EliasAlucard – Kommentarer

Eftersom denna alias hade fått kommentarer vid presentation gör vi om presentationen till ett inlägg.

9 tankar på “EliasAlucard – Kommentarer

 1. Hej I Folkets Intresse Redaktion.
  Er åsikt avseende “De alias som lägger ut era eller andras personuppgifter på nätet kommer Ni att visa personuppgifterna för” respekteras, men delas inte, ty av er presenterade
  Fb pseudonymers startade trådar och i övrigt gjorda inlägg, är enkelt att ta del av, utan att vara inloggad på Flashback.

  Avseende “Om ni lägger ut personuppgifter kan ni inte skriva om vad de gjort” är ur rättsaspekt rätt fattat beslut, tillika skriver ni inte “vad de gjort”.
  Avseende “Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal” är fel uppfattat, ty hänvisning till citat och eller var det ni publicerat är hämtat”, kan inte leda till åtal för vare sig förtal eller annan brotts/åtalsrubricering.
  Avseende “Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan ni fritt skriva om dem” är faktum och sannolikt vad era läsare förväntar sig och den metoden “att fritt skriva om dem” har dessutom och till fullo juridiskt stöd i lagen.

  Således bör tidigare av I Folkets Intresse mer informativa presentationer återinföras, för de har hjälpt ett stort antal av “era presentationer näthatade” och utöver det har ett stort antal andra anslutit och är idag trogna läsare, vars intresse riskerar att svalna när “presentationerna” i nuvarande form endast består av publicerade pseudonymer/alias som Fb trollen använder i sitt näthatande via Fb!
  Mvh. PB Juristerna.

 2. PB Juristerna.:
  Hej I Folkets Intresse Redaktion.
  Er åsikt avseende ”De alias som lägger ut era eller andras personuppgifter på nätet kommer Ni att visa personuppgifterna för” respekteras, men delas inte, ty av er presenterade
  Fb pseudonymers startade trådar och i övrigt gjorda inlägg, är enkelt att ta del av, utan att vara inloggad på Flashback.

  Avseende”Om ni lägger ut personuppgifter kan ni inte skriva om vad de gjort” är ur rättsaspekt rätt fattat beslut, tillika skriver ni inte ”vad de gjort”.
  Avseende ”Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal” är fel uppfattat, ty hänvisning till citat och eller var det ni publicerat är hämtat”, kan inte leda till åtal för vare sig förtal eller annan brotts/åtalsrubricering.
  Avseende ”Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan ni fritt skriva om dem” är faktum och sannolikt vad era läsare förväntar sig och den metoden ”att fritt skriva om dem” har dessutom och till fullo juridiskt stöd i lagen.

  Således bör tidigare av I Folkets Intresse mer informativa presentationer återinföras, för de har hjälpt ett stort antal av ”era presentationer näthatade” och utöver det har ett stort antal andra anslutit och är idag trogna läsare, vars intresse riskerar att svalna när ”presentationerna” i nuvarande form endast består av publicerade pseudonymer/alias som Fb trollen använder i sitt näthatande via Fb!
  Mvh. PB Juristerna.

  Tack för era intressanta uppgifter och tillrättaläggning av det juridiska.
  Vad det beträffar de vi presenterat är inte alla näthatare, de skriver bara på Flashback och en del av dem lämnar ut känsliga uppgifter om sig själva och om anhöriga. Vi vill undvika lägga sten på börda men ändå visa att vi kan hitta dem.

 3. ElliasAlucard är även Gayman som valde få sitt konto avstängt. Han kunde inte hålla fingrarna borta från flashback och skapade ett nytt konto, det som är idag, dvs EliasAlucard.

 4. Jo:
  ElliasAlucard är även Gayman som valde få sitt konto avstängt. Han kunde inte hålla fingrarna borta från flashback och skapade ett nytt konto, det som är idag, dvs EliasAlucard.

  TACK!
  Vi skall undersöka det!

 5. Har skickat all info jag vet om Elias till Trolljägarna, vi får se om det blir en ny säsong. Mycket möjligt att han kan komma upp i den säsongen.

 6. Anonym:
  Har skickat all info jag vet om Elias till Trolljägarna, vi får se om det blir en ny säsong. Mycket möjligt att han kan komma upp i den säsongen.

  Hur som helst skrämde du upp honom nu ända tills nästa sommar då Trolljägarna skall spelas in, om det blir fler säsonger. Skadar inte att näthatare går omkring och är uppskrämda för att Trolljägarna dyker upp i dörren. Möjlighet finns ju att de gör det…med kamera och allt…

 7. Obs! Han är tillbaka och är en kvinnohatare.

  flashback.org/sp68937539

 8. Vart ser du kvinnohatet i den kommentaren? Att han inte gillar tatueringar och piercings? Så alla kvinnor som föredrar sina män utan smink, dvs. cirka 95% av kvinnliga befolkningen är alltså manshatare?

 9. katt:
  Vart ser du kvinnohatet i den kommentaren? Att han inte gillar tatueringar och piercings? Så alla kvinnor som föredrar sina män utan smink, dvs. cirka 95% av kvinnliga befolkningen är alltså manshatare?

  Vi tror inte den du svarar kommer att lämna någon replik.
  Möjligen kan det vara en kvinna med tatueringar som är lite sur för att han inte gillar dem.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer