https://www.sigmag.se

Flashback är medhjälpare till hackning av hemsidor

Så här gör de på Flashback utan att moderatorer ingriper

 

”Nytt-konto” har hackat sajten ”Svartgul.se”…..

….så de tvingades stänga:

 

Flashback gör inte ett skit för att stoppa hackningen av hemsidor

Många fler sajter än denna är angripna genom Flashback med moderatorernas goda minne. De gör inte ett skit för att stoppa idioterna som förstör av andra sajter.

Förstår ni nu varför moderatorer skall grävas fram och hängas ut??

Jag tror att de företag som får sina sajter hackade och databasen upplagd på Flashback för allmän nedladdning är mycket intresserade av att få tala med moderatorn för denna tråd. Det skall vi se till att de skall kunna göra och att det sker! Polisanmäla är ingen idé, de gör ändå inget. Det börjar bli dags att ta tag i det själva. Vi borde skapa en organisation som sätter åt de som begår brott på nätet. På helt lagliga vägar naturligtvis.

Hackarna spottar på sig själva

De som hackar förstör värden för miljontals kronor och de fattar inte att de medverkar till att fördyra nätet och att striktare regler införs.

Mängder av sajter är hackade vars databaser ligger helt öppet för nedladdning ofta utan att ägarna känner till det

Fler sajter som hackats eller hackning pågår med de moderatorernas goda minne och i princip medhjälpare till brott under bara 20 dagar i Oktober:

http://forum.svartgul.se

http://gb.joakimwebb.se

http://miiswap.klustr.net

http://www.backpacking.se

http://www.hamsterpaj.net

Jag har 13000 ips/emails/postnummer läckta från Hamsterpaj och 2st CSRF sårbarheten samt ett Tor program som brute forcar Hamsterpaj konton om någon är intresserad. / Andreas1989

http://www.prisjakt.nu

http://www.hembiobutiken.se

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer