Flashback

Det är oroligt på nätet nu

En del personer ute på nätet har börjat bli oroliga nu!

De är oroliga för att vi skall hitta dem och bevis för vilka de är. Vad de inte vet är att vi redan har bevis, mycket stark bevisning och då talar jag inte om de vi redan polisanmält och de vi jobbat med en tid. Nu talar jag om de som börjat jävlas när alla andra slutat.

Era skriverier stärker oss än mer i kampen mot er. Jag kommer att ägna den tid som behövs för att ta er och jag kommer att ta er, lita på det.

Min dotter, min familj och jag har blivit näthatade i en sådan grad att det triggat mig att vidtaga åtgärder för att skydda familjen. Det har jag all laglig rätt att göra. Slår någon min familj “slår” jag tillbaka, svårare än så är det inte!!

Den äldre mannen som förtalar min dotter på en annan sajt än Flashback har nu gått över gränsen. Nu lägger jag till honom på listan över folk jag skall ta fast, jag vet vem det är och allt som följer på det. Han skriver så speciellt och dåligt att han är lätt att känna igen. Han kommer naturligtvis säga att “det är inte jag”, likt ett kryp som inte vågar stå för sina handlingar, men det hjälper inte, indicier och bevis finns i sådan mängd att det går inte klara sig undan.

Min dotter har varit utsatt för ett exempellöst förtal på nätet. Hon har lidit av detta mer än någon annan med flera svåra misshandelfall, där våldsverkarna kommit undan, och hon har gjort självmordsförsök. Nu, när hon friats från brott och tom fått tillbaka alla sina ägodelar, har förtalet börjat upphöra.
Märkligt nog börjar några förtala först nu. Speciellt den där mannen! Hur kan en äldre man ha så dåligt omdöme och helt sakna empati? Tycker inte du att min dotter fått lida tillräckligt? Hur kan du skicka in dokument om mig och min dotter till myndigheter runt om i Sverige där du kallar oss för brottslingar och ljuger om oss i största allmänhet? Oerhört dåligt omdöme, måste jag säga och oerhört märkligt att en så gammal man sysslar med sådant.  Lika märkligt är det när samma man skickar hotfulla sms till min fru. Vad fattas dig?

Jag har läst alla inskickade dokument du skickat till åklagaren, i min dotters fall, och till Hovrätten i Göteborg där du, till deras tydliga ilska, försöker lägga dig i domslutet och där du frenetiskt hävdar att de måste överklaga till HD. Varför lägger du dig i detta?
Jag har också läst flera andra dokument, du skickat in till myndigheter över hela Sverige, om oss där innehållet är grovt förtal. Dina inskickade dokument är väldigt amatörmässiga och dåligt skrivna med dålig Svenska och därmed jobbiga att läsa. Jag har hundratals dokument som du skrivit till olika myndigheter och kommer att publicera dessa framöver.

Jag och min grupp jobbar bara med lagliga medel och mitt mål är att få återgå till det liv vi levde innan, lugnt och skönt och i fred från andra. Det är inte mycket krav vi har, vi vill ju bara få vara i fred…

Jag tackar er som försvarar min dotter på den sajt han härjar på nu!

 

 Allt material på denna blogg är skyddat enligt @ copyright Inget material får kopieras och användas på annan plats utan särskilt tillstånd. Detta måste poängteras då en person ute på nätet regelmässigt kopierar mitt material och postar på sina egna sajter.

———— :: ————

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer