Hamilkar – Kommentarer

Eftersom denna alias hade fått kommentarer vid presentation gör vi om presentationen till ett inlägg.

 

7 tankar på “Hamilkar – Kommentarer

 1. Snubben är professor i ditt och datt. Han har en vänlig attityd men frågar ändå i Felicatråden mamman till den 14-årige flickan som tog sitt liv på ett behandlingshem ifall mamman kollade under obduktionsbänken om det fanns något självmordsbrev. Okey, moderatorn är smart på en grej men är idiot på ett annat område, man kallar det på latin: idiotica capita. Sedan får inte mammans signatur skriva vidare, hon blir avstängd av bla Hamikar

  Sådana här trådar slänger en vettig moderator i papperskorgen och låter inte mamman till ett barn som tagit livet av sig plågas mer. Är man en vettig moderator så har man lite empati och förstår processen i ett sorgearbete av tex självmord hos en mamma eller pappa. Så lite stalker är han alltid.

 2. Om man har makt och möjlighet att skydda andra från lidande, så hade Hamikar möjligheten och makten att låta mamman gå vidare. Hamikar såg möjligheten att låta dårar spinna vidare och skriva om den redan drabbade familjen . Spekulera och konfrontera den stackars mamman som står med de obesvarade frågorna om flickans död.

  Är man smart som Hamikar har rykte om sig, så agerar man på annat sätt.

 3. Ja, Hamilkar är det “bästa” som hänt Flashback. Jan Axelsson skrattar ända till banken medan folk får sina liv förstörda på samma forum. Men det förstår inte Hamilkar.

 4. Ingen som tänkt sig vara stalker genom andra? Jo man startar något och låter andra kriga, man har makt och dränker försvaret, man har makt att få det att tystna. Vår redige moderator låter allt bara ske och allt ska stå på Google som ett minne och monument över vad som en gång varit;) Så fin är den snubben. 🙂

 5. Kort och gott Hamikar är en nyttig idiot som jobbar gratis dygnets alla timmar för något han själv en vacker dag kommer gråta över.

 6. lättkränkt tidsålder ledsen i ögat mm ad/hd funktionsnedsättning får ej finnas trevlig akademiker med mundiare utskrattad av övriga akademiker världen i Sverige.

  Jan Alva Myrdal är denna lilla ondskefulla mans idoler, totalt likgiltig för de val han gjort när det gäller trådar av död. Sjuk helt enkelt genomskådad men det finns botemedel mot sjukdomar. Lättkränkt ledsen i ögat hm.. minns dessa ord minns förnedrad. Då du ropar på hjälp alla dina ord kommer till dig då hoppas VERKLIGEN att du ej är lättkränkt. 😉
  Hoppas du trivs i ditt parasit boende hoppas de inte sparkar ut dig 😉

  Folk kan snabbt fatta nya beslut. Fundera på om du gjorde dina val medvetet , jag tror det. Straff borde stå i relation till brott om jag fick bestämma . Men vem är jag bara någon som tycker tänker .

  Fake homosapiens 2u

  R
  Z-C

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer