En ohygglig tragedi

En pojk i 20 års åldern sitter anklagad för att ha förgripit sig på barn. Det är en tragedi oerhört stor för både offer och den misstänkte. Om det är sant får utredning och domstol avgöra. Jag kan inte och ingen annan heller. Vi vet helt enkelt för lite för att kunna sitta hemma i vrån och avgöra sådant.
Ändå finns det folk ute på nätet som tror sig veta bergsäkert…som vanligt. Fan, vad trött jag blir.

Innan jag går vidare måste jag säga att denna artikel handlar om näthat och uthängningar. Därför lägger jag inte fokus på de drabbade och de drabbades familjer. De lider naturligtvis och om möjligt ännu mer än någon annan i denna härva. Att gå vidare i livet efter att blivit sexuellt utnyttjad är mycket svårt. Vi får hoppas att de drabbade får bästa möjliga hjälp.

Detta är inte bara en tragedi för den häktade och offren utan också för alla anhöriga. Föräldrarna till barnen som det misstänkts ha blivit utnyttjade måste lida alla kval. Men också anhöriga till den anhållna lider minst lika mycket. Deras älskade son och bror har ertappats med något som räknas till det värsta man kan vara. Självklart lider de och ser just nu bara hopplösheten framför sig, någon framtid ser de inte överhuvudtaget. Det är ett helvete att hamna i den positionen. Men något mycket värre finns runt hörnet som precis börjat vakna upp för att visa sin värsta sida, Flashback!

På Flashback har mobben börjat skriva. När de sätter igång att skriva ter sig allt annat som ickeproblem. De hänger ut vem som helst utan att blinka. Just nu har de hängt ut i stort sett hela familjen. Familjen hotas till livet och de beskylls för att vara de som skapat “monstret”. Men jag har ändrat fokus en aning på senare tid vad det gäller skulden. Jag anser att skulden för dessa vidriga skriverier ligger hos ägarna till Flashback som både upprättar och tillhandahåller plattformen och de som upplåter webbutrymme och lina ut på nätet, i detta fall Bahnhof, där dessa ohyggliga brott mot personer och familjer tillåts pågå dygnet runt år efter år utan åtgärd. Ingen gör något, inte Flashback inte Bahnhof och inte vårt rättsväsende, ingen jävel gör något. De som modererar forumet har också en mycket stor skuld i att de släpper det så långt. Det är för mig en gåta att så ansedda och bra människor, som några av moderatorerna är, tillåter denna verksamhet!?

Nu skall alltså ytterligare en familj krossas! Vem vet denna gång kanske de lyckas att driva någon av dem till självmord. Om inte moderatorerna stoppa galenskapen kommer jag att skylla på dem för det som händer och kan hända. Jag kommer att skylla på dig, Professorn, moderator med aliaset “Hamilkar” på Flashback som gett galenskaperna ett ansikte! Jag tycker din åsikter är mycket bra och du verkar vara en bra människa så jag kan inte förstå hur du säljer dig till förtalsmaskinen på detta ofattbara sätt. Jag dagtingar dock inte med sådant oavsett vem du är eller hur bra du än är, jag ger dig skulden för att folks liv pressas sönder på den fasansfulla förtalsmaskinen Flashback. Hur fan kan du?? Skäms du inte för vad som händer på det forum du får bära ansiktet för?

Jävla dårar!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer