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det. 

Varför kan ingen stoppa galenskaperna

Varför tar inte Flashback bort länkarna? Varför tar inte moderatorerna bort länkarna? Det måste råda en konstant systemkollaps hos det gänget som inte gör något! Vi har namnen på flera av moderatorerna som gör sig skyldiga till brott mot lagar men främst mot de oskrivna lagarna som säger att sådant tar man bort direkt av hänsyn till anhöriga. Varför gör de inte det på Flashback? Att bilderna är offentligt material försvarar ingenting! Det enda svaret som återstår varför man inte tar bort sådana länkar måste bli att de som kan ta bort det är empatilös zombies som följer den store guden Jan Axelsson minsta lilla vinkning.  Själv åker Jan Axelsson Jorden runt för miljonerna han drar in på forumet med hjälp av sin skock gratisarbetande knähundar.

Tack och lov

Tack och lov har flera av dokumentsajterna som hostar bilderna lagts ner eller byggts om så att flera av dessa vidriga bilder numera inte kan ses. Det förlåter dock inte syndarna på Flashback, de borde straffas hårt.

Det är inte så här föräldrar vill minnas sina bortgångna barn!

6 tankar på “Flashback – Barn förtalas mycket illa

 1. Håller med er, det är äcklig beteende! Idioter finns överallt men de syns bara på flashback för där samlas de precis som flugor runt en gödselstack.

 2. Hipster:
  Håller med er, det är äcklig beteende! Idioter finns överallt men de syns bara på flashback för där samlas de precis som flugor runt en gödselstack.

  Ja, vi kunde inte säga det bättre själva.

 3. På Flashback finns bara inkokta IQ-befriade varelser som påstås vara människor. Förr satt de på instutioner och psyksjukhus. Nu har de alla flyttat till Flashback, dårhuset på nätet, där passar de. Tyvärr gör de anra illa och speciellt illa blir det när barn dras i skiten.
  Stäng ner Flashback!!!

 4. Brainstormer:
  På Flashback finns bara inkokta IQ-befriade varelser som påstås vara människor. Förr satt de på instutioner och psyksjukhus. Nu har de alla flyttat till Flashback, dårhuset på nätet, där passar de. Tyvärr gör de anra illa och speciellt illa blir det när barn dras i skiten.
  Stäng ner Flashback!!!

  Så rätt, så rätt!

 5. Käre Kentastrof,

  Redan nu pågår det en påverkansoperation gentemot er på Flashback.
  Det är min stora förhoppning att ni bemöter dessa grundlösa anklagelser, särskilt nu när era aktiviteter har blivit tipsade till utländska medier såsom Reuters.

  https://www.flashback.org/t3048229

  Mvh,
  Ivan Savachenko

 6. Ivan Savachenko:
  Käre Kentastrof,

  Redan nu pågår det en påverkansoperation gentemot er på Flashback.
  Det är min stora förhoppning att ni bemöter dessa grundlösa anklagelser, särskilt nu när era aktiviteter har blivit tipsade till utländska medier såsom Reuters.

  https://www.flashback.org/t3048229

  Mvh,
  Ivan Savachenko

  Nja, alla vet ju att man inte kan lita på Flashback så det skadar inte oss. Men det ger oss en massa go reklam.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer