Ruskigbuss – Kommentarer

Eftersom denna alias hade fått kommentarer vid presentation gör vi om presentationen till ett inlägg.

 

6 tankar på “Ruskigbuss – Kommentarer

 1. Hej
  Vill inte påstå att det som skrivs här är fel. Har inte tittat djupare på det men vill be er att kolla in att det finns spretiga uppgifter och att det finns en del som pekar på en annan person med samma förnamn i samma område.

  Där finns det också några beröringspunkter, vilka flera som diskuterar ärendet förefaller ha klart för sig. Är det något ni med en gång kan avskriva?

 2. Flashback Forum:
  Hej
  Vill inte påstå att det som skrivs här är fel. Har inte tittat djupare på det men vill be er att kolla in att det finns spretiga uppgifter och att det finns en del som pekar på en annan person med samma förnamn i samma område.

  Där finns det också några beröringspunkter, vilka flera som diskuterar ärendet förefaller ha klart för sig.Är det något ni med en gång kan avskriva?

  Du har helt rätt och tack för att du pekade på det!

  Personen som fixade denna presentation råkade klippa och klistra fel person ur databasen. Det har samma person rättat till nu.
  I databasen ligger något vi kallar för “kandidater” nära intill där den vi hittat som den verkliga personen bakom ett alias, för detta alias finns det 4 kandidater varav 3 bor i samma område. Det är lätt hänt att man tar fel. Vi har vidtagit åtgärder som gör det svårare att ta fel nu.

 3. Det här moderatorn tror inte på yttrandefrihet. Från nätet enligt nedan.
  “De 3 långa och välskrivna inläggen avlägsnades från Flashback av moderatorn med namnet RUSKIGBUSS och detta utan förvarning och motivering. Kanske var sanningen alltför svår att tåla även för skvaller- och förtalssajten Flashback …”

 4. Moderatorernas yttrandefrihet är admins yttrandefrihet eftersom de går kopplade med strama tyglar. Det som är märkligt är att moderatorerna finner sig i det.

 5. Jag vill ha information om den här personen RuskigBuss. Han har själv använt Flashback som en plattform för att med regelverket som utgångspunkt så klart, men inte överenstämmande med det alls stängt av mig nu två gånger för att det måste vara någon bitter person som sysslar med att tutnyttja sin position för att st’nga av folk godtyckligt.

 6. Han är en av de bättre personerna på Flashback. Märkligt att en sådan person tar sig an att vara moderator på ett forum som begår så mycket brott. Vi lämnar inte ut några namn utan vidare. Det krävs att du kan visa att du är uthängd och förtalad på Flashback.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer