ÅnkelGunnar – Moderator på Flashback avslöjad

Strax före Jul fick vi in ett viktigt tips utifrån. Tipset handlade om vem ÅnkelGunnar kan vara. Vi grävde några timmar under mellandagarna och kan konstatera att tipset var starten till att gräva fram honom. Vi har utgivningsbevis och står därmed under lagen som skall skydda våra källor. Källan till detta ligger i tryggt förvar som inte kan kommas åt från nätet. Inget om källan finns i databasen till denna tidning. Så gör vi med alla källor så det är tryggt att tipsa oss.

Vi vet vem det är

Vi vet nu vem ÅnkelGunnar är, vi har också meddelat tipsaren om hans namn och adress. Men vi kommer inte att lägga ut uppgifterna för ÅnkelGunnar har gjort sig ovän med i stort sett varenda användare som finns på Flashback. En del av dem är inte att lita på och kan mycket väl bruka våld mot ÅnkelGunnar. Vi är emot våld och därför lägger vi inte ut hans personuppgifter. Vi lägger ytterst sällan ut några personuppgifter alls för vi är inte som Flashback som skiter i om folk drabbas.  Dessutom tänker vi på vår egen säkerhet då vi misstänker att denna person kan vara våldsam av sig efter detta meddelande han sänt till oss:

Du är rubbad, det ska du alltid ha i åtanke. För bara något decennium sedan hade du suttit inlåst, men nu för tiden så pratar man, får en tablett och sen en blankett om att man visst är frisk. Och nej, jag är ingen mes. Att jag är tydlig med att du är sinnessjuk och dessutom patetisk som leker tangentbordskrigare genom att berätta vad du kan göra har inget med att vara mesig att göra.
Dessutom borde till och med du inse det dumma i att börja hota en person vars identitet du inte har en chans att ta reda på, men som däremot vet precis vem du är, vem din mamma är, vem din pappa är och vem alla andra i familjen är. Det finns liksom ingen mening att börja med den sortens dumheter.
// ÅG

Originalet:

Lägg märke till det svulstiga “vars identitet du inte har en chans att ta reda på“. Jorå, vi kunde ta reda på vem du är! Vi kan ta reda på vem vi vill som hänger på Flashback, det handlar bara om tid och tid har vi i massor! Tänk på det! När du slutat hata på nätet och blivit präst, polis, åklagare eller vad fan som helst kan du få sparken när vi avslöjar dig! Tänk på konsekvenserna av ditt hatande!

Oerhört vidrigt, fullständigt empatilöst

Människan har fan inte någon skam i kroppen alls. Hur i helvete kan man uttrycka sig så jävla dumt om en kille som vill ta sitt liv (och gjorde det). Det är väl bara till att ta bort länken för helvete! Tror du att de anhöriga kollade eller ville kolla på bilderna (det understrukna i bilden nedan)? Det handlar om att anhöriga inte vill att andra skall se när deras eget barn och familjemedlem tar sitt liv, fattar du så jävla trögt! Du är fullständigt empatilös både i detta uttalande och flera andra.
Jag kommer att ta reda på vad föräldrarna heter och så skall jag lämna ÅnkelGunnar namn, personnummer och adress till dem så får han kanske reda på hur föräldrarna tycker och om de tycker moderatorer saknar ansvar på Flashback:

ÅnkelGunnar och Flashback har erkänt

Genom att direkt ta bort sin avatar i sin andra användare efter detta avslöjande erkänner i princip ÅG att vi hittat rätt. Till detta kommer ett mejl vi fick in nu i kväll (2015-12-30) som säger att någon postat i en tråd att vi hittat ÅG, användaren länkade inte hit eller nämnde något annat än att någon på nätet hittat ÅnkelGunnar. Användaren kände inte ens till ÅG. Hela tråden togs bort inom några minuter efter den postningen. Strax efter togs nästan alla länkar eller diskussioner om denna nättidning bort från Flashback, därmed har också Flashback erkänt att vi hittat rätt, tack för det!

Vi har inte tidigare grävt

Vi har inte tidigare försökt gräva fram ÅG. Tiden har helt enkelt inte räckt till. Tipset vi fick in gjorde att vi kunde börja gräva högt upp i vårt system för hur man gräver. Det var också bara ett litet testgrävande som blev så lyckat att vi direkt kunde hitta honom. Nu som flera andra gånger var det min dotter, Helena, som grävde fram honom. Som bonus hittade hon flera nya användare som ÅG använt sig av.

Otäck person

ÅnkelGunnar är otäck på flera vis. Han hotar bla folk strax efter han flörtat med samma person. En användare på Flashback som försvarat min dotter har visat PM från ÅG som visar att ÅG trodde användaren var min dotter. ÅG flörtar friskt med “min dotter”. Men den han flörtade med var en man i övre medelålder. Mannen blev förbannad och svarade med några väl valda ord och blev avstängd för gott. Flera andra användare på Flashback har också  beskrivit ÅG som en otäck och hotfull person.

PM från ÅG till en medelålders vän till mig (lägg märke till “Tjenare snäckan” och hoten):

x

Här kallar han min vän, en helt anonym användare på Flashback för “Jävla pajas”:

x

Här nedan kallar idioten oss för näthatare. Man kan skriva hur mycket som helst om ÅnkelGunnar precis som man kan om Kalle Anka:

x

Här nedan påstår ÅG att han kan hitta på något mot oss:En vuxen person på runt 40 år skriver inte på detta sätt till en helt okänd medelålders man.

ÅnkelGunnars lekstuga

ÅG:s moderatorskap använde han för att driva Flashback dit han själv ville, ofta bakom ryggen på admin (Jan Axelsson). Han skapade förmodligen själv underlagen för att kunna stänga av sådana han inte tyckte om. ÅG var med andra ord i praktiken motståndare till yttrandefrihet. PM:en här ovan visar inledningen som slutade med en avstängning för gott:

Användaren han PM:ade lämnade lite senare Flashback. Vi fick låna hans användare för att testa Flashbacks regler. Vi loggade in med lite olika User-Agent. Ett par dagar senare var användaren avstängd, ÅG var fortfarande moderator då. Vi tror att “någon” kollat användaren för att se vad för User-Agent användaren hade. Killen bakom användaren använde alltid samma uppkoppling och webbläsare, dvs alltid samma User-Agent . Efter att vi byt User-Agent enligt ovan stängdes användaren av för gott. Han använde aldrig multipla konton eller trixade med något annat. Han var helt ensam och postade väldigt snälla inlägg. Det finns inget i reglerna som stödjer en avstängning ändå stängdes han av för alltid helt godtyckligt. Flashbacks regler är bara en chimär som används pliktskyldigast för att visa att de fungerar.  Vi tror att ÅnkelGunnar gjorde detta helt själv utan någon annans inblandning därför att han trodde det var jag eller min dotter som postade i det kontot. Men han kunde inte stänga av utan anledning, det fick han när vi testade med olika User-Agent.
En tid senare avgick ÅG som moderator efter ett storbråk med admin. admin kom kanske på vad ÅG sysslade med eller/och ÅG tyckte admin var för snäll som ville införa vissa regler som hindrar allt för mycket förtal, ÅG villa tvärt om!

Finns kvar på Flashback

ÅG finns kvar på Flashback och är mycket aktiv fast som användare “martinator”. Som den användaren är ÅG en mycket främlingsfientlig. Bara någon timma efter att vi först postade denna artikel raderade ÅG sin andra användares avatar. Orsaken till att den raderades är av den enkla anledning att avataren är unik och att samma avatar är kopplade till flera andra användare ute på nätet. Vi känner alltså till minst 5 användare som är ÅG:s förutom de han har på Flashback.

Finns på flera andra forum

ÅG finns på flera andra forum där han i flera fall använder samma alias och ibland också samma avatar. På ett forum kallade han sig för “H Dent”. Det forumet är nedstängt så det aliaset kan jag nämna.

Foton

Vi har ett foto på ÅnkelGunnar som hackare fick tag i när de hackade Flashback. Vi har också ett foto på en person med ett annat alias, fotona är identiska. Dvs, det är samma person. Den senare hittad vi snabbt och det visade sig naturligtvis att det är samma personuppgifter som ÅnkelGunnar har. På så viss har vi fått bevisat det som en tipsare lämnat oss om vem ÅnkelGunnar är.

Intressen mm

 • Det finns tecken på att han “leker” med Lego. Det är i och för sig inget fel att ha Lego som hobby men att ÅG skulle syssla med sådant är nästan ironiskt.
 • ÅG har också ett intresse som härrör från en tidigare anställning, ett manligt intresse. Om jag nämner det här kommer några av er att förstå vem det är. Därför utelämnar jag den uppgiften.
 • Malmö FF
 • Bad Taste Empire
 • Oscar Danielson
 • Monica Zetterlund
 • Jävlaranamma
 • En förlorad värld
 • Graham Greene
 • Joseph Conrad

En fin Julklapp

Detta var den finaste Julklappen vi kunnat få. Ett stort TACK till dig som mejlade in tipset till oss, det är sådana personer som gör livet värt att leva. Men vi nöjer oss inte med ÅnkelGunnar, nu står nästa moderator i tur på att avslöjas.

 

x

38 tankar på “ÅnkelGunnar – Moderator på Flashback avslöjad

 1. Nu får jag anledning att citera Gert Fylking vid tillkännagivandena av Nobelpriset i litteratur: ÄNTLIGEN! Bra jobbat! Den skithögen till moderator förtjänar inget annat än en permanent plats fjättrad vid riksskampålen och om inte en sådan skampåle ännu finns, så åtar jag mig att leverera en sådan. Nu väntar jag bara på en leveransadress.
  (*evil smile*)

 2. Der Beobachter:
  Nu får jag anledning att citera Gert Fylking vid tillkännagivandena av Nobelpriset i litteratur: ÄNTLIGEN! Bra jobbat! Den skithögen till moderator förtjänar inget annat än en permanent plats fjättrad vid riksskampålen och om inte en sådan skampåle ännu finns, så åtar jag mig att leverera en sådan. Nu väntar jag bara på en leveransadress.
  (*evil smile*)

  Ja, jag får faktiskt hålla med!

 3. Herregud!!!
  Bästa nyheten någonsin. 4 personer ringde mig om detta, nu är det ett jävla surrande på nätet. Snälla, släng ut hans namn och adress. Jag sticker dit direkt och tar ett “snack” med honom!!!!

  Satans bra jobbat!

 4. Ni MÅSTE lägga ut hans namn! Detta är ta mig fan en världssensation!!!!!!!!

  Hur lyckades ni med det, jag vet minst ett dussin som letat efter honom.

 5. Johan Killer:
  Herregud!!!
  Bästa nyheten någonsin. 4 personer ringde mig om detta, nu är det ett jävla surrande på nätet. Snälla, släng ut hans namn och adress. Jag sticker dit direkt och tar ett ”snack” med honom!!!!

  Satans bra jobbat!

  TACK!

  Tyvärr kommer vi inte att lägga ut hans namn här, i varje fall känns det så nu.

 6. Svenagust:
  Ni MÅSTE lägga ut hans namn! Detta är ta mig fan en världssensation!!!!!!!!

  Hur lyckades ni med det, jag vet minst ett dussin som letat efter honom.

  Som jag nämnt tidigare avvaktar vi med att lägga ut namn. Vi tar en stor risk som lägger ut namn, bla har mitt hus blivit beskjutet med 5 skott i somras.

  Vi lyckas med att gräva fram folk tack vare Helenas enastående förmåga att snabbt analysera text mm. I detta fall fick vi dessutom ett tips som besparade oss flera dagars arbete.

 7. Skoj att se hur detta avslöjande ger positiva reaktioner här. Är det nån som har koll på om det går att avläsa någon oro eller liknande på Flashback? Skriver Ånkel som vore det business-as-usal? Bagatelliseras detta grävgenombrott bland Flashbackkramarna? Ni som kan läsa av vibbarna, darrar man där nu?

 8. Der Beobachter:
  Skoj att se hur detta avslöjande ger positiva reaktioner här. Är det nån som har koll på om det går att avläsa någon oro eller liknande på Flashback? Skriver Ånkel som vore det business-as-usal? Bagatelliseras detta grävgenombrott bland Flashbackkramarna? Ni som kan läsa av vibbarna, darrar man där nu?

  Jo, jag fick ett mail att någon postat i en tråd att vi hittat ÅnkelGunner. Hela tråden togs bort direkt!!
  Detta säger mig att det vi redan visste, vi har hittat rätt, bekräftas av raderandet av en hel tråd.
  Men det säger också att yttrandefriheten på Flashback är minimal.

 9. Trams. Ingen bryr sig vem ÅG är. Nätet surrar inte om detta. Ingen kommer att åka hem till honom och hälsa på. Det där snacket har ni och andra före er hållit på med i decennier. Vid något tillfälle har ni dessutom hängt ut fel person…

  Om det , mot förmodan, skulle vara ÅG så har råkat röja sig själv så är det dessutom bara att skapa en ny profil.

 10. Och självklart raderas en sådan tråd eftersom det är förbjudet att spekulera i folks identitet på flashback. Så har det alltid varit och har inget med er eller att ÅG evt röjt sig att göra. Knappast något bevis. Ett helt infantilt påstående.

 11. Och Beobachter,
  Nej det darras inte. Det genererar precis lika lite oro nu som tidigare då folk på andra forum eller bloggar menar sig ha identifierat någon på fb. Folk skiter i det. Folk är inte imponerade och vet att det bara är spekulation som intre.se håller på med.

  Enda gången ngn uttryckt obehag var den gången RG oåstod sig ha hela listan men hur mycket kom ut av det? Inte ett skit.

 12. Dolk:
  Trams. Ingen bryr sig vem ÅG är. Nätet surrar inte om detta. Ingen kommer att åka hem till honom och hälsa på. Det där snacket har ni och andra före er hållit på med i decennier. Vid något tillfälle har ni dessutom hängt ut fel person…

  Om det , mot förmodan, skulle vara ÅG så har råkat röja sig själv så är det dessutom bara att skapa en ny profil.

  Mailen som kommer in visar något helt annat!
  Ditt inlägg påminner om “Damage control”!

 13. Dolk:
  Och självklart raderas en sådan tråd eftersom det är förbjudet att spekulera i folks identitet på flashback. Så har det alltid varit och har inget med er eller att ÅG evt röjt sig att göra. Knappast något bevis. Ett helt infantilt påstående.

  Nä,nä, det är väl därför vi mordhotas..
  Jag har sett mängder av outningar på Flashback men aldrig har någon tråd tagits bort för det. Vi funderar på att visa outningarna som görs på Flashback av medlemar som sedan stängs av. Vi har alla borttagna postningar!

  Fler av de vi presenterat har visat tydliga tendenser till orolighet. Uthängning är enligt polisen den effektivaste metoden att få bort näthat. Hänger man ut en moderator blir det mångfald effekt, dessutom kan det bli mer tveksamt att folk vill vara moderator. Dessutom bidrar vi till höjd säkerhet eftersom folk skriver mindre om sig själva.

 14. Redax,
  Att ni evt har mordhotats, vad har det med flashback eller ÅG att göra?

  Ni har mordhotats, och det beklagar jag, för att ni drabbades av ett mediadrev som påstod att din familjemedlem gjort något folk tyckte var extremt upprörande.

 15. Dolk:
  Och Beobachter,
  Nej det darras inte. Det genererar precis lika lite oro nu som tidigare då folk på andra forum eller bloggar menar sig ha identifierat någon på fb. Folk skiter i det. Folk är inte imponerade och vet att det bara är spekulation som intre.se håller på med.

  Enda gången ngn uttryckt obehag var den gången RG oåstod sig ha hela listan men hur mycket kom ut av det? Inte ett skit.

  “Beobachter” får du leta efter någon annanstans.

  Vi vet mer än dig vad för effekt det blir av att avslöja en moderator. Vi vet men du spekulerar!

  Maillistan du talar om har vi också så vi vet att det är sant. Jag har identifierat ett hundratal genom den listan och då har jag bara testat lite.

 16. Var har polisen sagt att uthängning är en effektiv metod? Bevisligen fungerar det ju inte? Folk skiter i det. Folk registrerar nya användare.

 17. Flashback är och kommer att förbli en del av svensk kultur och yttrandefrihet. I alla år har set funnits folk som er som försökt outa eller stänga ned. Bevisligen har ingenting hänt.

 18. Dolk:
  Redax,
  Att ni evt har mordhotats, vad har det med flashback eller ÅG att göra?

  Ni har mordhotats, och det beklagar jag, för att ni drabbades av ett mediadrev som påstod att din familjemedlem gjort något folk tyckte var extremt upprörande.

  Vi har mordhotats av Flashbackare, bla av ÅnkelGunnar. Han mordhotade hela min familj! Polisen tyckte det var avskyvärt men viste då inte vem han var. Vi skall försöka ompröva det nu när vi vet vem det är.

  Det var åklagaren som påstod min dotter gjort det där avskyvärda och därefter hängde några hundra Flashbackare på och gjorde saken ännu värre. De påstår samma sak fortfarande. Sanningen kommer om några år i en bok.
  Bara det faktum att ett forum låter sådant ske visar att de är kriminella och helt saknar empati och omtanke om andra människor. Om inte Jan Axelsson bott i London hade jag personligen sökt upp honom och tagit diskussionen. Men som med alla på Flashback är han en feg krake som flytt fältet.

 19. Dolk:
  Var har polisen sagt att uthängning är en effektiv metod? Bevisligen fungerar det ju inte? Folk skiter i det. Folk registrerar nya användare.

  Jag har en lista med användare som slutat posta, det fungerar! Vi har också en lista på användare som bett om ursäkt och vi har användare med i vår grupp som tidigare näthatat bla Helena. Så, det fungerar för utan vårt arbete hade vi inte haft dessa listor.

  Sök på nätet som kommer du att hitta var det sagts. Jag har inte den servicen att söka åt andra!

 20. Dolk:
  Flashback är och kommer att förbli en del av svensk kultur och yttrandefrihet. I alla år har set funnits folk som er som försökt outa eller stänga ned. Bevisligen har ingenting hänt.

  He,he,he, fy fan vad korkat!
  Du är inte seriös eller så är du så insyltat i tanken att Flashback skulle vara något bra.

  Tänk om du visste vad vi har i beredskap åt Flashback!

  Nu räcker det med kommentarer från dig!

 21. Alla på flashback är fega krakar? Inser du det orimliga i ditt påstående? Jag förväntar mig bättre än invektiv.

  Inser du det orimliga i att du ena dagen gnäller om svenskt rättsväsende och nästa dag förfasar dig över ett forum som erbjuder yttrandefrihet och anonymitet?

  Om det är någon, som ännu mer än dig, har lust att outa flashbackanvändare så är det just den korrupta delen av rättsväsendet. Tänk på det.

  Visst var det så att ett antal (inte hundra) flashbackare kränkte din familjs integritet, men notera samtidigt att det första rösterna till hennes försvar kom just på flashback och efter ett tag fick ni stöd av en majoritet. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att tack vare det anonyma fria ordet (bla flashback) så undveks ett justitiemord.

  Nu orkar jag inte diskutera mer men ber dig tänka på en sak. På 80-talet hade ni inte haft en chans. På den tiden när rättsväsendet och tablodmedia fick härja fritt så hade din familjemedlem förmodligen blivit utsatt för ett justitiemord.

 22. En sista gång släpper jag fram dig:

  Dolk:
  Alla på flashback är fega krakar? Inser du det orimliga i ditt påstående?Jag förväntar mig bättre än invektiv.

  Fega är alla de som anonymt förtalar andra människor eller på andra sätt bär sig illa åt. Sedan är det åt helvete fel att hänga där även om man är seriös för det ger någon form av legalitet av djävelskapet.

  Inser du det orimliga i att du ena dagen gnäller om svenskt rättsväsende och nästa dag förfasar dig över ett forum som erbjuder yttrandefrihet och anonymitet?

  Yttrandefrihet på Flashback?? Du skojar! Jag har aldrig postat något på Flashback. Eller rättare sagt, jag har postat i mitt eget namn för att motverka förtalet mot min dotter. Det handlade om sekunder innan det togs bort och jag livstidsbannades. Vänner till mig som postat några år på Flashback började efter ett tag att försvara oss. De är numer livstidsbannade.
  Folk med mycket god ekonomi har betalat Flashback Media Group pengar för att få inlägg raderade. Det raderades! Jag har fått mail om detta och kommer att skriva om det när jag får tid. Jag skulle kunna skriva fler A4-sidor om detta men stoppar här.

  Om det är någon, som ännu mer än dig, har lust att outa flashbackanvändare så är det just den korrupta delen av rättsväsendet. Tänk på det.

  Jag tror det är väldigt blandat. Man kan inte kategoriskt påstå det. Men jag vet några inom rättsväsendet som jag håller högt och som berättat lite hur det fungerar där, de vill helt få bort Flashback. det finns också poliser som hänger på Flashback som stödjer Flashback in i minsta detalj. Jag har presenterat en av dem men är försiktig med att nämna namnet. Poliser kan ställa till ett hellvete för folk.

  Visst var det så att ett antal (inte hundra) flashbackare kränkte din familjs integritet,

  Det handlar om flera hundra användare, jag har en lista på alla och håller den uppdaterad.

  men notera samtidigt att det första rösterna till hennes försvar kom just på flashback

  Nej, absolut inte även om några stödde henne. Det första stödet kom från journalister och media när min dotter bestämde sig för att försöka vända media till sin fördel, hon lyckades över förväntan trots att hon är obekväm med att framhävas så.

  och efter ett tag fick ni stöd av en majoritet.

  Jag tror det finns en tyst majoritet möjligtvis, men de säger inte så mycket. Däremot är de som näthatar mångfallt högljudda så de överröstar alla andra. Dessutom är det så att vid Googlingar hittar man bara förtal. I övrigt är vi tacksamma för de som stött Helena på Flashback, flera av dem har faktiskt träffat oss i verkligheten.

  Jag skulle vilja gå så långt som att säga att tack vare det anonyma fria ordet (bla flashback) så undveks ett justitiemord.

  Helena har utsatts för ett justitiemord som går över alla gränser och det pågår fortfarande. På den punkten är Flashbacks roll i princip noll! Den enda roll Flashback har är att sprida dynga om privata individer på ett sätt som saknar motstycke. Vi har fått mängder av mail där folk tackar för att vi står upp mot skiten och de berättar att deras anhöriga som hängts ut och förtalats försökt ta sina liv där några lyckats. Helena försökte ta sitt men överlevde och det blev starpunkten för oss att gräva fram dårarna och jobba för en stängning av Flashback alternativt en förändring. Vi anser att alla medel är tillåtna i det jobbet.

  Nu orkar jag inte diskutera mer men ber dig tänka på en sak.

  Bra, för jag har annat att göra!

  På 80-talet hade ni inte haft en chans. På den tiden när rättsväsendet och tablodmedia fick härja fritt så hade din familjemedlem förmodligen blivit utsatt för ett justitiemord.

  Justitiemord betyder noll och intet om ingen ligger bakom och sprider ut det. Media på den tiden var som idag, ingen större skillnad. De vill sälja lösnummer men talar man med dem ändrar de sig fort. Flashback går inte alls att tala med och de kommer aldrig att ändra sig utan tvång. Flashback är Sveriges största dårhus och de måste stoppas!

 23. Dolk är en typisk Flashbackprovkatör! Släng ut korken!

  Jag är en av dem som tycker ni gör ett strålande arbete. Bry er inte om kritiken mot er, de vill bara jävlas och de ser inte felen på flashen, de är allt för insyltade i skiten.

  Kul att ni fick Ånkel till slut. Det är många som viljat få tag på honom. Jag vet ett par som inte skulle klappa honom på axeln så ni gör nog rätt i att inte skriva ut namnet.

 24. Eskil:
  Dolk är en typisk Flashbackprovkatör! Släng ut korken!

  Jag är en av dem som tycker ni gör ett strålande arbete. Bry er inte om kritiken mot er, de vill bara jävlas och de ser inte felen på flashen, de är allt för insyltade i skiten.

  Kul att ni fick Ånkel till slut. Det är många som viljat få tag på honom. Jag vet ett par som inte skulle klappa honom på axeln så ni gör nog rätt i att inte skriva ut namnet.

  Jag har bannat “Dolk” nu.

  Jag håller helt med dig i övrigt och tack för att du tror på oss.

 25. Intressant att se Flashbacks knarkare och Nazister hylla anonyma kräk!

  Häng ut idioten ÅG i Malmö tack!

 26. Peter:
  Namn på ÅGs nya konto?

  Tyvärr vill jag suga på den karamellen ett tag till.

 27. Pelle:
  Intressant att se Flashbacks knarkare och Nazister hylla anonyma kräk!

  Häng ut idioten ÅG i Malmö tack!

  Jag är orolig för att någon gör honom illa så jag avvaktar med uthängning!
  Så omtänksamma är vi trots att vi blivit uthängda där som försvarats av ÅnkelGunnar, han kallar det för “yttrandefrihet”. Å andra sidan kan vi hänga ut honom för han har ju själv sagt att det är OK…

 28. Bra att man äntligen fick lite upplysning om stortrollet Ånkel Gunnar

 29. Jag måste säga att ÅG är bland de mest otrevligaste bland “makthavare” på nätet som jag stött på.
  Hans nya konton på FB bör väl allmänheten få bli upplysta om?

 30. Carl Carlsson:
  Jag måste säga att ÅG är bland de mest otrevligaste bland ”makthavare” på nätet som jag stött på.
  Hans nya konton på FB bör väl allmänheten få bli upplysta om?

  Jag håller med om att han är en jobbig person som ÅnkelGunnar.

 31. ÅnkelGunnar har pecis som andra Flashbacktroll också varit
  inne och häckat på undergrundforumet Below Surface.
  Där inne så hävde de ur sig massor av dynga om Kalmarkvinnan
  och det var under 2012.

 32. spion:
  ÅnkelGunnar har pecis som andra Flashbacktroll också varit
  inne och häckat på undergrundforumet Below Surface.
  Där inne så hävde de ur sig massor av dynga om Kalmarkvinnan
  och det var under 2012.

  Ånkel var piss för att han fick nobben av henne. Verkar som han inte klarar ett nej då går det bananas i skallen på honom.

 33. Ånkelgunnar måste ha flera muttrar och skruvar lös i sin trögfattade hjärna när han inte tålde att få ett nej gtrots att han är medveten om att man kan inte tvinga en person mot dennes vilja att bli ihop med honom.

 34. Gick det inte uppgifter om att Ånkelgunnar var bosatt i Malmö?

 35. spion:
  Gick det inte uppgifter om att Ånkelgunnar var bosatt i Malmö?

  Jag kan bekräfta att han bor i Malmö.

 36. eh, en person som hotar och verkligen gör det igen och igen..
  Om han riskerar att skadas av sanningen kring sin egna verksamhet kanske han borde får pedagogisk assistans med det via upplysningar om förehavanden och fakta om dessa, annars fortsätter han att skada andra… eller hur?

 37. Flashback:
  eh, en person som hotar och verkligen gör det igen och igen..
  Om han riskerar att skadas av sanningen kring sin egna verksamhet kanske han borde får pedagogisk assistans med det via upplysningar om förehavanden och fakta om dessa, annars fortsätter han att skada andra… eller hur?

  Jo, så kan det vara. Problemet är att han kan skada andra fysiskt och med tanke på de mejl vi fått kan han själv bli skadad av att vi släpper hans id. Vi avvaktar med det tills vidare.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer