Moderatorer har ansvaret för alla kränkningar

Äntligen! Polisen backar och utreder

Svårt näthatad

Yvonne Lewinowitz, 60 år, blev svårt näthatad i form av sexinviter och andra skamliga förslag från en man på en dejtingsajt. Yvonne blev oerhört kränkt av mannen som inte ville sluta med sina dumheter. Hon kände sig våldtagen och mådde uselt.

Polisanmälan lades ner

Yvonne polisanmälde mannen och förväntade sig nu att det skulle ta slut. Men polisen ville annat, de gjorde som de alltid gör med nätrelaterade förtalsbrott och som i detta fall, sexuellt ofredande, de lade ner utredningen.

Kvinnan med skinn på näsan

Kvinnan blev förtvivlad och förkrossad över att polisen lade ner utredningen, säger hon. Men Yvonne är en kvinna med skinn på näsan. Hon JO-anmälde polisen och gick till media om detta. Media skrev naturligtvis om det (GT).

Polisens ovanliga beslut

Polisen valde den ovanliga vägen att ändra sig och återupptog utredningen. Hon blev naturligtvis glad liksom många andra, bla vi. Dejtingföretaget var väldigt tillmötesgående och behjälpliga. Företagets VD har bett om ursäkt och förlängt hennes abonnemang och lovat göra allt för att hjälpa polisen med detta. Yvonne själv kommer inte att acceptera annat än ett åtal.

Släpp detta och gå vidare

Flera personer tycker hon skulle släppa ärendet och gå vidare som om inget hänt. Det tycker Yvonne är helt fel, ingen skall släppa sådant här, säger hon.

Mitt råd till alla kvinnor är att anmäla, låt ingen kladda på er, acceptera inte nedlåtande grejer på nätet och framför allt inte ni ungdomar. Det här är att bli våldtagen på nätet, och oavsett vad man har för namn på dejtingsidan eller om man går med kort kjol ska ingen kunna trakassera er någonstans, säger hon.

Källa: GT

En sajt på nätet som tar ansvar

Denna dejtingsajt tog sitt ansvar och hjälpte till att sätta fast idioten som trakasserat Yvonne. Men det är långt ifrån alla som gör och den värsta av alla, som dessutom gör precis tvärt om, dvs skyddar de som trakasserar andra eller begår andra brott, är Flashback. Men man kan kanske inte begära mer av en sajt som styrs av en person som totalt tappat den mänskliga orienteringen.

Verkligheten kommer snart ifatt Flashback också!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer