BigFatCone – Polisanmäl brevet till din mamma

Hej BigFatCone

Fick ett urklipp från Flashback (lägger till det i huvudet här) där du skriver att din mamma fått brev från mig med otrevligt innehåll. Jag säger bara: Polisanmäl brevet, eller mig!

Utdrag ur brevet:

Dom här “individerna” har bland annat skickat brev, alltså fysiska brev, till och min mamma där det stod att dom skulle minsann hänga ut mig internet om jag inte slutade som moderator, och inte bara det utan jag skulle även be om ursäkt för allt dåligt som har kommit från forumanvändares håll. Jag har för mig att eventuella arbetsgivare skulle kontaktas.

Min mamma gav dom sig på. Min. Mamma.

Jag är inte alls road av att främmande människor skriver brev i mitt namn!!
Brev är något jag aldrig skriver! I så fall ringer jag eller skickar ett mejl men brev skriver jag aldrig.

Jag välkomnar en polisutredning. Om du inte gör det kanske jag polisanmäler händelsen själv. Fast något säger mig att det inte kommit något brev, det är  en lögn som det mesta på Flashback. I så fall är det tragiskt!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer