Flashback – är på krigsstigen

Reglerna följs inte alls

Undertecknad har ett konto på Flashback, intre.
Jag har aldrig postat något med det kontot, bara sökt och PM:at ett par gånger. Nu när jag loggade in fick jag detta meddelande:

nattiavstangd

Jag har aldrig postat på Flashback någonsin med detta konto och inte heller med något annat konto! Ändå stängs kontot av för multipla konton. Så här säger reglerna:

1.07. Alternativa konton

Missbruk av alternativa konton är förbjudet. Det är inte heller tillåtet att posta inlägg eller PM på forumet (inklusive chatten) genom ett alternativt konto ifall man är avstängd eller bannlyst från forumet.

Vad regelns första mening förbjuder är missbruket. Missbruk av alternativa konton kan ske på olika sätt, men det vanligaste är att samma person postar inlägg med alternativa konton vilka stöder varandras åsikter och på så sätt får ett övertag i en diskussion. Detta behöver inte ske i samma tråd, utan kan ske även på andra sätt. Däremot är det inte per automatik förbjudet att omväxlande använda olika konton i samma tråd, så länge dessa inte missbrukas.

Andra meningen förbjuder att man postar inlägg eller PM på forumet eller använder chatten om man är avstängd. Detta gäller även om man är avstängd på grund av att man är under 18 eller om man har blivit avstängd på grund av KFK. Undantag från förbudet är att skriva inlägg i forumet Feedback eller att skicka ett PM till en moderator eller en admin via sitt alternativa konto.

Bryter man mot regel 1.07 kommer både ens huvudkonton och alternativa konton att bli avstängda.

Jag har aldrig gjort hemligt att kontot intre är mitt konto, till och med namnet är en del av vår domän. Jag använder aldrig anonyma ip-nr och tänker aldrig göra det heller. Jag och min dotter är inte anonyma, vill inte vara anonyma och ser ett stort värde i det. När man uttrycker sig i sitt eget namn skapar det respekt i alla läger.

Ett system av kortare avstängningar

Jan Axelsson, admin, har tydligt deklarerat att ingen stängs av tvärt utan det föregås av kortare avstängning några gånger innan den slutliga avstängningen verkställs. Detta är alltså ren och skär lögn.

Flashback är ute efter oss

Vi tror, på goda grunder, att Flashback försöker stoppa oss på alla sätt. De stänger av alla som verkar försvara oss mer än några gånger men framför allt stänger de av alla konton de tror tillhör oss. Vi har fått några mejl av personer som misstänker att de stänkts av just för att Flashback tror det är vi.
Jag kan direkt säga att alla Flashback, tror är vi, är helt fel eftersom vi inte postar på Flashback. Nu har de stängt av flera helt oskyldiga konton.
Vi är oerhört stolta för att Flashback “är ute efter oss”, det är det finaste kvittot man kan få på att vi lyckats få respekt. Frågan är vad de skall göra när de upptäcker resultatet av våra kommande projekt och vad vi redan uppnått av detta.

Skadar inte oss alls

Vi postar inte på Flashback men vi har konton där. Jag vill inte säga exakt hur många konton vi har men det är åtskilliga. Vi skadas överhuvudtaget inte alls av att något enstaka konto stängs av men Flashback skadas när de så tydligt visar att deras regler bara är för syns skull.

Saknar inte bara yttrandefrihet

Flashback saknar inte bara yttrandefrihet, som vi är vana vid, utan de saknar också riktiga regler man kan få respekt för. Man dömer och straffar godtyckligt i hög grad, som många andra också påpekat. Det är högst märkligt att moderatorer går med på att jobba gratis så godtyckligt. Det ekar också väldigt falskt när samma moderatorer säger till klagande medlemmar att de inget kan göra för reglerna är sådana. Vi vet nu att det  är rent skitprat!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer