Företag försöker tysta nättidningen Realtid

Alexander Bard – skall hålla käften!!

Dåligt omdöme

Alexander Bard stödjer näthatarna på Flashback. Han tycker i princip att det är ok att näthata. Bard har inte bara tappat omdömet, han har också tappat huvudet!

Han har inte en aning

Bard har inte en jävla aning om hur det är på Flashback, han har inte en jävla aning om hur det känns när ens anhöriga hängs ut och förtalas i en omfattning som skulle få Bard att tappa kortbyxorna. Han har inte en aning om hur det är att komma hem till sin anhörige som försökt begå självmord. Han har inte en aning om hur den mördade lilla flickan Englas föräldrar  mår när Engla kränks å det grövsta. Han har inte en aning om hur det känns när hans älskade anonyma dårar på Flashback ringer sina offers grannar och förtalar sina offer. Han har inte en  jävla aning om hur det känns när grannar spottar på marken och fullföljer dårarnas skvaller. Han har inte en jävla aning om att det finne en “muppsafari” på Flashback som går ut att stå utanför hem till folk som fötts annorlunda och fota dem för att sedan lägga upp på Flashback för att sedan gemensamt roa sig av det. Han har inte en förbannade aning om hur många som tagit sina liv efter att de förtalats! Han har inte en jävla aning om att det finns peddosar på Flashback som diskuterar hur de skall kunna fånga ett barn inför helgens nöjen. Han har inte en aning om vilka dårar som skriver under anonymitet. Så länge han inte vet det skall fanskapet hålla käften!!

Var ett föredöme

Alexander Bard har varit en av undertecknads föredömen, men inte längre. Jag kan inte hålla folk som föredömen som använder ena njuren att tänka med, resultatet kan bara bli piss!

Detta stödjer Bard

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer