Näthatare är sadistiska

Farligt läge

Jag blir kontaktad då och då om vårt grävande. Nyligen blev jag kontaktad av en person som säger sig tillhöra en “kampgrupp” i Göteborg. Vad det egentligen handlar om är förmodligen en gatans grupp som inte alltid håller sig innanför lagens gränser. I media kallas de för “kriminella gäng”.

Den som kontaktade mig ville veta namn och adress till en användare på Flashback med alias “zemfira”.
Killen som kontaktade mig säger att zemfira kränkt honom och hans grupp och nu vill de veta vem det är.

Detta är trollandets baksida. De som kränker, förtalar eller liknande mot andra riskerar en dag att få stå till svars inför den man jävlats med. Om det är en kriminell person eller en person som är med i en kriminell grupp kan det vara så att trollet ligger mycket illa till. En del av de där grupperna drar sig inte för någonting. Det kan alltså vara riktigt otrevligt för trollen att möta de man jävlats med. Tänker ni så långt, har ni överhuvudtaget ett konsekvenstänkande?

Nå, hur skall vi göra, zemfira?
Tycker du att vi skall skydda dig trots förtalet, kränkningar och åsikterna du riktat mot min dotter och min familj eller de privata mailen du var med på att sprida ut  till allmänheten och som gjort min dotter så fruktansvärt ont.
Du kan dock vara lugn, vi kommer aldrig någonsin lämna ut uppgifter som kan skada någon. Inte ens om folk som du som medverka till att förstöra andras liv.

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer