qrizze – Inte längre moderator efter en taktisk manöver

Han var moderator för ett par dagar sedan…..

…men inte nu….

 

Vår taktik segrade

Det började med att vi fick “Andreas1989” att länka till denna nättidning, det fortsatte med att de skulle hacka den och slutade med en total seger för denna tidning men framförallt för min dotter som lade upp taktiken. Vi fick en moderators avgång! Hela upplägget från posten där vi retade hattarna på Flashback till avskedandet av en moderator var sedan en tid tillbaka väl planerat.

Orsaken som skapades av vår taktik

Orsaken till att det gick som vi planerat beror på länken till denna nättidning vi fick “Andreas1989” på Flashback att posta i tråden där de “diskuterar sajters säkerhet”.  Han gick dock ett steg längre än vi förutspådde och postade en kommentar på denna nättidning där han skriver att hans inlägg aldrig tas bort för han “har en insiderkontakt”. Det var ju bra att veta att han har en sådan kontakt men han hade fel för posterna togs bort trots insiderkontakten. Kanske blev han av med sin “insider” innan det togs bort? Kanske stod han “insider” så nära att han har svårt för vem av dem han är  😉  . Hur som helst är han inte moderator längre.

Länkade till en sida som bytte innehåll

Andreas1989 länkade till en sida på denna nättidning som vi direkt bytte innehåll till presentationssidan. Andreas1989 begick alltså ett av de svåraste brotten man kan göra på Flashback, dvs outa andra användare där. Nu ser vi fram emot en avstängning av Andreas1989. Tyvärr så har vi sett att han har mängder av användare reggade så han kommer att kunna fortsätta som vanligt.

Allt var en väl planerad taktik från vår sida

Sidan på denna tidning som Andreas1989 länkade till bytte vi ut texten på. Det är alltså vi som i praktiken fick inläggen raderade och moderatorn avsatt. Snart har vi också en person som polisen hämtat. Jag tror alldeles bestämt att qrizze också får förbereda sig på att bli förhörd av polisen. Det är nämligen så att han är ansvarig för den aktuella tråden och där ligger databaser upplagda för hemtankning. Det är en olaglig handling att lägga upp stulna databaser på detta sätt och den som är moderator har möjlighet att radera databaserna men underlåter att göra så. Efter att jag räknat alla som berörs ser jag mängder av målsägare framför mig. Flera av dem tror jag väljer att kontakta den ansvarige själva för att face mot face höra hans förklaring. Det finns ju anledning för dem att tro att det är qrizze själv som står för hackerattackerna.

Lugnt och stilla i flera år framöver

För oss spelar det ingen roll om de är moderatorer eller något annat, vi kommer att fortsätta presentera Flashbackanvändare lugnt och stilla i flera år framöver oavsett om de blir avstängda eller inte. Då och då, när man som minst anar det, slår vi till taktiskt för att nå våra syften. Vi är den lilla roddbåten som slåss mot det stora krigsfartyget. I sådana fall gäller inte den vanliga taktiken, då måste man ta till extra ordinära verktyg.

Ökar säkerheten för nättidningens medlemmar

När jag ändå är i gång kan jag berätta att vi ökat säkerheten för våra användare på denna nättidning genom att ta bort dem som användare. Det innebär att det bara är jag som postar alla artiklar själv i fortsättningen oavsett vem som skrivit den. På så vis blir det färre personuppgifter som riskerar komma ut på nätet. Nu är det bara mina uppgifter som kan komma ut men jag finns ju redan på bla dårarnas paradis, dvs på Flashback, helt öppet att googla fram.

Med polisen hela Söndagskvällen

Själv satt jag och diskuterade intrång med polisen hela söndagskvällen. De tyckte det var väldigt intressant att vi nu har ett ip-nr som leder till ComHem men framför allt tyckte de att vår tanke att en moderator som inte avvärjer brott faktiskt kan dömas för detta i vissa fall. Alla ägare till dessa databaser är ägare med ekonomiska muskler och när de får qrizzes personuppgifter sända till sig kan de juridiska krumbukterna redas ut så att en moderator kanske åtalas för underlåtenhet.

En del av uppgifterna har vi fått av vår “insider”.

 

 

x

2 tankar på “qrizze – Inte längre moderator efter en taktisk manöver

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer