Flashback - admin borde jobba på sin förståelse

Flashback – admin borde jobba på sin förståelse

admin på Flashback förstår inte att folk vill angripa forumet. Man tar sig för pannan för mindre. Hänger man ut folk och förtalar dem extremt mycket och illa är det självklart att dessa reagerar, men admin tycker det “låter helknäppt”. Blir man påhoppad på gatan av någon okänd är det självklart att man försvarar sig, eller är det också “helknäppt”?

Det är ingen hemlighet att det finns vissa som är sura på Flashback, och lägger hela sin vakna tid på att försöka angripa forumet. Vilket jag vet låter helknäppt, men ändå är en realitet som vi måste förhålla oss till.
Källa: flashback.org/sp77473507

Blir man stoppad från att få vissa arbeten för att företag googlar är det självklart att man blir förbannad, eller är det också “helknäppt”.

Dyrbaraste vi har

Våra barn är det dyrbaraste vi har. Om någon ger sig på dem har de skaffat sig rejäla motståndare för barnen försvarar vi mer än något annat. När flashbackpöbeln i kör sjunger hatets visa mot våra barn står föräldrarna inte och tittar på, de agerar! Tycker du, admin, att det är konstigt? Tycker du att det är “helknäppt” att föräldrarna agerar när dina sekttrupper går till anfall?
Vi föräldrar tycker att det är självklart att agera när pöbeln slänger ut sina lögner och gör en massa annat olagligt. Undertecknad agerade med tanken tydligt inställd på att själv bli uthängd och förtalad för det är så de gör på Flashback. Jag blev inte det minsta förvånad trots att jag och många med mig tycker det är “helknäppt”.

Att inte agera

Motsatsen till att agera är att inte agera. Föräldrar som inte agerar när deras barn utsätts för värsta pöbeln på nätet tycker de flesta är “helknäppt”. Det är det självklaraste som finns att rusa till undsättning till det anhöriga offret när den verbala avlivningen på nätet startar. De flesta som är i sådan position att de kan agera tvekar inte, de agerar utan att tänka på vad som kan hända med sig själv! Det är en moralisk naturlag!

admin har ingen förståelse

Vad är konstigt i att bli irriterad på att folk hänger ut och ljuger om sina barn, anhöriga eller sig själv, det är inte alls “helknäppt” admin! Det är självklart att man blir både irriterad och förbannad! Om du angrips på gatan och får stryk av någon våldsam galning står du bara där och tar emot stryk? Tycker du det är “helknäppt” att försöka försvara sig? Jag är så säker man kan bli på att du skulle försvara dig, eller hur admin? Jag är lika säker på att du inte tycker det är “helknäppt” att försvara sig mot våldsamma galningar!
De flesta som angripits av våldsamma skribentgalningar försöker att försvara sig och sina anhöriga, det är inte alls vare sig konstigt eller “helknäppt”. Det är vår rätt och moraliska skyldighet att stå upp mot buset var de än dyker upp med sina fula trynen, det är vare sig “helknäppt” eller konstigt. Nu senast beskylldes jag, Kent, för att ha skickat brev till en moderators mamma. Det är så jävla sjukt det bara kan bli! Jag skickar överhuvudtaget inga brev till någon alls det måste vara ett påstående gjort i ett drogrus.
Nej, admin, du borde jobba på din förståelse för andra utsatta en hel del och det är inte alls “helknäppt”!

Helknäppt

En vuxen person låter galningar förstöra livet för andra och inte bara försvarar det utan uppmanar till mer sådant, det är inte “yttrandefrihet” och absolut inte “på riktigt”, det är inget annat än “helknäppt”!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer