Flashback - Förtalets pris gör admin rik

Bahnhof kommer att tvingas betala 5 miljoner i vite

Bahnhof vägrar att lagra datatrafik

Bahnhof vägrar att lagra datatrafik sedan EU menade att det bryter mot Europeiska regler. Sedan dess har jurister stött och blött sina huvuden och kommit fram till att Svensk lag gäller.

Bahnhof skall tvingas följa Svensk lag

Nu skall alltså Bahnhof tvingas följa Svensk lag, vilket låter rimligt då alla andra också måste göra så. Om de ändå inte gör detta kommer de att tvingas betala 5 miljoner i vite. Förmodligen är vitet upprepande som exempelvis en gång i månaden eller liknande.

Sverige bryter mot de mänskliga rättigheterna

Bahnhofs talesman, säger till Radions nyheter, att “Sverige bryter mot de mänskliga rättigheterna” om Bahnhofs tvingas till detta.

Låter ett forum förtala folk tills de tar sina liv

Man tar sig för pannan när man hör ett företag, som låter ett forum förtala folk tills de tar sina liv, tala om “mänskliga rättigheter”.

Upplåter utrymme åt kriminalitet som Bahnhof gör

Det bästa för Sverige vore om Bahnhof togs över av en respektabel operatör som följer våra lagar och regler men framför allt inte upplåter utrymme åt kriminalitet som Bahnhof gör.

Vi i vår grupp är inte för att datatrafik lagras

Vi i vår grupp är inte för att datatrafik lagras. Men så länge vi tillåter kriminella husera fritt på nätet är det viktigt att vi har detta instrument för att kunna hitta folk som begår brott i en större omfattning. Alternativet till datalagring är att vi tar bort att brott på nätet genom att bla ta bort kravet “måste vara av allmänt intresse” och lära åklagare att brott på nätet också är brott.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer