Flashback forum kan bli en accepterad succe

Aftonbladets avslöjar alias på Flashback (Rev 14)

Aftonbladet använder de uppgifter som vi grävt fram

Här är vår skrift:  Provokation och näthat som affärsidé – Flashback

Här är Aftonbladets: Tjänar miljoner på hatet 

 

Aftonbladet skriver:

Flashback som sprider allt ifrån barnpornografiska berättelser till nazism och kränkningar mot kändisar har blivit en guldgruva för ägarna. På åtta år har bolaget omsatt runt 40 miljoner kronor och gett vinster på över nio miljoner.

Grundaren Jan Axelsson, 46, kunde i våras kvittera ut en aktieutdelning på en miljon kronor och åker allt som oftast på olika drömresor runt jorden.

Läs vidare i Aftonbladet med den länk som postats här ovan eller i vår skrift som är ordentligt mer uttömmande: Provokation och näthat som affärsidé – Flashback

Vår skrift är utskickad till ca 600 tidningar och myndigheter.

 

 Aftonbladet har jobbat på detta länge.

Vi har också bidragit med material men vad för material säger vi inte.

Aftonbladets syfte med detta är att skapa debatt om den hårda och rent brottsliga tonen på nätet. Man vill få igång en debatt om var gränserna skall dras för vad som får sägas på nätet.  De frågar sig om det är viktigt för yttrandefriheten att få kränka folk, använda rasistiska tillmälen osv.

Jan Helin på Aftonbladet säger:

”Det är läbbigt att ni ska hålla på så här”, säger en av de vi granskat i serien och sökt upp för att ställa frågor om varför han skrivit hatfulla inlägg om en officiell person.

Ja, det är läbbigt att bli avslöjad för den som trodde att hen var anonym.
Men det är också läbbigt att bli utsatt för anonymt hat och hot.

Helin skriver att använda “yttrandefriheten” som försvar till alla dessa kränkande inlägg som finns på Flashback är den sämst metoden att försvara sig på som presenterats i modern tid.

Helin igen:

De som säger så glömmer lätt att den grundlagsskyddade yttrandefriheten aldrig varit avsedd att hota människor eller skapa hat mot folkgrupper.

vidare:

Nästan alla vi konfronterar i denna granskning ångrar sig djupt om det blir känt vad de spritt för hatfulla ord.

Flashback är en digital mötesplats som ingen tar ansvar för eller gör något för att stävja brotten som pågår där i en omfattning som de flesta medborgare inte känner till. Orsaken till att ägarna inte gör något för att förhindra brotten är därför de tjänar stora pengar på dessa brott.

Vad som kan godkännas att skriva om andra människor på nätet svarar Helin så här:

Skillnaden mellan barbari och civilisation brukar ibland beskrivas som att ett civiliserat samhälle kräver att det finns givna ramar för vad vi säger om varandra i offentligheten.
Dessa gränser flyttas från tid till annan, vad som är acceptabelt varierar och behöver debatteras.
Den diskussion som vi hoppas starta med denna publicering handlar ytterst om just dessa gränser.

Källa: Aftonbladet

X

X

Har Sverigedemokraterna växt fram ur Flashback

Vi har länge ansett att SD:s största tillskyndare finns på Flashback. Det är ingen slump att det ofta är SD:are som också näthatar. Ur SD:s kärna börjar fler och fler ertappas som näthatare. Också Aftonbladet ser den kopplingen. Anders Lindberg på Aftonbladet skriver:

Varför skriver Sverigedemokrater, ofta även högt uppsatta, sådant här stup i kvarten?
Vi kan göra ett tankeexperiment – vi lånar SVT:s grepp från valrörelsen och låter hela Sverigedemokraterna sjunka ner på psykoterapeuten Poul Perris soffa.
Kan det judehat som ständigt flyter upp bero på att partiet har sina rötter i nazismen?
Kan detta ständiga tal om skjutvapen bero på att organisationen växte fram ur skinnskallerörelsen där många var brottsbelastade?
Kan kvinnohatet bero på att Sverigedemokraterna så länge levt med fascistiska maskulina ideal? Ett parti av män för män?

Han har helt rätt, så är det och det är så de flesta vi gräver fram ser ut och är.  Vidare skriver han:

Att skriva på Flashback verkar vara Sverigedemokraternas pysventil, som att ta en sup eller fem i goda vänners lag. När de inte längre får utlopp för sina inre lustar för att Jimmie Åkesson vill vara så kulturmarxistiskt politiskt korrekt i media går de hem, startar datorn, och säger några sanningens ord.

Han träffar mitt i prick! Medlemmarna i SD visar upp en helt annan bild än vad SD gör. De är betydligt mer våldsbenägen och betydligt mer nazzar än vad SD är utåt, i varjefall männen i partiet som också skriver på Flashback.

Källa: Aftonbladet

X

X

Har Researchgruppen verkligen Flashbacks databas?

Det kan man fråga sig om de har. Det sägs att de fått fram personers id genom mejladressen de registrerat sig med. Hur som helst så råkar vi vet hur det ligger till men det håller vi för oss själva.

X

X


 


Dre

De är för jävligt vad läkaren vräkt ur sig! Han har egentligen gjort sig förtjänt av att hängas ut!

Källa: Aftonbladet om Flashback

Jag funderar på om vi skall skicka in alla viktigare användare vi dragit masken av. De skulle må bra av att slippa skiten som de likt ett tvångssyndrom sitter fast i.

Han säger att det var en dåligt tid i hans liv som fick honom att hata på nätet. Han mådde verkligen dålig, säger han. Läkaren är också glad att han åkt fast. Han har haft en väldig lång svacka då han mådde dåligt. Började skriva  i Mars 2006 och slutade 2015-02-06, det blir i runda slängar 9 år…..

X

X


 


Joakim Andersen, 40, Landskrona

Joakim Valdemar Axel Andersen

Joakim hade uppdrag för Socialdemokraterna i kommunen men gick senare över till Miljöpartiet. I kommunen sitter han och tycker, fullt riktigt, att invandringen berikar vårt samhälle men när han drar kolsäcken över huvudet växer hornen fram och där handlar det inte om berikande utan där handlar det om brutal ondska mot invandrare. Viktig att förstå är att Miljöpartiet är ett av de mest invandrarvänliga partierna i Sverige och där sitter han och talar för partiets linje medan han på kvällarna gör gemensam sak med nazzarna. Han har tydligen inga uppdrag för Miljöpartiet sedan årsskiftet. I så måtto är han inte Miljöpartist nu men han var det under de rasistiska skriverierna på Flashback.

Som miljöpartist skriver han i en insändare:

Många av kommunens invånare har rötter i andra länder. Detta är en rikedom som bidrar till ökat kulturutbyte, språkkunskaper och ger fördelar för exportföretag. Vi har ett gemensamt intresse av att skapa ett samhälle som är öppet och välkomnande för alla. Rasism, oavsett vem det riktar sig mot, har ingen plats i vårt Landskrona

Men med kolsäcken på låter det så här:

Ett stort grattis till alla i Landskrona, en kriminell blatte mindre… Den bästa julklappen. Nu hoppas jag på en trevlig nyårspresent också.

Han nämner också den fina staden Landskrona:

Men till hösten ska jag i alla fall förhoppningsvis vara borta från Blattekrona. Den kan staden sitta här med sina kosvoalbaner.

Tycker om att stävja brott:.

De våldtäktsberikande männen är /../

När Aftonbladet konfronterar Joakim säger han att de skall stämmas för dataintrång och att han har sin fria rätt att säga vad han vill. Känns det igen? Det är så de fega hatarna på Flashback alltid svarar eller varianter på det temat. Sedan börjar han yra om att han har fem olika konton. Hade de fortsatt skulle han säkerligen säga att han är fem personer som flexar mellan kontona, det är så de lömskaste av hatarna gör för att inte behöva stå för vad de skriver.

Nu får vi hoppas att miljöpartiet slänger ut honom i kylan så att stackaren slipper ta av sig kolsäcken någon mer gång, han klär i den.

Källa: Aftonbladet

Miljöpartiets dom är hård

Partisekreterare Anders Wallner:

Det är vidriga uttalanden!

Det är fruktansvärda, vidriga uttalanden han har gjort. Det är ett märkligt beteende att samtidigt berätta om vår politik utåt men ändå inte stå för det.

EU-parlamentarikern Peter Eriksson:

Det är fruktansvärt!

Jag tycker också det är konstigt att man väljer att engagera sig politiskt när man har åsikter som är precis tvärtom mot det partiet står för. Det är svårt att förstå. Jag ser ingen logik.

Vidare påtalar Eriksson det vi alla undrar och undrat länge:

Man undrar vad polisen håller med när det finns sådana uppenbara brott som begås i offentligheten.

Sedan har han samma förslag på ändring som många andra helt riktigt har:

Jag tycker att hela kulturen som växt fram där man helt anonymt kan säga vad som helst är helt orimlig. Det är inte acceptabelt att en offentlig plats som Flashback saknar ansvarig utgivare. Rasistiska uttryck, hets mot folkgrupp, förtal. Det måste finnas någon som tar ansvar för saker som uttrycks. Man måste skärpa regler för ansvarig utgivare.

Det verka som om Aftonbladet för det första slår tillbaka ordentligt mot alla som kallar tidningen för “Aftonhoran” och andra nedsättande tillmälen men framför allt verkar det som om Aftonbladet får igång en diskussion om det verkligen får vara så här!

Källa: Aftonbladet

X

X


 


Joel Ankar, 30, jurist

 

Joel jobbar för SD och har varit Kristina Winbergs assistent i EU-parlamentet. Han behöver inte dra på sig kolsäcken för den får alla på sig som jobbar för SD. Joel oroar sig för att invandrare skall bryta sig in i Svenska hem till:

vita människor för att ta för sig av pengar, värdeföremål hos sovande kvinnor och flickor

..och det löser man så här tycker Joel:

Eftersom svensk polis verkar stå handfallen inför den eskalerande och allt mer brutala invandrarbrottsligheten kanske det är dags att vanliga svenskar tillåts skaffa skjutvapen?

Kan undras vem som skjutit Joel om det blev fritt med skjutvapen? De tänker inte lång de där SD:arna. Under sin utbildning till jurist hade han dessa planer:

Jag lovar att under min tjänstgöring inom det judiciella systemet ska jag göra allt i min makt för att skynda på lagföringsprocessen. Dock bara för vänstermuppar och krokiga judegubbar, märk väl.

Inte konstigt att våra lagar ser ut som de gör med jubelidioter som Joel. Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi har undervisat Joel och som tack för det skriver han:

Judesvinet har exakt 0 charm utan har en pissig fittattityd mot de flesta verkar det som

Vi börjar misstänka att killen inte gillar Judar och muslimer:

Islam och dess folk är ett helvetespåfund som skall drivas tillbaka till öknen, med vapen om så krävs. Dessa självömkande, hycklande och chauvinistiska as till muslimer har skadat den civiliserade världen mer än något världskrig

Han vill uppfostra kvinnor:

Jag skulle tro att många män som slår sina kvinnor gör det av samma anledning som vissa föräldrar slår sina barn; nämligen av frustration och förtvivlan och en känsla av att kvinnan inte förmår ta till sig av verbal kritik alternativt inte ens går att diskutera normalt med, och således endast är mottaglig för en resolut örfil eller dylikt

Vi har ofta fått höra av Flashbackare till sitt försvar av forumet att där finns minsann jurister osv. Ja, uppenbarligen finns det jurister där men de visar sig vara samma jävla hatare som alla andra näthatare. Till Aftonbladet vågar det fega krypet inte säga någonting, svansen mellan benen och stängd dörr.

Källa: Aftonbladet

Professor Jerzy Sarnecki reagerar:

”Han får stå till ansvar”

Joel Ankar i Flashbacks forum:

“Jag lovar att under min tjänstgöring inom det judiciella systemet ska jag göra allt i min makt för att skynda på lagföringsprocessen. Dock bara för vänstermuppar och krokiga judegubbar som Sarnecki, märk väl”

Jerzy Sarnecki:

– Nu när vi vet vem han är kan de som han handlar så här emot använda sig av de juridiska medel som helt plötsligt finns. Han får stå till ansvar för det han säger. Sen är det förstås så att en människa som är jurist och uttrycker sig på det sättet när det gäller rättssäkerhetsfrågor inte bör utöva sitt yrke. Eftersom rättssäkerheten är det demokratiska samhällets absoluta grund och bara själva idén om att man ska behandla människor olika på grund av deras etniska bakgrund eller politiska åsikter är ju inte värdigt en jurist utbildad vid Stockholms universitet.

 Källa: Aftonbladet

 

Nu kräver EU-parlamentarikerna Joel Ankars avgång

Nu kräver EU-parlamentarikerna Wikström, Paulsen (FP) och Federley (C) att han avgår.
– Hårresande, säger Fredrick Federley.
– Han jobbar nära mig i lagstiftningsarbetet. Jag är skakad, säger Cecilia Wikström.

Källa: Aftonbladet

Det skall straffa sig att bete sig som en hatare. Hatare är att posta kränkande inlägg på Flashback. Vi hoppas innerligt att han avsätts från sitt arbete.

Kristina Winberg (SD) vill ha hjälp att avgöra om inläggen är rasistiska

EU-parlamentarikern Kristina Winberg (SD) vill ha hjälp av personalavdelningen att bedöma medarbetaren som uttryckt sig grovt rasistiskt.

Läs mer på Aftonbladet: Aftonbladet

Joel Ankar lämnar sin anställning i EU-parlamentet med omedelbar verkan!

Första offret men inte sista, det kommer mer, mycket mer!

Källa: Sveriges Radio

Joel Ankar har nu hört av sig:

Uttalandena jag gjorde då skrevs i affekt och präglades av okunnighet, okänslighet och ilska. Jag är en annan person idag och har mognat betydligt

Senast Joel skrev på Flashback var 2015-01-20, dvs för ett par veckor sedan. Han har mognat på rekordtid må vi säga!

Källa: Aftonbladet


 


 X

Jan Axelsson skiter fullständigt i om någon far illa

Så här ser Jan Axelsson på det som sker på Flashback:

Aftonbladet frågar Anna Björkegren som är biträdande chef på Rikskriminalens IT-brottssektion om att få fram identiteter från användare på Flashback:

Rikskriminalpolisen har inte använt amerikanska myndigheter utan frågan har tidigare ställts vid ett flertal tillfällen till Flashback direkt, men inget svar har inkommit trots att det varit fara för liv och hälsa.

Av någon anledning tror Aftonbladet att Flashback servrar ligger i USA. Sedan 2012 ligger de Sverige och forumet ägs av Flashback Media Group som ägs av Jan Axelsson.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer