https://www.sigmag.se

Flashback – Advokat finansierar avloppet

Martin Cullberg som försvarar en av pojkarna som påstås ha mördat en tiggare säger att pojken mår dåligt för att han hängts ut på Flashback av nättroll. Vad han inte säger är att han är med och finansierar nätplatsen som tillåter dessa “nättroll” hålla på i stort sett hur som helst. Finansieringen sker genom att Cullberg är flitig annonsör på Flashback.

Medfinansiär

I princip hjälper Cullberg till med uthängning och förtal mot hans klient eftersom han är med att finansiera avloppet genom att annonsera där. Man kan undra vad pojkens anhöriga tycker om att deras pojkes advokat i princip är medfinansiär till allt förtal som skrivs om pojken på Flashback?

Varför annonsera i ett avlopp

Flashback är internets stinkande avloppshål. Varför väljer en ansedd advokat att annonser just där? Själv säger han att det beror på att han har mycket med organiserad brottslighet och livsstilskriminella att göra i sin yrkesroll. Vi säger att annonsera på Flashback upprätthåller hålet på nätet där organiserad brottslighet och livsstilskriminella hänger. Vad man borde göra är att tvinga flashback att ta bort olagligheter och sådant folk vill få bort på Flashback. Eller om de vägrar som sista utväg, vilket vi inte tycker om, stänga forumet så dessa kriminella troll inte har någonstans att träffas för att hänga ut och förtala människor.

Kan drabbade anlita Cullberg

Kan drabbade anlita Cullberg för att stämma Flashback för det som försiggår där? Skulle han ställa upp på det? Vi tror han faktiskt skulle ställa upp om betalningen var tillräckligt hög för Cullberg har tydligt visat att pengar luktar inte.

Var annonserar Cullberg

Vad är det egentligen för ställe Cullberg annonserar på? För att visa det gör vi ett kort collage:

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits och det har alltid legat i Sverige.

Vi har mejlat

Vi har mejlat Cullberg om hans annonsering på Flashback men inte fått svar.

Läs mer:
http://intre.se/ifolkets/flashback-fortalsmaskinen-som-forsorjs-av-annonsorerna/

Källor:
advokaten.se
expressen.se

4 tankar på “Flashback – Advokat finansierar avloppet

 1. Advokater var inkomst är avhängigt brottmål, har idag stor konkurrens och därav försöker en del att följa med digitaliseringen innefattande bland annat reklam via ett antal Internatmedier och It forum.

  Digitalisering har på några år börjat ta över allt från av läkare lindrigare sjukvård via It och sedan en tid har advokatbyråer också internettjänster för svar på enklare frågor som utökats med reklam via It forum och med insikt i att Internet (ännu) är i princip kostnadsfritt arbetsverktyg som gör att också Sverige insett att kostnadsbesparingar finns avseende befolkningens skatteintäkter och därav har staten till viss del också börjat använda Internet som exempelvis nedan komprimerat redovisar.

  Där ett brott sker, sker också Tingsrättens huvudförhandling och vid öveklagande Hovrätten, vilket är kostsamt i synnerhet vid omfattande mål a flera dagar, veckor, månader, resor, hotell, uppehälle avseende både åklagare med team och målsägande, tilltalade och eventuella vittnen, men idag sparas en del av kostnaderna eller hela kostnaden in för att vittnesmål i förhandlingarna i domstolarna sker via internet.

  Digitaliseringen går framåt i rasande fart och inom några år är sannolikt att alla domstolsförhandlingar sker via It och avseende i Folkets Intresse artikel om juristens reklam på Flashback finns sannolikt många olika åsikter, men med insikt i att reklam är kostsam och mer än complicit är att nå de rätta kunder/klienter som reklamförsäljaren hävdar är rätt, klagar denna advokat sannolikt inte på vare sig försäljaren eller av denne såld reklamplats, ty advokatbyråns reklam hamnade verkligen rätt.
  Mvh / PB J

 2. PB J:
  Advokater var inkomst är avhängigt brottmål, har idag stor konkurrens och därav försöker en del att följa med digitaliseringen innefattande bland annat reklam via ett antal Internatmedier och It forum.

  Digitalisering har på några år börjat ta över allt från av läkare lindrigare sjukvård via It och sedan en tid har advokatbyråer också internettjänster för svar på enklare frågor som utökats med reklam via It forum och med insikt i att Internet (ännu) är i princip kostnadsfritt arbetsverktyg som gör att också Sverige insett att kostnadsbesparingar finns avseende befolkningens skatteintäkter och därav har staten till viss del också börjat använda Internet som exempelvis nedan komprimerat redovisar.

  Där ett brott sker, sker också Tingsrättens huvudförhandling och vid öveklagande Hovrätten, vilket är kostsamt i synnerhet vid omfattande mål a flera dagar, veckor, månader, resor, hotell, uppehälle avseende både åklagare med team och målsägande, tilltalade och eventuella vittnen, men idag sparas en del av kostnaderna eller hela kostnaden in för att vittnesmål i förhandlingarna i domstolarna sker via internet.

  Digitaliseringen går framåt i rasande fart och inom några år är sannolikt att alla domstolsförhandlingar sker via It och avseende i Folkets Intresse artikel om juristens reklam på Flashback finns sannolikt många olika åsikter, men med insikt i att reklam är kostsam och mer än complicit är att nå de rätta kunder/klienter som reklamförsäljaren hävdar är rätt, klagar denna advokat sannolikt inte på vare sig försäljaren eller av denne såld reklamplats, ty advokatbyråns reklam hamnade verkligen rätt.
  Mvh / PB J

  Håller med!
  Snart behöver man inte lämna datorstolen med reality-vibrationer och 7-kanalsljud i nackstödet och en skärmbild i 3D med luktfunktion….
  Tur jag har min trädgård att strosa runt i med äkta lukt, fågelkvitter och en grafik som ingen dator slår. Upplevelsen kallas “verkligheten” och är helt okänt för vissa på Flashback.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer