sekretess åklagare rättsosäkerhet vittne vittnen

adolfhilter – farlig för rättsväsendet

Sprider dokument

Som vi tidigare skrivit sprider alias adolfhilter rättsdokument på Flashback som syftar till att skada misstänkta dess anhöriga och eventuella vittnen för livet. adolfhilter tillsammans med några till är inget annat än ondskan personifierad.

Jobbar inom rättsväsendet

Det är beklagansvärt att sådana hatare finns inom rättssystemet. adolfhilter där aliaset mycket tydligt anger det, som han i flera postningar också visar, att han också är en rasist som jobbar inom rättsväsendet. Inte konstigt att vårt rättsväsende ser ut som det gör med sådana hatare innanför väggarna.

Förtalar nämndemän och andra obehindrat

adolfhilter förtalar också nämndemän. Jag har talat med en av dem som oerhört gärna vill veta vem som gömmer sig bakom den rasistiska masken. Ett exempel på hur han skriver om nämndemän:

Jo men det är regelmässigt så att denne ******** från ******* ska dit och skriva sig skiljaktig och fastställa underrättens domslut. Han tillsattes som nämndeman under mandatperioden när en annan figur från Sollebrunn avsade sig uppdraget. Hovrätten ska ju överpröva tingsrätternas avgöranden men jag vet inte riktigt om ******* har fattat denna domstols uppgift. Men han brukar vara helt ensam om sina bedömningar så det är väl i sak egalt vad han tycker.
Men vad kan man vänta sig av en sosse på 73 år
Han var för övrigt med och dömde Tito Beltran i det uppmärksammade våldtäktsmålet. Dock tror jag inte han skrev sig skiljaktig den gången.

Killen har en överraskande kunskap om nämndemän i Göteborg. Det har inte allmänheten koll på. Han arbetar troligen i Tingsrätten.

Skall slaktas

Det pågår just nu förberedelser för att leta upp dokumentspridarhataren från ett håll som inte adolfhilter väntar sig. Mer är inte denna vidriga människa värd i våra ögon. Nämndemannen vi talat med (som inte är samma som i ovanstående citat) skall fundera på att stämma honom för förtal.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer