http://ifolkets.intre.se

LEDAREN – En person tycker inte om denna nättidning

En person tycker inte om denna blogg. Hela historien började med att han drog in sig själv på bloggen genom att maila mig och beskylla mig för en massa saker man inte ens kan drömma om. Han har också skickat in, som jag visat tidigare, en massa lögner om mig och min dotter till rättsvårdande myndigheter.

Det nedan, som han skickat till JK, är nära nog kopia av många andra mail han skickat in under snart ett års tid till olika myndigheter.

Det senaste han gjort är att anmäla denna blogg till JK som förmodligen bara leder till ett gott skratt. Tyvärr skrattar inte jag eller min dotter. Vi tycker det är oerhört obehagligt att bli beskyllda för sådant vi inte gjort, sagt eller skrivit. Under detta dokument kommenterar jag innehållet.

Det svarta överstrukna är gjort av JK medan det röda överstrukna är gjort av mig.  Jag fick dokumentet helt ocensurerat så jag bytte ut den tidigare mot den nya. Det som är överstruket är gjort av mig. Inga namn, eller annat som kan identifierar någon, syns. Därför kan vi publicera dokumentet.

 


 Nytt_dok

 

 


 

 

 KOMMENTARER:

Här finns flera rena lögner och påhitt som skickats in till Justitiekanslern. Jag har skrivit om stalkers och hur de fungerar. Ändå blir man förbluffad att de både vågar ljuga och hitta på en massa skit om andra människor som helt saknar sanning. Den som skickat in denna skrivelse formulerar sig och använder fakta som till synes kan se rätt ut men som egentligen är en ovanligt ful lögn.

klipp_1

Jag har ingen aning om någon anmälan mot denna nättidning tidigare. Jag har definitivt inte raderat något på den. Däremot har jag tagit bort någon artikel som varit av dålig kvalité.

 

 

 klipp_2

 

Vad är det för “gamla bana” jag gått tillbaka till? Min gamla bana var att programmera helt anonymt i min kammare. Det har näthatarna förstört där denne man är en av dem.

Vem som helst som läser här kan leta i tidningen och visa mig var jag kallar mig för journalist. Det är ytterligare en lögn från honom.

 

 

 

klipp_3

Inskickarens “rättspatos” är att skicka in en massa lögner om andra människor till rättsväsendet. Det är uppenbart att han retar sig på att jag inte kan nås av vanliga rättsväsendet. Men även i det vanliga rättsväsendet är denna nättidning helt laglig. Våra åsikter kan aldrig vara “fakta” därför åsikt är en åsikt och något annat har vi aldrig framfört. Vi har inte heller en uppfattning “mot” samhället däremot granskar vi det kritiskt i ett journalistiskt perspektiv.

 

 

 

klipp_4

Min dotter sköt aldrig. Det finns inga som helst bevis för detta. En man som ringde till polisen sade att en blond tjej skjutit från fönstret. För det första när någon verkligen skjuter ringer 10-20 personer till polisen och de rycker ut genast. I detta fall var det bara en person som ringde därför tog det 2 timmar för dem att komma till platsen. Fönstren i lägenheten gick inte att öppna utan verktyg och det skulle hon aldrig klara. Killen som ringde sade att han stod inne i trappuppgången och såg henne skjuta. Det är helt omöjligt för därifrån ser man på sin höjd en liten del av huset mitt emot. Min dotter är inte blond.

 

 

 

klipp_5

Hon “togs” inte in för mord. Det var något åklagaren hittade på senare och som bara var en medial konstruktion som polisen dementerade samma dag som det sades. Orsaken till att denna man skriver så är för att jag skall bli mer klandervärd. Det är ett oerhört sjukt drag av denne man att dra in min dotter för att nå mig. Det är sjukt och en mycket dålig stil.

 

 

 

klipp_6

Vem som helst kan se att detta är en ren och skär lögn! Min dotter är friad från alla anklagelser!
Hon är inte heller aktuell för nytt åtal, var har han fått det ifrån? Hon är kallad till förhör, det är mycket långt från ett åtal. Det är typiskt för denne inskickare att vinkla sanningar på detta vis. Återigen, vad har min dotter med detta att göra? Denne man fortsätter näthatet när alla andra slutat och drar sig inte för att näthata ända in i Justitiekanslerns korridorer.

 

 

 

klipp_7

Visa mig vad som inte ser lagligt ut! Naturligtvis kan han inte hitta något sådant och det vet han med. Vad det handlar om är att återigen smutsa ner mig och min familj inför rättsväsendet bara för att den han förföljer har mailat mig.
Om Avpixlat eller Flashback kan skriva som de skriver utan att bli åtalade så är det ljusår kvar tills denna nättidning blir det.

 

 

klipp_8

Nu är vi där igen! Ingen kan veta om hon blir åtalad men vi vet att hon inte blir åtalad för sin blogg. Den är nämligen avskriven från alla misstankar. Mycket pekar på att det inte blir ett åtal.

 

 

Fel igen! Min dotter har alltid skrivit på bloggen för det är hennes också. Men ingen av de han menar skriver på denna blogg och har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det. Men det ser “snyggt” ut att skicka sådant till Justitiekanslern.

 

 

Ja, alla offentliga fakta visar tydligt att jag inte tror blint på någon överhuvudtaget.
Syftat är att jag skall framstå i en sämre dager inför JK.

 

 

klipp_11

Här finns ingen “blind tro” det är bara svammel.
Jag har inte upplåtit någon plats åt någon utanför vår grupp.
Ingen av oss har varit anmälda, för vi skriver helt lagligt i nättidningen.

 

 

Han känner bara namnen på två i gruppen, övriga är anonyma.
Eftersom denna nättidning håller sig innanför lagen även utan utgivningsbevis så kan man knappas påstå att den “gömmer sig bakom utgivningsbevis” och beviset kan inte dras in av samma orsak.
Det sista stycket förstår jag inte alls.

 

Intensiteten är inte vad jag önskar, jag vill helst få upp takten i artikelskrivandet. Hur som helst så har det inget med någon annans kamp att göra, inte på något sätt.
Det är inte olagligt på något sätt att vara intensiv i sitt artikelskrivande.
Jag följer endast vår utstakade linje.
“Hon kommer att åtalas” precis som att en äldre man, med helt avsaknad av juridisk kompetens, kan avgöra det.

Kent Carlsson
Ansvarig utgivare

EDIT:
JK svarade honom:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer