hatforumet Flashback

Djurgårdssupporter misshandlad till döds

Det är samma jävla typ av folk som näthatar. Skillnaden är att näthatare är fega krakar som inte vågar sig fram i ljuset. De håller sig inne i sin skrubb helt anonymt och skriver en massa skit om andra. I övrigt är det samma jävla dynga !!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/djurgarden/article18634468.ab

EDIT:
Det har nu visat sig att killen som dödades av dyngan på stan är en helt vanlig familjeförsörjare som bara ville se fotboll. Det påminner om alla oskyldiga som hängs ut på Flashback med livslånga konsekvenser för de uthängda. Varför gör inte våra myndigheterna något mot detta? Varför???

En tanke på “Djurgårdssupporter misshandlad till döds

  1. Hörde på TT-nyheterna i morse att en man i övre 20-års åldern hemmahörande i Helsingborgstrakten självmant klev in på polisstationen i Helsingborg och erkände att han brutalt mördade den 34-åriga 2-barns pappan som skulle titta på Djurgårdens bortamatch mot Helsingborg i söndags, så att detta vidriga brott kallad fotbollsmordet är på väg att klaras upp. Det påminner mycket ruskigt om ett annat fotbollsmord som ägde rum i Stockholm 2002 då en göteborgssupporter mördades brutalt när han skulle se IFK Göteborgs bortamatch borta mot Solna AIK, Nu borde rättsväsendet klämma i med hårdhandskarna för att få bort våldet från fotbollsarenorna och vid platser som ligger vid fotbollsarenorna. Det är inte meningen att vanligt folk ska behöva känna sig rädd för att gå och titta på fotboll.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer