Forumer Flashback är internets verkliga hatsjt. Där tillåter man skrivarpöbeln skriva vilka lögner som helst om oskyldiga människor!

ÅnkelGunnar – på Flashback hotar min familj!

Den obetalde moderatorn “ÅnkelGunnar” på Flashback som frivilligt hjälper till att dra in miljoner till Flashbacks ägare har skickat nedanstående PM till min dotter:

Du är rubbad, det ska du alltid ha i åtanke. För bara något decennium sedan hade du suttit inlåst, men nu för tiden så pratar man, får en tablett och sen en blankett om att man visst är frisk. Och nej, jag är ingen mes. Att jag är tydlig med att du är sinnessjuk och dessutom patetisk som leker tangentbordskrigare genom att berätta vad du kan göra har inget med att vara mesig att göra.
Dessutom borde till och med du inse det dumma i att börja hota en person vars identitet du inte har en chans att ta reda på, men som däremot vet precis vem du är, vem din mamma är, vem din pappa är och vem alla andra i familjen är. Det finns liksom ingen mening att börja med den sortens dumheter.
// ÅG

Orginalet:

(Texten är förtydligad i PM:et ovan. Det feta är gjort av oss)

Detta var det vidrigaste jag läst någonsin i mitt liv!

Nu, ÅnkelGunnar, har du ta mig fan gått över gränsen för vad en familj kan förväntas tåla.  Du säger att vi inte vet vem du är, det är i alla avseenden helt fel, vi vet mycket väl vem du är och vi vet vilket konto du använder när du inte är moderator. Är det detta som du kallar för “yttrandefrihet på riktigt”? Det är att missbruka yttrandefriheten å det grövsta.

Skrevs i först i affekt, texten har senare mildrats!

17 tankar på “ÅnkelGunnar – på Flashback hotar min familj!

 1. ÅnkelGunnar är Flashbacks största idiot. Jag vet att de flesta moderatorer anser att han är en riktig nolla. Att diskutera med honom är som att spotta i motvind sa någon, han ger sig aldrig och ska ha sista ordet i allt. Tror sig vara kunnig och påläst i allt, men faller ofta på eget grepp…

 2. Ja, jag vet, har själv sett det på deras interna forum “Outlaw”. Man hör ju på bara namnet att de tror sig leva utanför lagen där ingen kommer åt dem. Men de har fel, det är lättare än man tror.

 3. KF och ÅG verkar onekligen vara samma person. Samma sätt att skriva, samma autistiska tendenser. KF till och med skriver att han önskar han skrivit hoten själv… sådär säger man bara inte om man inte är personen ifråga.

 4. Där sade du något, jag skulle aldrig önskat att jag skrivit något själv om jag faktiskt inte gjort det. Tack för tipset Who!

 5. Till Admin, då är det lika bra att du snabbt vidtar åtgärder mot FB.
  ÅG ska inte ostraffat hota din familj, koppla in lämpliga myndigheter nu.

 6. Tack för omtanken!
  Kvarnen mal mycket långsamare än vi så det tar sin tid. Men han kommer att få sota för detta, lita på det!

 7. Det kanske är min läskunnighet som brister men hur gör du för att läsa dig till att ÅnkelGunnar hotar någon? Jag ser bara att han skriver att det är idiotiskt att hota folk på nätet.

 8. Han påstår att en användare på Fb hotat honom och kontrar med att han vet precis vem du är, vem din mamma är, vem din pappa är och vem alla andra i familjen är.
  Det är alltså så att mamman, pappan och barnbarnen inte har det minsta med detta att göra men han drar alltså in dem genom att säga att han vet vem de är och därmed vet var de bor.
  Det är ett mycket utstuderat sätt att hota utan att själva formuleringen är ett hot. Det används ofta bland kriminella typ så här: “ passa dig jag vet var du bor“. Det är exakt så ÅnkelGunnar säger och det är ett mycket allvarligt hot mot en familj med små barn.

  Varför säger man annars att man skall passa sig för han vet vilka vi är? Tigger han kaffe med dopp hemma hos oss?

 9. Hot av den typen som ÅG riktade mot familjen är mycket farliga saker. Såna hot borde polisen se allvarligt på.

 10. Är det fler personer som har fått hotfulla meddelande från “ÅnkelGunnar”?

 11. Han har i PM hotat andra personer. Jag har fått några PM skickat till mig och ser att han hotar på ett raffinerat sätt. Med tanke på att han är den mest omskrivna moderatorn och det är inga vackra ord som skrivs om honom kan man nog tro att fler är drabbade av denna person som verkar missuppfattat det mesta om hetsjakt på flashbackanvändare han inte tycker om.

 12. De som har utsatts för våldshot borde lämna in en polisanmälan angående olaga hot.

 13. Ja, men det föreligger ett problem här. Vet de inte vem den som hotar är kommer utredningen läggas ner innan den påbörjas.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer