LEDAREN – Brutala attacker

De senaste två dagarna har “I folkets intresse” utsatts för mycket tunga attacker. Det är främst “brute force”-attacker men också annat hackande har förekommit.

Ni som försöker ta er in här lägger ner jobb helt i onödan. Får jag era mejladresser så kan jag mejla databasen till er. Det finns inget som helst hemligt här.

Jag funderade på detta med hackare och andra nätbrottslingar. Tänk om de inte fanns? Jag menar tänk om internet var fritt! De som hackar och beter sig illa på nätet har tyvärr stängt det fria nätet effektivt! Det är alltså inte olika länders lagar eller enskilda personers agerande som gjort nätet ofritt, det är de som mest av alla tjatar om ett fritt nät som gjort det ofritt.

Om nätet verkligen var fritt, alltså fri från hackare, andra nätbrottslingar och fritt från alla som kränker den personliga integriteten hade vi inte behövt brandväggar, virusprogram, speciella program son stoppar hackare och vi hade alla kunnat vara helt öppna med vilka vi är. Bara det att slippa förfarandet med koder och inloggningar eller varför inte slippa certifiering av köpt mjukvara.

Vilket underbart internet vi hade haft och förmodligen ett snabbare nät med oerhört större utbud än idag. folk skulle kunna leva på sitt programmerande då de skulle slippa de andra som försöker ge bort programmerarens produkter gratis. Vi kanske hade fått se programvara som vi inte ens vågar drömma om idag då de skulle kunna lägga tiden på smarta program i stället för att mota bort hackare och annat löst folk.

0 Kommentarer on “LEDAREN – Brutala attacker

 1. Spyware:
  R**** J*******?

  Ingen som vet, allra minst han själv….eller hur?

 2. Nicklas:
  Nerlagt eller hackat?

  Som du ser är denna blogg inte hackad eller nedlagt.
  Om det är forumet som tillhör LP så är den nedlagd av LP själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.