Bahnhof måste lämna ut uppgifter till polisen

Kriminellt företag

Internetleverantören Bahnhof har lämnat ut uppgifter om sina kunder vid mycket grova brott men alla andra brott har Bahnhof konsekvent vägrat hjälpa till att beivra brott. Bahnhof har alltså valt att ställa sig på brottslingarnas sida och att till varje pris skydda dem likt vilken kriminell organisation som helst.

Är nu tvingad att lämna ut uppgifter

En dom i Kammarrätten säger nu att  Bahnhof är tvungen att lämna ut uppgifter, och det oavsett brottets eventuella påföljd. Kammarrätten går alltså på Post- och telestyrelsens linje i den långdragna tvisten och tvingar Bahnhof att lämna ut uppgifter från och med 23 juni när polisen så begär det. Domen gäller alla operatörer, men bara Bahnhof har vägrat bidraga med att brott klaras upp. Bahnhof har vänt sig till EU-domstolen med frågan för att få fortsätta att neka polisen hjälp.

Jon Karlung, VD för Bahnhof säger:

Rätten till ett privatliv är för viktig för att helt överlåtas till juridiken. Därför jobbar vi med att ta fram tekniska system som skyddar sekretessen för vanliga användare. Det är ju personlig integritet som är vår ledstjärna

Jon Karlung ljuger alla rakt upp i ansiktet, det räcker att titta på Flashback som hostas av Bahnhof, där är det tvärt om, hänga ut, förtala och förnedra människor å det värsta görs flera gånger i minuten dygnet runt och det har gjorts så i snart 20 år. Både vuxna, barn, döda och handikappade förnedras på ett sätt som får folk att begå självmord eller stå utan arbete, lägenhet och många andra problem för resten av livet.

Visa att du menar allvar Jon Karlung! Stoppa eländet som pågår i dina servrar!

Om du inte stoppar det kommer de förnedrade en vacker dag att själva stoppa skiten! Rättsväsendet har vi vänt ryggen, de är bara intresserad av att gå emot Riksdagens beslut om lagar genom juridiska krumbukter.

Mer om detta: Datormagazin

0 Kommentarer on “Bahnhof måste lämna ut uppgifter till polisen

  1. Sedan 1 januari 2014 för 2 år sedan är alla som driver forum och bloggar tvungen att lämna ut användaruppgifter till polisen så fort det föreligger brott på forumet de uppgifter gäller personer som ligger bakom vissa användarkonton som har skrivit och postat inlägg som strider mot svensk lag,det kan handla om grova trakasserier,hot,uppvigling till brott och terrorattentat,olaglig marknadsföring av narkotika,vapen,alkohol,barnpornografi,samt olaglig marknadsföring av böcker som handlar om hur man tillverkar vapen och bomber med mera,förtal,falska anklagelser,förolämpning,ärekränkning med mera. Samt att man sedan 1 januari 2014 är skyldig att lämna ut IP-adresser till polisen. Vi vet att Flashback liksom Facebook,youtube,instagram,passagen och andra forumsajter och bloggar lagrar alla inloggade användarnas IP-adresser i en särskild databas.

  2. Vägrar Bahnhof internet och telefoni AB att lämna ut uppgifter till polisen så kan flera statliga myndigheter bland annat de rättsvårdande myndigheterna i samarbete med datainspektionen se till att stoppa Bahnhof internet och telefoni AB verksamhet och tvinga företaget att stänga ner Flashback från serverhotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.