En Moderat kallade en Sosse för hora

Vad hände

Den Moderate politikern Delmon Haffo sade om socialförsäkringsministern Strandhäll (S): ”Dra åt helvete, din hora” i en direktsänd Youtube-kanal. Haffo fick omedelbart sparken från sitt arbete och Moderaterna ber Strandhäll offentligt om ursäkt. Partiledaren för Socialdemokraterna, Stefan Löfven, menade att det inte bara handlar om Haffo utan det är en kultur i Moderaterna och att moderatledaren Anna Kindberg Batra måste ta tag i detta för “så här kan vi inte ha det“.

På nätet går det bra

När en moderat politiker kallar en sosse för hora blir det ett jävla hallå på alla i Sverige. Ja, vi håller med, det är inte alls lämpligt och att ge sparken åt idioten som sade det var helt riktigt. Men på nätet reagerar ingen på “hora”, där talar vi om mycket värre ord och meningar. Men trots det mycket värre uttrycken lyser politikerna med sin frånvaro.  Stefan Löfven, var är du nu? Finns du? Man kan knappt tro att du finns för vi ser ingen alls reagera på hur de beter sig mot folk som ofta inte ens är på nätet. Nu snackar vi om helt andra saker, mångfalt värre än att kalla  en sosse för “hora”.

Är du man för din hatt

Löfven om du är man för din hatt reagerar du lika starkt mot näthatet som mot ordet “hora” till en kollega för ”så här kan vi inte ha det”. Vi väntar nu på din reaktion!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer