Exakt så kände man sig under resans gång

Exakt så kände man sig under resans gång

En mamma skriver om sin dotters vardag. Hon blir utsatt för kränkningar och fysiskt våld varje dag. Mamman reagerar som föräldrar gör, de agerar! Försöker göra något, vad som helst bara det är något som går på tvärsen mot eländet. Det handlar inte om att får rätt, det handlar om att göra något, det handlar om att göra vad man kan! Läs och förstå hur föräldrar känner för situationen som skadar våra barn:

Jag får höra att jag ska göra en kränkningsanmälan. Men jag är inte kränkt. Jag är förbannad. Och jag är besviken! Jag kommer inte släppa det här.

Jag kommer stå upp för mina barn, deras kompisar och för deras rättigheter och för vår framtid. Jag kommer göra allt som krävs och allt jag kan för att få till en förändring i våra skolor. Detta är inte på skoj. Jag kommer aldrig att acceptera ursäkter och bortförklaringar. Aldrig.
Källa: Aftonbladet

Exakt så känd vi oss när drevet på hatforumet Flashback drog igång. Vi anhöriga skulle kunna formulera oss med denna mammas ord:

Vi kommer stå upp för våra anhöriga, alla andra utsatta och för deras rättigheter och för vår framtid. Vi kommer göra allt som krävs och allt vi kan för att få till en förändring. Detta är inte på skoj. Vi kommer aldrig att acceptera ursäkter och bortförklaringar. Aldrig. Motsatsen är bara “helknäppt”.

Läs mer: Aftonbladet

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer