13-åring tog sitt liv pga näthat

13-åring tog sitt liv pga näthat

Fruktansvärt och bedrövligt!

En ung person som har hela livet framför sig har alltså tagit sitt liv pga näthat. Mina tankar går till de anhöriga.
På Flashback går tankarna till att hänga ut trettonåringen. Motbjudande och som vanligt utan att Flashback gör något. Nu letar de på sitt, som vanligt, amatörmässiga vis efter den som är skyldig. Nu skall den skyldige hängas!

Sanningen är att det finns ingen skyldig! Däremot finns det ett offer till, en person som inte visste vad han/hon gjorde. Hängs en sådan person ut är livet slut. Nu menar jag inte för pedofilen utan för hans anhöriga. Men det fattar inte en del postare på Flashback men mest är det Flashback själv som inte fattar vad de håller på med.

Frågan är hur många liv som tagits pga Flashback? Hur stort är mörkertalet?

Vad gör man åt eländet? Vi vill inte stänga ner Flashback men om de inte ändrar på eländet är det enda som återstår att stänga ner Flashback.

Angriper man det “fria ordet” om sidan Flashback stängs ner? Svaret är obetingat, NEJ! Flashback är “det fria ordets” dödgrävare. Myndigheter tvingas, av folket, att vidtaga åtgärder som inskränker “det fria ordet” om Flashback inte börjar moderera inlägg som kränker folk. Då är det faktiskt bättre att stänga ner Flashback innan “det fria ordet” inskränks. Alltså en nedstängning är en räddning av “det fria ordet”, inget annat. Men vi vill i första läget inte att forumet stängs ner, inte i andra läget heller, det är bara en åtgärd som tas till om absolut inget annat återstår.

Helst skulle jag vilja ha namnen på admin och moderatorer. Det är de som är ansvariga för att det gått överstyr. Snacket som moderatorer kör med att de inte kan göra något för det är någon annan som bestämmer är rent skitprat! Snälla ni, ingen har bett er att deltaga i slakten av folk. Ni gör inte folket en tjänst, ni gör inte “det fria ordet en tjänst”, det enda ni gör är att medverka till att folk mår fruktansvärt dåligt, att de blir sökbara och får det besvärligare i livet, att skapa självmordstankar och kanske har redan flera tagit sina liv i det tysta. Det är det ni står för när ni ställer upp för Flashback, en av mänsklighetens dödgrävare på Jorden.

EDIT 2013-03-12:
Trettonåringens näthatare verkar vara en äldre man. Det verkar vara många äldre som näthatar i brist på ett bättre liv.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer