Åklagare som näthatar

Hittat två åklagare på Flashback

I vårt grävande har vi hittat två åklagare som skriver på Flashback. En av dem vet vi helt säker vem det är medan den andra har vi än så länge bara indikationer. Tyvärr har vi inga hållbara bevis ännu, men det kommer.

Blir ett jävla liv

Om vi lyckas identifiera dem “utom allt rimligt tvivel” och de läggs ut kommer det bli ett jävla liv. Deras karriärer lär vara slut. Jag tror till och med att de kan bli åtal, eller inte, den nya adeln håller ju varandra om ryggen vilket är tragiskt i ett land som kallar sig för demokratiskt.

Vi jobbar på

Vi jobbar med att försöka identifiera dem. När det gäller den nya adeln i Sverige, dvs folk inom rättsväsendet, måste man ha mycket på fötterna då samhället inte tillåter att privatpersoner ens skickar Julkort till dem utan att bli åtalade. Om vi inte lyckas identifiera dem kan vi inte heller presentera deras verkliga personuppgifter. Vi brukar dock nå ända fram med de flesta vi hittat.

Förtydligande

Några personer har hört av sig och frågat om det är de inblandade åklagarna i Julkortsmålet. Det är det inte men vi jobbar på för att hitta fler.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer