Flashback – Intotherainbow avstängd för 1.06

x

Vår databas är fantastisk

Vi kan exempelvis se vad de avstängda har skrivit. Här är det “Intotherainbow” som stängs av.

2016-03-08-1221

 

Så här skrev han:

2016-03-08-1221_borta_a

Flashback är så panikslagna över att deras konton skall avslöjas att de stänger av en användare som skrivit ovanstående fullständigt harmlösa text och raderat inlägget. Tänk om de vore lika noggranna att radera förtal, kränkningar och allt annat bedrövligt som postas där.

En märklig syn

Flashback har en märklig syn på de som utsätts för dårarnas kränkningar. De försvarar eländet med yttrandefrihet. De säger också att de tar bort lögner om andra personer men det är en lögn (inlägget är redigerat):

huvuddåre

Här ljuger första klassens dåre (= moderator) om att man tar bort förtal. Du som skriver detta vet mycket väl att förtal, kränkningar och mycket annat aldrig tas bort. Min dotter har förtalats något fruktansvärt på Flashback. Jag och min dotter har upprepade gånger bett om att det skall raderas så att hon, jag och min familj kan leva vidare utan att ständigt få frågor om skiten på Flashback. Svaren vi fått av moderatorer, med något undantag, är om möjligt ännu vidrigare än det som postats i forumet. Så du “TorkelSnorkel” kan ta och stoppa ner det du skriver i halsen för det är ren och skär lögn!

Under punkt 2 skriver dåren att man kan regga sig och bemöta förtalet (som han i stycket ovan påstår att de tar bort…). Vi har medlemmar i SIG-gruppen som tagit på sig att bemöta förtal och främlingshat. Efter högst 10-20 harmlösa postningar raderas alla inläggen och kontot blir avstängd för livstid utan att något skrivs om att det blivit avstängt. Så även stycke 2 är ren lögn! De skriver så för att ge sken av att reglerna följs. Egentligen har de bara en regel på Flashback:

Punkt 0.00 – Alla inlägg som drar till sig idioter skall alltid stå kvar. Alla som klagar på dessa inlägg skall omedelbart raderas och bannas för gott.

Så här kan svaret se ut från en moderator

En vän till oss kritiserade forumet för att de lät förtal stå kvar. ÅnkelGunnar svarade vår vän som om det var någon av mig eller min dotter som låg bakom kontot:

åg1a

Ovanstående svar på att de skall ta bort förtal utvecklades till rena hotet från dåren. Det är det som han svara på här ovan. ÅnkelGunnar:s svar är dessutom ytterliger kränkning av min dotter. Alltså, en moderator som skall ta bort lögner om folk svarar med att ytterligare späda på eländet.

 

 

Vår vän, som försvarade oss på Flashback, svarar ÅnkelGunnar om vad “phpBB” är för något. Det gjorde han rätt i eftersom vår vän inte har en aning om vad det är. Vi som vet vad “phpBB” förstår ändå inte frågan. “phpBB” är ett av de vanligaste gratis forumenkoden. Vi har inget forum, SIG-gruppens diskussioner pågår, och dokument sparas på helt annat sätt. Det som dock talar sitt tydliga språk är det otrevliga svaret som mer påminner om en slyngels svar.

 

åg2

Fortfarande svarar dåren som om det är någon av oss i familjen som talar med honom. Om man kritiserar en anonym dåre på forumet säger han att det är vi som förtalar och sedan fortsätter han med att dilla om offentliga ursäkter. Jämför det med vad som står i omkring 10.000 inlägg mot min dotter på Flashback så inser man snabbt att killen på samma sätt som hela Flashback, Jan Axelsson och resten av alla dårar jävlas med oskyldiga människor, hur länge skall det få pågå?

 

åg3

Här är hotet som dåren säger inte är något hot. Vi polisanmälde detta och polisen som handlade ärendet sade att det är ett mycket grovt hot där han insinuerar att grovt våld skall användas mot familjen. Då visste vi i inte vem det var och polisen sade att det blir omöjligt att ta reda på det. Det var dock inte omöjligt att ta reda på!

Skall lägga ut alla svar från moderatorer

Vi ämnar lite längre fram lägga ut alla svar från moderatorer. Svaren kommer att visa mycket tydligt att reglerna som används är byggda för att skydda forumets inkomster. Det du skriver, “TorkelSnorkel”, kommer än mer visa sig vara ren lögn.

Vi vet vem ÅnkelGunnar är

Vi vet vem han är och funderar på att tala med Aftonbladet om hans identitet. Vi vill se tuffe ÅnkelGunner bli filmad där han lipande drar igen dörren framför journalisterna. När vi första gången nämnde att vi vet vem det är har vi fått hundratals mail av folk som också vill veta vem det är. Några av mailen påstod att de skulle bruka våld mot honom. Vi är dock motståndare till våld så dem lämnar vi inte ut något till i dagsläget.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer