http://ifolkets.intre.se

Flashback – admin nominerar sig själv

På Flashback utser man årets bästa tråd och årets yttrandefrihetskämpen och så vidare. Man kallar tilltaget för det feta namnet “Flashback Awards”. I år har admin dock bestämt att hans egna trådar fyllda med lögner, förvanskningar och förtal, kallat “hat-trådarna”, skall vinna. Vi talar alltså om trådar som hjälpte oss att bli mer kända än vi var innan. Förmodligen insåg han misstaget för han stängde och plockade ner dem helt plötsligt från den piedestalen, dvs där det syns var man än befinner sig på forumet. Nu är han igång igen för nu vill han att  hat-trådarna skall vinna “Flashback Awards”, men först måste trådarna nomineras.

Rudolf.Hutler

Eftersom det är pinsamt att nominera sina egna trådar, speciellt om man har admin-rollen, måste han först skapa en användare som kan nominera hat-trådarna. Sagt och gjort skapade admin kontot “Rudolf.Hutler” och skyndade sig att nominera hat-trådarna. Det var faktiskt det första inlägg “Rudolf.Hutler” gjorde, dvs att nominera hat-trådarna. Naturligtvis lägger han in i nomineringstexten lögner och hat som admin tycks vara fylld av. Vad han och många andra inte tänker på är skrivsättet är svårt att förvanska. “Rudolf.Hutler” skriver på ett sätt som är identiskt med hur admin själv skriver. admin försöker ibland att luras genom att spela någon annan eller en helt okänd person men han har svårt för att skriva på annat sätt än han vanligtvis gör. Han avslöjas ganska omedelbart men vi säger sällan att vi avslöjat honom. Vi låter honom hållas, utom denna gång.

Nu gäller det att vinna omröstningen

Efter att omröstningen börjat kommer admin se till att hans nominerade tråd vinner omröstningen. Som administratör på forumet kan han själv bestämma vilka kategorier som skall vinna genom att helt sonika gå in och justera “en aning”. Det kommer han att nyttja i kategorin som han själv med en anonym alias nominerat. Låt oss se vilken tråd som bli “Årets bästa Flashbacktråd”, låt oss se om det blir den tråd som admin själv nominerat. Blir det så har vi helt rätt i vad vi påstår.

Kan aldrig bli rättvist

Så länge det inte finns utomstående kontrollanter till sådana här omröstningar kan man aldrig lita på resultatet. Hatforumet Flashback har gång efter annan visat att de inte är att lita på så varför lita på dem denna gång? De reglerar verksamheten på så sätt att det skall klirra i kassakistan. Allt annat är underställt den punkten. Det är på exakt samma sätt Joakim Lamotte jobbar, Flashback är Joakim Lamotte i forumform och skulle någon någonsin lita på en omröstning Joakim Lamotte håller i och sköter helt utan insyn? Knappast!

Ökad uppmärksamhet

Om admin vinner med sina nominerade hat-trådar kommer den enda vinst som delas ut vara till oss eftersom vi får mer uppmärksamhet, fler tips, fler som vill jobba, fler myndigheter som uppmärksammas på vårt arbete och mycket mer. Det har vi admin på Flashback att tacka för.

4 tankar på “Flashback – admin nominerar sig själv

  1. Jag försökte tolka det Rudolf.Hutler skrev i sin nominering. Håller med att den skriver som admin. Alltså jävligt likt.

  2. Till svar om domen som säger att flyktingar inte får hållas inlåsta i förvar som inte begått brott kan ni tala med oss genom vårt kontaktformulär så svarar vi med ett nytt mejl.
    Finns det något nummer eller liknande på domen?

  3. Till er som nämnde en EU-dom att flyktingar inte får spärras in under väntan på utvisning finns det något nummer eller liknande på domen?

    Om ni har svårt för att mejla kan ni använda vårt kontaktformulär så svarar vi med ett nytt mejl med en annan mejladress.
    http://intre.se/ifolkets/kontakta-folkets-intresse/

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer