Efter EU-valet minskar näthatar-rösterna

Som jag var helt övertygad över så är valresultatet för EU inte alls samstämmig med ett inhemskt valresultat. En opinionsundersökning, som genomfördes i dagarna runt EU-valet, visar helt andra siffror.

Miljöpartiet får minskat stöd mot förra valet men framför allt en halvering av valresultatet i EU. De “röda” partierna går starkt fram, både mot EU-valet och förra Riksdagsvalet, medan KD hamnar utanför riksdagen. De övriga “blåa” partierna faller en hel del från föra valet medan Moderaterna får betydligt mer än i EU-valet.

Ovanstående är dock något man inte ägnar så mycket tankar åt. Det gör man däremot när vi tittar på mörkerpartiet tillika näthatarpartiet SD:s siffror för de backar i opinionen medan alla andra liknande partier ute i Europa går starkt fram. De metoder vi använder i vårt land för att stoppa mörkerkrafterna visar sig vara framgångsrika. Vi måste fortsätta bekämpa de mörka krafterna som också till stor del står för näthatet ute på internet.

ALDRIG MER !!

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer