Avslöjade identiteter

På Flashback har några användare utmanat andra användare om de kan gräva fram deras verkliga identiteter.

För vår del kommer vi att presentera framgrävda identiteter på ett annat sätt. Vi ger inte bort vårt resultat så simpelt, vår metod är mycket mer raffinerad.

De som begått brott kommer att upptäcka att vi hittat dem när Polisen knackar på dörren. Om utredningen läggs ner kanske det blir vi själva som knackar på samma dörr. Vi gräver inte bara fram de som förtalat, vi gräver också fram de som blivit förtalade. Så, när det knackar på dörren kan det vara en hel hop folks som står utanför och avkräver en förklaring. Jag tror nämligen att den bästa “bestraffningen” är att få tala med de som de har nätahtat. Kan bli tufft men inte olagligt.

“Pulver-Henke” har skrivit på Flashback att han planerar mörda någon för att få vård. Du behöver inte mörda någon för att få vård. Du kan få vård ändå, men den vården kommer att gå via rättvisan. Minns de orden!

Tyvärr hinner vi inte gräva fram varje enda person som näthatar. Det finns helt enkelt inte tid till det.

kamelfi**an (hen har valt ett barnsligt fult användarnamn som inte lämpar sig för tryck) utmanar också andra att leta efter hen. Varför skulle någon vilja leta efter hen, hen är ja bara en parodi på det som kallas näthat och jag slösar inte min dyrbara tid på att leta efter parodier. Men vem vet, rätt som det är kanske vi står utanför, kanske är det i kväll eller nästa kväll. Om du uppfattar detta som ett hot, du verkar ju vara extremt känslig för när någon vill komma hem till dig, kan du Polisanmäla hotet. Maila mig så skall jag se till att ditt ärende handläggs av samma Polis som våra ärenden, blir lättare så.
Tyvärr kommer det förmodligen att läggas ner för när jag visade “hotet” att någon skull springa över till dig och snacka lite. Sade han rent spontant, “men det är ju inget hot”.

Som upplysning kan jag också säga att de PM, som samma användare PM:at till MrsMagoo, inte heller kan räknas som hot. Den användare som PM:at dessa “hot” vet förmodligen exakt hur långt man kan gå utan att åtalas men i dessa fall är “hoten” långt ifrån åtalbart. Tråkigt att du inte gjorde en Polisanmälan, MrsMagoo. Det hade kunna bli roliga rubriker av det: “Näthatar-Drottnigen Polisanmäler de hon näthatat!”. Synd bara att den du skulle Polisanmäla inte är någon av oss.

Metoderna jag beskrivit här ovan kanske inte alls är de metoder vi kommer att använda…

Det finns tyvärr en stor risk med att gräva fram identiteter! Ponera att en anomym användare hängt ut en knarklangare eller, ännu värre, en ligaledare eller liknande, och plötsligt presenteras personen bakom den anonyma användaren. Jag är rädd för att den personen förtalat inte är lika hänsynsfulla som vi. Här finns det mycket stor anledning att vara orolig, myckt orolig.

När vi anser att vi är klara med grävandet fortsätter vi med andra metoder att stoppa näthatet. De metoderna syftar till att stoppa många på en gång utan åtal.

Våra resurser stärks hela tiden. Senast fick vi in så mycket material att det tar några veckor att gå igenom. Redan nu kan vi säga att vi fick en guldgruva!