BigFatCone – Verkar hyvens men med ett misstag

BigFatCone, vi tyckte du var en hyvens person men i detta inlägg gör du dig skyldig till sexuellt förtal vilket är olagligt och med åklagarledd rättegång om vi anmäler det. Du skriver också att du står för det, då är det ju inga problem, du erkänner alltså att du sexuellt förtalat Helena. Vi ger dig först chansen att ändra på texten för den är inte bara olaglig den är också helt fel som kommer från åklagarens information till media för att förstärkas och överdrivas på Flashback. Både Tingsrätten och Hovrätten underkände åklagarens påstående och gick på Helenas linje att hon laddat ner både bilder och texter från nätet, vilket också är det som skedde. Det hela är alltså en enda stor lögn som familjen lider svårt av ännu idag. Om du har empati löser du det genom att ändra på ordvalet som vi strukit över!

Vi har aldrig sagt att vi skall “förgöra forumet”. Det är en typiskt Flashbacklögn som nu fabricerades av alias BigFatCone. Vi blev inte “lite” upprörda av tråden. En av oss gick i pension i förtid med en massa förlorad inkomst och en försökte ta sitt liv och flera tillsammans med några frivilliga empatifulla människor försvarar familjen fortfarande efter 5 år, inte för att vi vill utan för att det är helt nödvändigt. Våra liv blev helt uppryckta från den trygga mylla vi levde i och vi är ännu inte på långa vägar tillbaka i tryggheten efter detta. Vi kan nästan inte göra någonting överhuvudtaget utan att få frågan “var det ni som (och här kommer en massa Flashbacklögner)” och du kallar det för “lite upprörda” vi är inte “lite” upprörda vi är ursinniga på dårarna som kan göra så här och ursinniga på den som upplåter plats för dem att skriva vilken skit som helst. Jag tror ni tappat fotfästet och tror att det ni gör på nätet inte är på riktigt, men jag kan säga dig att det för många uthängda är dödligt allvar, på riktigt!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer