Thomas Nord

De fyra absolut värsta trollen på internet

stalker
Jag skall förfölja dig ända in i döden!!!

Värsta trollen

Jag vet inte vilka som är de värsta trollen på nätet men jag hittade en lista som någon bemödat sig att sätta ihop efter en massa erfarenheter och kontakter med andra personer.Jag garanterar alltså inte att listan är helt korrekt men är ändå intressant. Jag nämner namn i denna lista men jag ser det som så att namnen är redan nämnda i samma sammanhang som detta och med samma lista på en annan sajt.

Troll brukar betecknas som de som förstör forum

Troll brukar betecknas som de som förstör forum och andra platser där det går att posta. De skapar ofta egna sajter för att posta sitt dravel och flera av dem brukar också hänge sig åt nätstalking. Det de ofta har gemensamt är att de inte förstår vad de håller på med. För dem är det tvärt om, dvs alla andra är emot dem. Förmodligen ligger det en psykisk åkomma i botten som gör det så svårt för dessa att själva förstå vad de sysslar med. En gemensam egenskap de har är att “klistrar” så sjukt envetet på en eller några få forum, bloggar och personer att ingen vill ha med dem att göra. Inte ens Flashback, som tillåter vilken skit som helst, klarar av sådana personer. Deras extrema postande tar helt enkelt över forum. Med tanke på att Flashback får tusentals poster varje dag måste ett sådant troll ligga i ordentligt för att bli bannad. Personen längst ner i listan här nedan är bannad från Flashback och lär ha flera hundra användare på det forumet.

Fyra i topp-listan

(Fritt översatt)

Förhoppningsvis har du varit förskonade ifrån dessa internetgalningars uppmärksamhet, jag listar några ökända fall, och hur de beter sig:
* Jonathan Barnes, klarade inte att flickvännen gjorde slut så han gjorde hennes liv till ett helvete.
http://www.cbc.ca/canada/story/2006/03/16/cyberstalk060316.html

* Spiro, förföljde folk på nätet som en herrelös hund.
http://www.flayme.com/stalker/spiro.shtml

* The Zeppo, en spammare som inte tålde att bli rapporterad.
http://www.flayme.com/stalker/zeppo.shtml

* T Nordh, en mycket aktiv svensk, genom hans inlägg kan man förstå att han har förtidspension, med en importerad **** ***, och bor i de södra förorterna i Stockholm  Detta är en person jag haft det tveksamma nöjet att bli uppmärksamad av. Han har förbjudits från de flesta av de viktigare forumen och diskusionsplatserna i Sverige.
http://groups.google.com/group/alt.nuke.thomas-nord/msg/a5d406a6f671a4cc
http://groups.google.com/group/swnet.politik/msg/da204cdd7af3e4f8?dmode=source

Källa: http://ruskigbuss.blogspot.se/2006/11/internet-maniacs.html

  
Skapar nya användare i hög takt och hänger i nacken

Ovanstående personer har visat att troll är något man inte enkelt kan avfärda. När de bannas skapar de  genast en ny användare och fortsätter som inget hänt. Om någon skriver om dem får man ofta personen hängande i nacken som en stalker hur länge som helst, de ger sig aldrig. Jag vet en sådan person som på bara några dagar postade så intensivt på ett forum att hans poster blev i majoritet och forumet tvingades till slut att stänga. På ett annat forum tog det en hel förmiddag att radera hans nattliga postningar. Kort sagt är personer av denna kategori mycket jobbiga att ha både fritt på nätet, på forum, på bloggar och mot enskilda personer.

Jävlas också med myndigheter utan att skämmas

På senare tid har vi upptäckt att de inte ens drar sig för att förtala folk i mejl till rättsvårdande instanser, inte ens Justitiekanslern är undantagen sådana mejl.

Vid diskussioner med folk från rättsvårdande instanser har vi fått reda på att också dessa instanser med sina poliser, åklagare, domare, domstolar och många fler har mycket svårt för sådana här nättroll. När anmälan görs mot nätstalkers/troll får ofta anmälaren rådet att i stället stänga ner sig från nätet för att till och med en fällande dom triggar dessa människor till att bli än värre. I sådana fall kan de ge sig på att stalka/trolla även rättsväsendets folk.

Absolut värsta stalkern mot rättsvårdande myndigheter

En av de absolut värsta på att förtala/stalka/trolla folk ur rättsväsendet är en person som kallar sig för “corruptio” på nätet. Han har skapat hundratals bloggar på nätet med så gott som endast hat mot folk från rättsvårdande myndigheter. Han gjorde sig känd i teveprogramserien “Sköna söndag” med Malena Ivarsson. Han agerade statist genom att stå halvnaken i ett hörn av studion.

Ni som drabbas av nättroll/stalkers, stäng ner allt och svara aldrig på något från dem. Reagera inte alls, låtsas som det regnar. Reagerar du på en sådan person triggas dem av det och blir ännu värre.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer