CrilleKex – Ringer folks arbetsplatser

Alias “CrilleKex” på Flashback ringer till före detta dömdas arbetsplatser flera år efter de avtjänat sina straff och förtalar dessa på ett sätt man inte trodde var möjligt. CrilleKex och flera andra förtalar och hänger ut samma personer också på Flashback mycket illa. De drar sig inte för något alls, de är ondskan personifierad.

Hänger ut folk i stor omfattning

CrilleKex hänger också ut folk i stor omfattning. Det tycks inte bekymra honom det minsta att han förstör deras liv när han hänger ut dem.

PirateBay

Ett konto på Pirate Bay som medverkar till massor av nedladdade filmer kallar sig också för CrilleKex. Om det går koppla det kontot till den person som ligger bakom handlar det om stora skadeståndsbelopp, så stora att det inte går betala tillbaka under en livstid. Till detta kommer också det utdelade straffet som kan bli ordentligt kännbart det också.

Forumet Flashback

Flashback tycks inte alls bry sig om de nya lagarna som kommit eller sina egna regler. De låter alias hänga ut och förtala sin offer oerhört illa. De som en gång hamnat på Flashback kommer med stor sannolikhet inte att få jobb, få svårt att få lägenhet, vänner försvinner och man blir socialt utestängd. De kallar det för “yttrandefrihet på riktigt” men i själva verket är det ondskans boning som tillåter ondskans galningar att bete sig hur illa som helst.

Vi bryr oss

Vi bryr oss om andra människor, vi tycker alla skall få en chans. Det spelar ingen roll om de straffats, är brottslingar eller bara helt vanliga människor, ingen skall hängas ut på det vidriga sätt som pågår på Flashback och som innebär ett livstidsstraff. Vad de gjort i ett tidigare liv kan vara vad som helst, har de tagit sitt straff är de fria och har rätt till ett anständigt liv. De som straffats för att de gjort andra människor illa får ett straff nog genom att de får bära skuldkänslorna livet ut. Ingen har rätt att lägga mer börda på dennes axlar, det är samhället som straffar, inte folket.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer