De fyra absolut värsta trollen på internet

stalker
Jag skall förfölja dig ända in i döden!!!

Värsta trollen

Jag vet inte vilka som är de värsta trollen på nätet men jag hittade en lista som någon bemödat sig att sätta ihop efter en massa erfarenheter och kontakter med andra personer.Jag garanterar alltså inte att listan är helt korrekt men är ändå intressant. Jag nämner namn i denna lista men jag ser det som så att namnen är redan nämnda i samma sammanhang som detta och med samma lista på en annan sajt.

Troll brukar betecknas som de som förstör forum

Troll brukar betecknas som de som förstör forum och andra platser där det går att posta. De skapar ofta egna sajter för att posta sitt dravel och flera av dem brukar också hänge sig åt nätstalking. Det de ofta har gemensamt är att de inte förstår vad de håller på med. För dem är det tvärt om, dvs alla andra är emot dem. Förmodligen ligger det en psykisk åkomma i botten som gör det så svårt för dessa att själva förstå vad de sysslar med. En gemensam egenskap de har är att “klistrar” så sjukt envetet på en eller några få forum, bloggar och personer att ingen vill ha med dem att göra. Inte ens Flashback, som tillåter vilken skit som helst, klarar av sådana personer. Deras extrema postande tar helt enkelt över forum. Med tanke på att Flashback får tusentals poster varje dag måste ett sådant troll ligga i ordentligt för att bli bannad. Personen längst ner i listan här nedan är bannad från Flashback och lär ha flera hundra användare på det forumet.

Fyra i topp-listan

(Fritt översatt)

Förhoppningsvis har du varit förskonade ifrån dessa internetgalningars uppmärksamhet, jag listar några ökända fall, och hur de beter sig:
* Jonathan Barnes, klarade inte att flickvännen gjorde slut så han gjorde hennes liv till ett helvete.
http://www.cbc.ca/canada/story/2006/03/16/cyberstalk060316.html

* Spiro, förföljde folk på nätet som en herrelös hund.
http://www.flayme.com/stalker/spiro.shtml

* The Zeppo, en spammare som inte tålde att bli rapporterad.
http://www.flayme.com/stalker/zeppo.shtml

* T Nordh, en mycket aktiv svensk, genom hans inlägg kan man förstå att han har förtidspension, med en importerad **** ***, och bor i de södra förorterna i Stockholm  Detta är en person jag haft det tveksamma nöjet att bli uppmärksamad av. Han har förbjudits från de flesta av de viktigare forumen och diskusionsplatserna i Sverige.
http://groups.google.com/group/alt.nuke.thomas-nord/msg/a5d406a6f671a4cc
http://groups.google.com/group/swnet.politik/msg/da204cdd7af3e4f8?dmode=source

Källa: http://ruskigbuss.blogspot.se/2006/11/internet-maniacs.html

  
Skapar nya användare i hög takt och hänger i nacken

Ovanstående personer har visat att troll är något man inte enkelt kan avfärda. När de bannas skapar de  genast en ny användare och fortsätter som inget hänt. Om någon skriver om dem får man ofta personen hängande i nacken som en stalker hur länge som helst, de ger sig aldrig. Jag vet en sådan person som på bara några dagar postade så intensivt på ett forum att hans poster blev i majoritet och forumet tvingades till slut att stänga. På ett annat forum tog det en hel förmiddag att radera hans nattliga postningar. Kort sagt är personer av denna kategori mycket jobbiga att ha både fritt på nätet, på forum, på bloggar och mot enskilda personer.

Jävlas också med myndigheter utan att skämmas

På senare tid har vi upptäckt att de inte ens drar sig för att förtala folk i mejl till rättsvårdande instanser, inte ens Justitiekanslern är undantagen sådana mejl.

Vid diskussioner med folk från rättsvårdande instanser har vi fått reda på att också dessa instanser med sina poliser, åklagare, domare, domstolar och många fler har mycket svårt för sådana här nättroll. När anmälan görs mot nätstalkers/troll får ofta anmälaren rådet att i stället stänga ner sig från nätet för att till och med en fällande dom triggar dessa människor till att bli än värre. I sådana fall kan de ge sig på att stalka/trolla även rättsväsendets folk.

Absolut värsta stalkern mot rättsvårdande myndigheter

En av de absolut värsta på att förtala/stalka/trolla folk ur rättsväsendet är en person som kallar sig för “corruptio” på nätet. Han har skapat hundratals bloggar på nätet med så gott som endast hat mot folk från rättsvårdande myndigheter. Han gjorde sig känd i teveprogramserien “Sköna söndag” med Malena Ivarsson. Han agerade statist genom att stå halvnaken i ett hörn av studion.

Ni som drabbas av nättroll/stalkers, stäng ner allt och svara aldrig på något från dem. Reagera inte alls, låtsas som det regnar. Reagerar du på en sådan person triggas dem av det och blir ännu värre.

0 Kommentarer on “De fyra absolut värsta trollen på internet

 1. En person har kommenterat artikeln. Det är en person som är bannad på denna nättidning.
  Det är ett 8 år gammal inlägg jag skriver om. Det skrämmande är att det är minst lika aktuellt idag som då om inte ännu aktuellare idag.
  Den bannade skriver något om “röd”? Vi struntar i om det är rött, gult, grön, gredelint eller någon annan färg det handlar om. Vi är opolitiska i vårt arbete.

 2. En av de största trollen spammar på rätt friskt inne på det r**a forumet med 5 multipla konton.

 3. Hur många år har denne sjuke 70-årige stalker härjat runt på internet egentligen?

 4. Vill bara förtydliga en sak om politik då spamandet verkar ha kommit igång från en viss person.

  Jag har en politisk åsikt men den håller jag för mig själv. Bara för att man är emot rasism innebär det inte per automatik att man är röd/vänster. Antirasismen finns inom alla läger från vänster till höger och för vanligt folk är det en hederssak att bekämpa sådant som förorsakade ett sönderbombat Europa och ihjälgasade människor i förintelselägren som de inom SD hyllar. de har gång på gång ertappats med dessa hyllningar. Det är inte heller någon hemlighet att det flesta näthatare är rasister och håller på SD. Det är inget jag kan hjälpa.

 5. Nufiken:
  Vad är motivet bakom H***ingemannens spam och stalkande?

  En stalker behöver inget motiv, de bara gör det. Tror inte ens det är medvetna om vad de gör.

 6. stortrollets multipla konton som spammar rätt friskt inne på rosa sidan RV, läcker man, sunden, enrik, kenta, snygg kvinna

 7. Albin:
  Hur många år har denne sjuke 70-årige stalker härjat runt på internet egentligen?

  I cirka 20 år

 8. Albin:
  Hur många år har denne sjuke 70-årige stalker härjat runt på internet egentligen?

  Sen 1994 Har detta troll härjat på nätet

 9. Vilken stofil som orkar spamma/trolla i tjugo års tid! Det är verkligen helt galet. Intressant att läsa en med artikel eller intervju med denna TN men han lyser med sin frånvaro på nätet, förutom spammet då…. Hans drivkraft måste vara klart sjuklig.

 10. När jag såg denna artikel läste jag igenom resten av stalking artiklarna. Hur kan en person bete sig på det sättet? Han verkar inte ha vett nog att skämmas. Uppseendeväckande att problemet inte åtgärdas!!!!

  Fortsätt att dra fram idioten ur skuggorna och visa vad han sysslar med för våra myndigheter tycks skita i det.

 11. Har inte den 70-årige mannen i Hu**inge fått vård än? I så fall är det dags nu.

 12. Stortrollet har inte fyllt 70 än. Först om 2 år 2016 blir han 70 år, han har nog planerat sin 70-års kalas tillsammans med sin ***** käring i 08-området.

 13. Ash:
  Vilken stofil som orkar spamma/trolla i tjugo års tid! Det är verkligen helt galet. Intressant att läsa en med artikel eller intervju med denna TN men han lyser med sin frånvaro på nätet, förutom spammet då…. Hans drivkraft måste vara klart sjuklig.

  H-trollet har bosatt sig inne på rosa forumet och postar trevliga gulliga spaminlägg ,det finns olika sätt att känna igen hens gulliga spaminlägg på rosa sidan. Hen tror att hen äger modellen trots att han bor ihop med sin ***** fru, hen är så fruktansvärt kåt på modellen vilka damer vill ha en 68 år gammal fjånge inkörd i musen?

 14. https://www.flashback.org/sp34651443526694258 Thomas Öst skapade detta konto i syfte att misskreditera en kvinna på Flashback för 3 år sedan hösten 2011. Kontot skapades med hjälp av ett personnummer som kapades och användes olovligt. Personnumret som kapades och användes för att regga kontot tillhör en kvinna. I startinlägget fällde Thomas Öst falska rykten och falska anklagelser mot denna kvinna i syfte att svartmåla henne och hennes vänner. Thomas Öst påstod att hon och andra förföljde honom och hans familj, och han började att skicka in falska anmälningar till rättsvårdande myndigheterna mot henne och hennes vänner. Thomas Öst ligger bakom nicken “Hasse” som startade en blogg i oktober 2011 som ville se kvinnans sajt nedstängd och henne inspärrad. Där hävde han ur sig den ena efter den andra rappakaljan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.