Bekännelsen eller konsten att köra över sig själv

stalker Nedanstående är en kommentar som kom in 2014-09-06.
Jag vet vem det är och när detta skrevs verkade han inte riktigt i form med tanke på sättet att skriva. Jag lämnar åt läsarna att själva tolka vem som skrivit texten inom det quotade.

Hur som helst lyfter jag hans letande efter uppmärksamhet upp till en artikel:

Ombudskvinna Postat den 2014/09/06 kl. 06:42 | Som svar till Redaktören.

Killen som skrivit kommentaren använder alltid olika användarnamn.

För det första är det klädsamt om du slutar förfalska insändare, det finns en chans att de avbildas före och efter.

Jag förfalskar inget, däremot redigerar jag kommentarer av olika anledningar som jag varken behöver eller vill gå in på. Du får avbilda hur du vill bara det stannar på denna blogg.

För det andra har du fått vad du begärt, men kanske inte förstått, då svarar man samma väg, inte genom att blogga, det är inte normalt.

Jag nedlät mig att låta dig posta en artikel där du fick försvara och förklara dig, du inkom aldrig med en sådan. All annan kommunikation är stängd för dig till mig utom denna gång.

Alla kan se att det är du som stalkar, inget annat har visats.

Alla som kan se det tycker jag skall säga det i kommentarsfältet till denna artikel.
För att det skall kallas stalking krävs att vissa punkter är uppföljda. Inte en enda av punkterna stämmer in på mig medan de stämmer mycket väl in på dig.

Det är val om 8 dagar, är du politiskt intresserad bör du ägna dig åt det och inte åt maniskt spammande om hur du tror att verkligheten ska vara.

Skall du tala om maniskt spammande? Jag postar i genomsnitt en artikel per dag det kan man knappast kalla för spamma dessutom heter det inte spamma när man postar på sin egen blogg. Jag har sett när du postar en post i minuten i flera timmar i sträck.

Några ”hundratals mail” existerar inte, du verkar ha drabbats av ett rosa virus eller är hon.

Det skall stå “du verkar ha drabbats av ett rosa virus eller är av henne“. Så som du formulerar dig här ovan blir det obegripligt oavsett antal mejl. “Flera hundra” kan i vissa fall betyda “massor”.

Om något är lögn i Flashback bör du bemöta det där du är medlem, inte med enfaldiga monologer här, de funkade inte för trollet i ******* heller.

Mina “monologer” är tydligen intressanta med tanke på alla mejl jag får där de tackar att vi lyft frågan om näthat. Jag kan inte kritisera Flashback till att vara en förtalsmaskin och samtidigt vara medlem där. Det förstår du väl själv?

Inte en människa har skrivit om din familj, bara om en som ska åtalas och en som försvarar henne på nätet. Vill du ha stopp på massmedia, får den åtalade sluta begå brott, om det nu skett ett som ingen sett än vad de menar men kan ana.

Trasigt skrivet men jag förstår vad du menar.
Min dotter är en del av min familj, eller hur?
Du skriver “en som skall åtalas“. Du vet väl inte om någon skall åtalas? Ingen annan vet det heller! Sluta att konstatera händelser som inte varit!
Du skriver “Vill du ha stopp på media“. Varför skall media stoppas? Jag har aldrig krävt något sådant!
Du skriver “får den åtalade sluta begå brott“. Nu har du gått ett steg längre än här ovan eftersom personen nu plötsligt är åtalad och så har hon tydligen begått brott också. Sanningen är att den du skriver om inte är åtalad och inte har begått något brott.

Berätta var något kan raderas och börja du enligt din offert.

Efter mycket arbete har vi sett till att flera av dina inlägg på nätet har raderats. Du har inte raderat det minsta. Det finns dock kvar en del, det är inte det viktiga, det viktiga är att du lägger av att skriva nedsättande eller skriva överhuvudtaget om mig och min familj på nätet. Du har inget med oss att göra på något sätt förutom att du dragit in oss i ditt stalkande. Samma sak gäller för andra du också skriver nedsättande om.

Du förföljer folk som en besatt likt det rosa trollet och väntar dig inte ett försvar, räkna med det.

Vem förföljer jag? Jag håller mig på min blogg, är i stort sett ingen annanstans på nätet. Detta är en typisk metod för en stalker, som inte är medveten om att han är en stalker, att vända allt han själv gör mot den han, för tillfället, för en monolog om.

Dina tomma olaga hot kan du stoppa upp där bak, även om de anmäls och kanske åtalas liksom din dotter, du visar tecken på samma sjukdom som ** och din dotter vårdas.

Visa mig var de olaga hoten finns? Kan olaga hot vara “tomma”, i så fall är det väl inga olaga hot? Tomma olaga hot går dessutom knappast att åtala! Min dotter är inte åtalad och vad får dig att tro min dotter är sjuk eller att hon vårdas och har hon med detta att göra överhuvudtaget?
Du svamlar på av bara farten utan att veta det minsta om sakernas tillstånd. För övrigt väldigt vanligt hos dig.

Det du kallar lögner får du bemöta sakligt utan svammel, annars kan allt publiceras offentligt på annan plats i sinom tid.

Jag bemöter allt, som jag tycker jag skall bemöta, sakligt! Det finns inget “allt”!

I annat fall lär det finnas folk i FB nära där du är som vill träffa dig, hur kan man bara gissa. Du skriver emot ett forum där du påstår att det finns brottslingar, inte vidare intelligent.

Ja, det finns sådana nära mig och jag vet exakt vilka de är. Hur de skall träffa mig är tämligen ointressant då ingen vågar göra detta utan att röja sin identitet.
Kämpa mot näthat och förtal av sin familj och alla andra handlar inte om intelligens utan om stolthet och att skydda sin familj. En viss form av intelligens är dock en fördel i det jobbet.

Och vi kan se att du har samma sjuka support här av psyk-handikappade som det andra trollet, sådant ska man se upp med.

Ja, du har helt rätt här, jag ser upp med det, det är därför jag inte släpper fram dina kommentarer!

Visar du upp inlagor emot dig är du lika dum som den s.k. fotomodellen, som visar allt emot sig utan förtänksamhet.

På vilket sätt är det dumt? När du skriver så antar du att det du skriver i dessa inlagor är sant. Men det är sant bara inne i ditt huvud. Ute i friska verkligheten kallas det för lögn och förtal.

Nu är det en vecka kvar till valet och bör finnas annat att göra för en sunt tänkande människa än att svamla här.

Ja, varför svamlar du här då?

Så radera nu som du lovat och visa inte samma takter som den andra loosern, tåget har redan börjat gå emot dig men kan stoppas.

Du har inte hållit din del av mina krav så det blir inget raderande här. Men löftet står öppet ännu. Tåg får du leka med någon annanstans.

Från mitt arbete är jag van vid psykon, du har minst ett i familjen, ägna dig åt *** istället när du blivit ****** eller ******.

Nu förtalar du min dotter och insinuerar saker som inte är sant! Du far fram med osanning och du visar alla hur hänsynslös du är som människa och är inget annat än en stalker som njuter av att du tror du kan göra någon illa. Men det kan du inte för du är sjuk, sök vård.

Du påminner om en kolerisk gammal man som inte fått till det på länge och blivit överspänd, när du får se nakenbilder av en låtsad martyr och blir till dig. Mången har det innan och det brukar gå över.

Det är inte passande att applicera dina egna känslor på andra. Jag har aldrig tittat på några sådana bilder du talar om. Jag är lyckligt gift och håller mig till det. Vi vet alla att du är förtjust i kvinnan du stalkar och oerhört svartsjuk på alla du tror är vän med henne. Du är så svartsjuk på det allra minsta att du tar dig tiden att skicka in mängder av mejl till rättsväsendet och beklagar dig över att den du tror är vän med den du stalkar. Den enda behållningen av det är rättsväsendets anställda som förmodligen viker sig av skratt.

Lycka till och hälsa dottern, pussa bebisen från oss men håll avtal, avtalsförbrytare och vanliga förbrytare ogillas och åtgärdas om det blir tid.

Det skulle aldrig falla mig in att hälsa till min dotter från en person hon absolut inte vill ha att göra med. Dina sexinviter var lågvattenmärket! vad fan tänkte du på? Skulle min dotter vara intresserad av en nära 70år gammal gubbe? Patetiskt! Vad dillar du för något om förbrytare? Skulle du stoppa förbrytare? Ta fast tjuven ropande tjuven!

Ingen normal är intresserad av att skriva här vad vi sett, så det är inget hot med din enfald och raderingar då allt kopieras för återbruk. Hårda ord men ibland biter det.

Så du är inte normal då? Vad är det du återvinner, elektroner? Vad är det som biter? Fattar nada!

PS när inlägget försvunnit eller förvanskats, anses du delgiven. Fortsätter du att hetsa upp sjuka människor, kommer det på annat sätt, man har ögonen på er.

Rörigt skrivet men som jag tidigare sagt så redigerar jag vad jag vill, det har ingen med att göra.

Jag skulle kunna svara mer utförligt men jag vill inte lägga för mycket tid på denna arma man. Han gör som flera andra av samma typ, dvs projicerar sina egna tanka på andra. Han gör alltså andra till den han själv är och det sorgligaste är att han inte själv förstår det.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer