Ettsjutretton – Man har rätt att bli glömd

Han har flera andra alias på Flashback, bla Grillkillen, Hemligaklubben, Infobringer, Julius Mosca, Mr Boing, Roadrunner och några till. Han kan inte låta bli att skriva om gamla bortglömda fall, lyfter dem på nytt och försöker hitta på nya brott för dem så att han kan fortsätta skriva så att allt gammalt skit flyter upp till ytan igen.

Man har rätt att bli glömd

Google dömdes i en EU-rättegång till att radera allt om en person som omskrevs på nätet för en gammal synd. Rättegången fick namnet “Rätten att bli glömd”. Den rätten är inskriven som lag i den nya serie lagar som är på väg  från EU.
Det är ett stort problem för många som omtalats för något man gjort för många år sedan. De kanske bildat nya familjer och nya bekantskaper. Livet går vidare och de gamla synderna är avbetalade sedan länge.

Alla håller inte med

På nätet finns det folk som alltså inte kan låta bli att röra i gammalt och väcka liv i sådant som borde förbli glömt för allas bästa. En av de värsta på detta område kallar sig för “Ettsjutretton” på Flashback. Om han lider av något vet vi inte men ingen normal människa håller på så här. Flashback, som i sig inte är någon normalitet, tar tacksam emot allt skit som finns om mängder av människor som bara vill vara ifred. Flashback låter dessa anonyma personer bryta mot sina regler bara de postar något smaskigt som drar folk till forumet som exponeras för annonserna. Flashbacks främst motto är “Pengar luktar inte” och låter människor halshuggas i stor omfattning.

Avataren anger våld

Avataren anger att detta alias gillar våld:

Death Race 2000 är en amerikansk kultfilm från 1975 med Sylvester Stallone och David Carradine i huvudrollerna. Filmen handlar om tävlingskörning i framtiden där allt är tillåtet och extra poäng är givna för skador på oskyldiga förbipasserande.

Filmen uppmärksammades på grund av det grova våldet och ansågs fördärva och förhärda ungdomar till grova kriminella när den kom.
Källa: Wikipedia

Ettsjutretton

Detta alias älskar att lägga ut länkar för de han skriver om.  Räcker det inte med “Hänt i veckan” längre.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer