Ett slag mot yttrandefrihetens grundval

Hackare ger sig på pressfrihetens grundval

När detta skrivs pågår det återigen intrångsförsök. Målet för de som gör intrång är som en kommentator skrev “vi skall plocka ner nättidningen och radera allt innehåll”. Ger man sig på en tidning som utnyttjar sin rätt att uttrycka åsikter ger man sig på yttrandefrihetens grundvalar. Man ger sig på det som alla våra förfäder gett sina liv för att vi idag skall kunna njuta av och man ger sig på det som alla vi i vårt moderna samhälle kan gå i döden för att också våra fiender skall få, dvs yttrandefrihet.

Yttrandefriheten är inget man får, man förtjänar det

Yttrandefriheten är inget man får, man förtjänar det. Det finns hatarna i samhället som med ena mungipan skriker efter yttrandefrihet medan med andra mungipan utnyttjar yttrandefriheten för att krossa privata människors integritet. Andra hatare hackar tidningar som går i spetsen för yttrandefrihetens bevarande. Dessa hatare är inget annat än yttrandefrihetens dödgrävare. De är inte det minsta intresserade av yttrandefrihet de bara utnyttjar ordet för att nå sina syften att ta över andras webbutrymmen.

Flashback och dess lakejer är motståndare till yttrandefriheten

De som nu försöker hacka denna tidning är motståndare till yttrandefrihet och ger sig nu på det viktigaste av yttrandefrihetens bevarande, vår media! De håller till på Flashback och de bedriver en veritabel jakt på olika sajters databaser. Det är ingen tillfällighet att de håller till på Flashback för Flashback är garanten till försöken att driva yttrandefriheten ut i avgrundens träsk.

De är inget annat än yttrandefrihetens dödgrävare men de kommer aldrig att lyckas släcka yttrandefriheten vare sig denna nättidning eller någon annan tidning mer än ytterligt tillfälligt!

Yttrandefriheten är helt enkelt för stark!

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer