Ber om ursäkt men räcker det

Flashback – Alla har inte samma intelligens

Håller med folk på Flashback i IQ-frågan

Vi håller med om att alla inte har samma IQ. IQ är dock inget bra mätverktyg för intelligens då det går att öva sig till bättre värden. Är man född och uppväxt i ett fattigt land, som exempelvis Somalia, är det inte alls konstigt om de presterar sämre i IQ-tester, de är helt enkelt inte vana vid dylika tester.  En Svensk som spelar dataspel, läser tekniska magasin och i allmänhet gör mycket med datoranknytning och andra tekniska ting har ett enormt försprång före de från fattiga länder i ett IQ-test. Därför är det inte alls konstig att vi kan hålla med om att vissa folkslag får sämre värden. Men de är inte dummare än Svenskar bara för akademikernas mallighetsinstrument nummer ett, IQ-test, visar sämre värden för dem!

Vi har ett riktigt mätinstrument som fungerar

Vi kallar vårt intelligenstest för “FPKÅ”, det är en unik mätning som kan göras på avstånd utan att de som testas vare sig är med eller vet om att de testas. Så här fungerar det:

Vi har några FPKÅ-frågor som skall svaras på eller som vi kan sätta in svaren i utan den testades vetskap, varje “Ja” på en fråga är ett poäng. Ju högre värde man får ju lägre intelligens från normalvärdet har man. Normalvärdet är 0 FPKÅ-poäng.

 1. Tycker du att det finns olika människoraser?
 2. Tycker du att du är rasmedveten?
 3. Tycker du att folk från arabländerna är sämre människor?
 4. Tycker du att muslimer är sämre människor än Nordeuropéer?
 5. Tycker du att människor från fjärran länder är mer brottsbenägna?
 6. Tycker du att media kan kallas PK-media?
 7. Tycker du att “offentliga åsikter” är PK-åsikter?
 8. Tycker du att det är ok att skriva ut folks personuppgifter på nätet?
 9. Tycker du att det är fel att skriva ut Flashback-alias personuppgifter på nätet?
 10. Tycker du att du att yttrandefrihet också innebär att du får yttra precis vad du vill?
 11. Tycker du att alla som tycker annorlunda än dig är vänsterextremister?

Får du mer än 0 FPKÅ-poäng är du underbegåvad. 11 FPKÅ-poäng innebär ett rejält handikapp.
FPKÅ betyder “Flashback-PK Åsikter”.

Aftonbladets senaste avslöjanden

De flesta har förmodligen sett att Aftonbladet avslöjat en psykolog som hatare på Flashback. En person som skriver som han om folk från andra länder måste sägas vara mentalt handikappad av någon grad. En normalt tänkande människa skulle aldrig i sitt liv utrycka sig så ointelligent som denne psykolog gör. Vi har skickat in hans id och alias till IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vi får väl hoppas innerligt att han får sparken, allt annat är ointelligent!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer