Forumer Flashback är internets verkliga hatsjt. Där tillåter man skrivarpöbeln skriva vilka lögner som helst om oskyldiga människor!

Flashback – Bahnhof kan stänga forumet

Jon Karlung beslutade sig till slut att stänga Lexbase. Orsaken sägs vara att det pågick brottslig verksamhet på sajten och Bahnhof vill inte medverka till det.

Detta är en intressant iaktagelse! Om det pågår brottslig verksamhet kan de inte låta en sajt de hostar låta vara öppen mer. Det innebär då alltså att steget till att stänga Flashback eller tvinga dem till att ta bort uthängningar och förtal inte alls är stort.
Det som egentligen fick den före detta porrtidningsdirektören kall under fötterna var att flera stora kunder krävde att LexBase stängdes annars skulle de se sig om efter ett annat webbhotell!
Tänk om flera stora kunder ställer samma krav för Flashback? Skulle Bahnhof då tvinga Flashback att ta bort förtal mm? Svaret är obetingat JA!
Bahnhof är beroende av att inte visa upp ett allt för nedsolkat samvete. Samvetet är tillräckligt solkigt redan. Bahnhof var en av de första aktörerna i Sverige och borde nu vara en av de största men sanningen är att de är en av de mindre. Detta beror just på solkigheten! Företagen vill inte synas tillsammans med en leverantör som hyser mörka krafter i samma hus. Men Bahnhofs solkighet börjar glömmas bort nu så fler och fler ansluter sig och kommuner låter dem vara en aktör på stadsnäten.

Bahnhof!
Om ni vill fortsätta växa och ha kvar era stora företagskunder och få vara en aktör i de kommunala stadsnäten måste ni hota med att stänga Flashback så att de tvingas till att göra forumet rumsrent! Där pågår brottslig verksamhet som är skyhögt värre än det som pågick under två dagar på Lexbase. På Flashback pågår förtal i massomfattning och har pågått i flera år som kostat och kostar massor av människors liv. Där håller samhällets värsta avskum till där användaren MrsMagoo står i en klass för sig genom att helt utan samvete hänga ut vem som helst. Visade sig den uthängde vara oskyldig så rycker hon på axlarna och hänger ut någon annan. I pedofiltrådarna ger man varandra tips på hur barn bäst kan fångs in för helgens nöjen och i drogtrådarna beskrivs hur man kan blanda ihop bästa drogen. Där pågår också köp och sälj mellan deltagarna i Flashbacks PM-system. En snygg pdf-fil där handplockade exempel på de vidriga brott som pågår på forumet skapas och skickas till Bahnhofs större aktörer kan räcka långt, eller hur?
Det räcker med några sådana pdf-filer i mail så står ni mot väggen och måste göra ett vägval.

Vad väljer ni?
Jag vet vad kommunerna skulle välja….

EDIT:
Sedan ovanstående skrivits har Bahnhof meddelat att de stänger Lexbase för gott. Det intressanta är uttalandet från Bahnhof:

– Yttrandefrihet och integritet är våra kärnvärden. Med Lexbase krockar principerna eftersom vanliga människor blir uthängda. Då väljer vi integriteten, säger Bahnhofs vd Jon Karlung i ett pressmeddelande.

“Vanliga människor blir uthängda”! Ja och det blir de också på Flashback. Lita på att vi kommer använda den meningen i vår kontakt med Bahnhof när det blir tid att diskutera Flashback med dem.

En tanke på “Flashback – Bahnhof kan stänga forumet

  1. Till John Carlung och kompani på Bahnhof, Ta nu det viktigaste steget i företagets historia och se till att stänga ned Flashback och utvisa Flashback från ert serverhotell

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer