Får Åklagare göra vad de vill?

Får Åklagare göra vad de vill

Får Åklagare göra vad de vill, med bara svaga indicier på brott, gå ut i hela Världen med kompletta personuppgifter för en åtalad och beskriva vad den åtalade gjort med så svaga indicier att andra Åklagare inte ens tagit upp fallet till åtal?

En Åklagare med sin ställning borde begripa att den personens liv är slut i och med det idiotiska påfundet! Hur tänkte du där, Åklagaren? Var det din avsikt att förstöra för en annan, redan hårt utsatt, människa för inte bara Sveriges drev utan för hela Världens mediadrev? Var det din avsikt? Varför?

Familjen står frågande! Varför?

Handlar det om mord? Terrordåd? Nej, ingetdera, det handlar om en dom för förvaring av pepparspray hemma! Pepparspray hemma har förstört ett liv tack vare en tanklös Åklagare!!!! Det är inte klarlagt om det är förbjudet att ha avhumaniserade sålda skelettdelar hemma. Enligt lagen är det inte olagligt. Det står överhvudtaget inte något om avhumaniserade skelettdelar i lagen.

Hur kan det bli så? Jo, därför att Åklagaren bestämde sig redan tidigt att detta är något stort. Det enda Åklagaren hade var dokument nedladdade från nätet med 7-10 år på nacken. Vem har inte en massa dokument nedladdade från nätet?

Barnen som sade att det skjutits från fönstret är runt 25 år gammla “barn”. Skottlossningen kan inte komma från fönstret då de inte går att öppna. Frågan är om det alls varit någon skottlossning, grannarna har inte hört något sådant. Vapnet, som hittades, är en startpistol. Det går inte att skjuta med den alls. Polisen hittade ingen hylsa. Med all sannolikhet har det inte skjutits överhuvudtaget.

Enligt utredande Polis kommer detta endast att leda till ett mindre straff för innehav av pepparspray. Den Polisen kopplades förmodligen bort från fallat därför att det passade inte Åklagarens hysteriska syn.

Alla säger att indicierna (inga bevis finns) är oerhört svaga, dessutom har andra som kommits på med att ha skelettdelar hemma friats. Denna Åklagare har själv friat en man som hade skelettdelar hemma mitt undet utredningen av den hon vill “sätta fast” för samma sak. Dessutom har Åklagaren kryddat målet med idéer om att skelettdelarna används i sexuellt syfte. Bilder 7-10 år gammla, som ingen kan känna igen den åtalade på, skall styrka det. Inte ens statens egna experter kan styrka att det är den åtalade på bilderna.

Varför denna exempellösa enorma uppblåsning som saknar motstycke i Svensk historia?

Förmodligen beror det på att Åklagaren använder sin egna moraliska värdering i bedömmningen av detta fall och vill verkligen “stämma i bäcken”. Eller kan det verkligen vara så att Åklagaren tappat i betydelse och vill bygga upp det igen?

Offrade hon den åtalade för att själv hamna i rampljuset? Är det så jävla simpelt?

Varför lämnas inte de beslagtagna detaljerna tillbaka enligt Tingsrättens dom? Varför måste det tjatas och åter tjatas för att få tillbaka en liten del åt gången? Varför lämnas inte det sista grejerna tillbaka? Måste inte Åklagare följa Tingsrättens dom?

Detta kommer att kosta, lita på det!

 

EDIT:
Sedan denna artikel skrevs har domen fallit i det aktuella målet. Det blev en friande dom för griftefridsbrott. Det är alltså inte förbjudet att inneha, hantera, eller handla med skelettdelar som inte varit begravda eller har kända annhöriga.

Texten i artikeln här ovan: “Detta kommer att kosta, lita på det!” avser skadestånd från staten.

 

4 tankar på “Får Åklagare göra vad de vill?

 1. Vidrigt brott blir till något helt annat när de som vet vad som hänt tar bladet från munnen. Nu tycker jag istället synd om denna kvinna!

  Lycka till med grävandet!

 2. De förstörde mitt liv fullständigt, de försökte med allt och jag kommer aldrig glömma, förlåta eller kunna gå vidare. Med denna erfarenheten jag fått med mig har jag lärt mig mycket av. De går över lik för att sätta dit folk när de bestämt sig, de vägrar justera sina arbetshypoteser och i häktningsförhandlingarna ljuger de hela tiden.

  Mitt förslag till alla är att vittna aldrig, du kommer bli uthängd, inte av mig utan av tokstollar på nätet. Vittna eller prata aldrig med polisen om något. Ingen kommentar är enda sättet man kan försvara sig med, allt annat är att gräva sin egna grav. Tyvärr, Sverige är som rättsstat stendöd.

 3. Åklagarna i Sverige är kvinnor.
  Faktum är att de flesta som har den juridiska eller politiska makten också är kvinnor.
  Vad har egentligen hänt i Sverige?
  En massa muslimer har invandrat och datatekniken har tagit över.
  Det är vad alla talar om.

  Men varken åklagare eller andra makthavare är muslimer, och datorerna i sig är
  än så länge inget hot.

  Man vill väl inte erkänna att Sverige blivit kvinnostyrt, bokstavligen, med bl.a en majoritet av kvinnliga ministrar.

  MATRIARKAT! behöver man säga mer?

  Man skyller istället på judarna eller/och muslimerna.
  Jag blir mycket upprörd bara jag hör talas om en kvinnlig åklagare eller någon överhuvudtaget med ansvar, makt eller intellektuella arbetsuppgifter som är kvinna.
  Somliga kvinnor kanske duger som åklagare eller i andra uppdrag som traditionellt
  innehafts av män. Men de är inte många.
  Man får vara tacksam för de få som finns.

  Man pekar ut vita medelålders män som “psykopater” och benämner dem med de mest
  nedsättande mentala diagnoser, allt godtyckligt påhittat.
  Kvinnliga åklagare, läkare, och i alla andra krävande yrken där kvinnor numera
  dominerar motsvarar de mest ondskefulla psykopaterna och dårarna.
  Att de flesta kvinnor är dårar är en sanning så djupt förankrad i det allmänna medvetandet att det ter sig oerhört löjligt att påtala kvinnors mentala handikapp
  och i praktiken låga intelligens.

  Ungefär som att kalla barn, eller insekter för den delen, för idioter.

  Jag hatar kvinnor och det mesta, det skäms jag inte för, och vill påminna om min lagliga rätt att hata vad fan jag vill.
  Min filosofi är enkel; att tala sanning.
  Problemet med Flashback och alla andra media är ljugandet, inte hatet.

  Ljugandet är problemet, och förtal är en del av det.

  För att återkomma till kvinnorna, vilka bär huvudansvaret, då de flesta åklagare,
  domare, och andra juridiska men också politiska makthavare är just KVINNOR.

  Förtal och närbesläktade brott som handlar om ljugande och desinformation har olika
  benämningar; “osant intygande” “falsk tillvitelse” osv.
  Listan kan bli hur lång som helst.

  Kvinnor är inte ofta skyldiga till våldsbrott.
  Däremot är förtal och lögner deras specialitet.
  Det vet vi alla.

  Därför har matriarkatet oseriöst flyttat fokus från lögnrelaterade brott till fysiska våldsbrott, utan annat syfte än att i förlängningen utveckla lögn och skvaller, som är kvinnornas läte, till en global diktatur.
  Flashback forum är ett steg i den riktningen.
  Att forumet drivs av män och att männen står för det mesta av inläggen är inte konstigare än att poliser oftast är män.
  De är handräckning åt de kvinnliga dårarna som i sin fysiska och mentala otillräcklighet måste låta männen gå deras sjuka ärenden.

  Skall det bli ordning i klassen, behövs en manlig lärare.
  Gärna av samma älskvärda och sympatiska typ som Adolf Hitler, men med en annan politisk inriktning.

 4. Jan Fyhrholdt:
  Åklagarna i Sverige är kvinnor.
  Faktum är att de flesta som har den juridiska eller politiska makten också är kvinnor.
  Vad har egentligen hänt i Sverige?
  / En massa text /

  Håll dig kortare i text är du snäll! Jag har inte släppt fram några kommentarer för de är för långa.

  Du får ha vilka åsikter du vill men jag delar inte dem alla.
  Jag kan hålla med om att kvinnors och mäns ilska tar sig olika uttryck. För mig faller det sig naturligt. Däremot tror jag absolut inte att kvinnorna har en gemensam agenda av något slag. Det går inte heller ihop med vad du själv säger, dvs att de är ointelligenta. En stor grupp som är ointelligenta skulle nämligen aldrig skapa en gemensam agenda, de skulle inte heller kunna bli åklagare osv.

  Ditt hat mot kvinnor tycks förblinda dig.

  Du skulle alltså aldrig kunna sammarbeta med en kvinna om ett gemensamt mål?

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer