kopierar våra artiklar

LEDAREN – En man kopierar våra artiklar

En äldre man vid namn Thomas Nord kopierar ständigt mina artiklar och skickar till olika rättsvårdande myndigheter. Han påstår att det är förtal eller brott mot kontaktförbud(?).

Var och en som läser på denna blogg inser snabbt att det inte finns några förtal.
Varför skulle jag bryta mot ett kontaktförbud? Jo, det förhåller sig så att en kvinna som länkat till min blogg lyckades få igenom ett kontaktförbud mot mannen som kopierar mina texter. Ett sådant kontaktförbud gäller alltid båda parter. Jag skrev om att denna kvinna fått kontaktförbud här i bloggen. Mannen anser att jag med den artikeln brutit mot kontaktförbudet därför att jag är vän med kvinnan. Min vänskap med kvinnan består i några mail och att jag bistod lite med att skapa hennes nya forum, inget annat. I övrigt har mannen missuppfattat reglerna fullständigt. Jag skriver vad jag vill på min blogg när jag vill och hur jag vill. Så länge jag håller mig innanför lagarna skriver jag hur mycket jag vill om kvinnans kontaktförbud. Det är först när någon agerar sändebud åt en person, som fått kontaktförbud, då det kanske kan vara ett brott mot kontaktförbudet. Men även då är det svårt att bevisa.

Kontaktförbudet är överklagat av mannen för han vill inte ha något kontaktförbud. Själva överklagan är ett bevis på detta. När dom faller kommer jag att skriva om den domen också, helt legalt.

Mannen detta handlar om sitter tydligen ständigt och tittar på min blogg. Beviset för det är att flera av artiklarna han kopierat och skickat in är mina första utkast. Inom tio minuter har jag ändrat till så som jag från början tänkte mig. Mannen lyckas alltså gång på gång kopiera utkastet!!! Vem som helst som kan läsa hans kopierade text ser att den inte är samma som det som ligger här på bloggen.

Efter första granskningspublicering av  denna artikeln tog det nästan exakt 6 minuter att bli klar. Skall bli intressant att se om han på dessa sex minuter hann att kopiera texten.

Allt material på denna blogg är skyddat enligt @ copyright Inget material får kopieras och användas på annan plats utan särskilt tillstånd. Detta måste poängteras då en person ute på nätet regelmässigt kopierar mitt material och postar på sina egna sajter.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer