Näthat dödar

Död pojke ingen olycka, troligtvis dödad av näthatare

För några månader sedan skrev vi en artikel om den döde pojken i Näthat dödar. Vår teori då var att han dödats av näthatare. I och med att polisens grupp GMP (Gärningsmannaprofilgruppen) kommit fram till att han sannolikt mördats stärks vår åsikt att han mördats av näthatare.

Pojken som var annorlunda, och hade en del problem, var svårt näthatat på “Ask.fm”. Förmodligen kan man hitta mördaren bland de som varit med och näthatat honom där. Polisen borde begär ut ip-nr och söka fram postarna och undersöka dem.

Det som händer nu är att drevet förmodligen drar igång på Flashback där de “gräver” fram oskyldiga och hänger ut dem som möjliga mördare och på så vis förstör livet för ytterligare fler pojkar förutom att polisens utredning försvåras.

Häng inte ut någon, låt polisen jobba i lugn och ro men lämna gärna tips om ni vet något. Skriv inte ut tipsen på Flashback för då förstörs polisens möjlighet att jobba med det.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer