https://www.sigmag.se/

Bahnhof avbryter omedelbart all datalagring

EU-domstolen ogiltigförklarade det Svenska datalagringsdirektivet. Det är inte alls oväntat att Bahnhof omedelbart avbryter all datalagring vid minsta tvivel att det är rätt. Bahnhof är nämligen av samma “skrot och korn” som Flashback. Det är tom så att Jon Karlung och Axelsson är och har varit vänner i många år.
Jag får en känsla av att Bahnhof är ett företag ute i gråzonen som inte väntar på att gå emot Svensk rättvisa, ungefär som ett trotsigt litet barn. Dessa skuggornas figurer som Jan Axelsson och Jon Karlung egentligen är uppträder lika barnsligt och med en total missuppfattning av demokrati, fria ordet och yttrandefriheten. De har totalt missat juvelens krona: Den privata integriteten!

I datalagringsdirektivet ser Bahnhof en värsta sortens integritetskränkande maskin. Det är högst märkligt och en rejäl skopa dubbelmoral när de samtidigt hostar Sveriges absolut värsta kränkare av enskildas integritet, Flashback. Där skall det minsann inte tas ner, raderas eller stängas något för Bahnhof är likt Flashback för “yttrandefrihet på riktigt”. Den “yttrandefriheten” innebär att vem som helst anonymt får kränka vem som helst som inte är anonym. Det är “sju resor” värre än datalagringsdirektivet men det ser naturligtvis inte Bahnhof och Jon Karlung för de är blinda för sina egna fel som alla andra egotrippade försvarare av de kränkningar som pågår på den verkliga förtalsmaskinen: Flashback!

Svenska datalagringsdirektivet är dessutom inte till för att kränka folks integritet, den skall skydda folket mot brott och terrordåd. Jag är inte heller odelat positiv till lagen men en del idioters handlande har tvingat fram denna konstruktion. Det har blivit ett nödvändigt ont för att skydda folket mot kriminalitet. Att ett företag som Bahnhof nu slutar följa denna lag visar alltså med all önskvärd tydlighet att de tycker att man inte skall kunna bekämpa brott. Jag tycker tom att de har någon slags uppsåt att skydda brottslingar som de också gör när de låter förtalsmaskinen Flashback vara uppkopplad genom deras linor.

Jag är emot brottslighet därför är jag emot Bahnhof och Flashback. De båda existerar endast därför den andra parten finns, faller en av dem drar den med sig den andra i fallet, det är så det fungerar mellan brottslingar. Ett avbrytande av datalagring är inget annat än ett brott mot lagen eftersom Svensk lag är giltig tills Riksdagen och regering tagit bort den, bla därför är Bahnhof ett brottsligt företag om de fullföljer sitt uppsåt att bryta mot lagen och sluta spara enligt direktivet.

2 tankar på “Bahnhof avbryter omedelbart all datalagring

  1. Med tanke på hur korrupt staten är idag så är det nödvändigt att skydda sig själv emot dem. Du är totalt rättslös emot dom ifall de vill sätta dit dig för något data brott.

    De kan stoppa in barnporr på din dator och sen anklaga dig för det. De kan ställa tillbaka klockan och få det att se ut som om det las in tidigare.

    Banhof ftw. Den som ger upp sin frihet för lite beskydd kommer tappa båda och förtjäna inget av det.

  2. Staten är inte korrupt! Däremot fungerar rättsväsendet väldigt dåligt. De tom använder fel lagar i vissa domar osv. Även om staten skulle vara korrupt i visst mått och rättsväsendet inte fungerar så bra så är det ändå av högtsa vikt att den personliga intrigiteten skyddas till varje pris och placeras över alla andra lagar. Det är grunden för vår samexistens!
    Ingen skall slippa undan brott mot den personliga intrigiteten oavsett vem, vad, var och hur.
    Yttrandefrihet är inte självklart, det är något man måste förtjäna!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer