Moderatorer har ansvaret för alla kränkningar

Bahnhof måste lämna ut uppgifter till polisen

Kriminellt företag

Internetleverantören Bahnhof har lämnat ut uppgifter om sina kunder vid mycket grova brott men alla andra brott har Bahnhof konsekvent vägrat hjälpa till att beivra brott. Bahnhof har alltså valt att ställa sig på brottslingarnas sida och att till varje pris skydda dem likt vilken kriminell organisation som helst.

Är nu tvingad att lämna ut uppgifter

En dom i Kammarrätten säger nu att  Bahnhof är tvungen att lämna ut uppgifter, och det oavsett brottets eventuella påföljd. Kammarrätten går alltså på Post- och telestyrelsens linje i den långdragna tvisten och tvingar Bahnhof att lämna ut uppgifter från och med 23 juni när polisen så begär det. Domen gäller alla operatörer, men bara Bahnhof har vägrat bidraga med att brott klaras upp. Bahnhof har vänt sig till EU-domstolen med frågan för att få fortsätta att neka polisen hjälp.

Jon Karlung, VD för Bahnhof säger:

Rätten till ett privatliv är för viktig för att helt överlåtas till juridiken. Därför jobbar vi med att ta fram tekniska system som skyddar sekretessen för vanliga användare. Det är ju personlig integritet som är vår ledstjärna

Jon Karlung ljuger alla rakt upp i ansiktet, det räcker att titta på Flashback som hostas av Bahnhof, där är det tvärt om, hänga ut, förtala och förnedra människor å det värsta görs flera gånger i minuten dygnet runt och det har gjorts så i snart 20 år. Både vuxna, barn, döda och handikappade förnedras på ett sätt som får folk att begå självmord eller stå utan arbete, lägenhet och många andra problem för resten av livet.

Visa att du menar allvar Jon Karlung! Stoppa eländet som pågår i dina servrar!

Om du inte stoppar det kommer de förnedrade en vacker dag att själva stoppa skiten! Rättsväsendet har vi vänt ryggen, de är bara intresserad av att gå emot Riksdagens beslut om lagar genom juridiska krumbukter.

Mer om detta: Datormagazin

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer