De näthatande rasisterna slår knut på sig själva

“Nazistiska Nordiska motståndsrörelsens”, rasisterna som förbjudits i Finland, och “Gangrape Swedens” hemsidor polisanmäls av den ideella föreningen Juridikfronten för uthängning av mer än 80 000 personer i ett sökbart register. Ett register som är sökbart är ett brott mot personuppgiftslagen (PUL). Martin Tunström, ordförande för Juridikfronten, säger på sin hemsida att “Detta fall är troligen ett av de mest omfattande brotten mot personuppgiftslagen som förekommit”. Till detta rör det sig också sannolikt om tusentals förtalsbrott som trotts att det bryter ner människor mer än mycket annat är ett brott man måste leda i en rättegång själv. I skrivande stund ligger Gangrape Swedens hemsida nere vilket vi hoppas den fortsätter att göra.  Innan den stängdes ner tog de bort sökfunktionen för registret vilket visar att de egentligen är rädda fegisar som är brutala så länge ingen vet vilka de är, precis som vilken simpel näthatare som helst.

Uppgifterna

Det som lagts ut är domar och andra protokoll från rättsväsendet. Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen uppger på sin hemsida att uppgifterna kommer från dem. Det är uppenbart att syftet med registret är att peka ut invandrare som onda människor som inte kan låta bli att begå brott. Det uppgiften är naturligtvis helt fel eftersom 1-2% av befolkningen oavsett härkomst någon gång stått inför skranket. Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen gör detta eller säger detta därför de vill utmåla sig som skräckväldet Nazitysklands sista försvarare i sin form av hatare av andra folkslag. Var de ser för vinning i detta är det ingen som riktigt förstår, allra minst de själva. Möjligen kan det vara någon form av eftersläpande missriktad ungdomsrevolt.

Justitsiekanslern

Justitiekanslern inledde tidigare en förundersökning mot Nordiska motståndsrörelsens hemsida för nära 100 fall av hets mot folkgrupp. Justitiekanslerns utredning handlar om texter eller bilder som som glorifierar massmördaren, krigsbrottslingen och diktatorn Adolf Hitler. Sedan tidigare väntar Nordfronts ansvarige utgivare på ytterligare fyra fall av hets mot folkgrupp. Man kan undra vad dessa små herrar egentligen tänker på? Detta också anmälan av Juridikfronten.

Ytterligare

Som vi tidigare uppmärksammat i en artikel har Gangrape Sweden också plockat ihop en lista med flera tusen av #jagärhär:s medlemmar listade med namn och lite annat som de kunnat hitta på Facebook. Orsaken till att de gör så här är naturligtvis för att de är rädda för att allmänheten skall ta tillbaka internet från dem. De har använt nätet som en rasistisk rövarkula och näthatarbas länge nog nu. Tiden har kommit då det vanliga folket ger sig ut på nätet och tar tillbaka rätten att få yttra sig utan att någon fjortis, oavsett ålder, kränker deras rätt.

Smutskasta vem man vill

Deras åsikt är att yttrandefriheten innebär att de får säga vad de vill om vem de vill. Även lögner om personer anser de är helt okej att skriva. Alla som inte håller med nazzarna är “lättstötta vänsterelement”. Men deras uttalade åsikt om vad man får göra med andra på nätet slår tillbaka mot dem själva. De har nämligen också godkänt att själva utsättas för samma behandling som de utsätter andra för. Men det förstår inte de till åren komna fjortisarna som börjar undra om det verkligen är tillåtet att skriva om dem.

Källa: Juridikfronten

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer