BigFatCone – Kommentarer

Eftersom denna alias hade fått kommentarer vid presentation gör vi om presentationen till ett inlägg.

 

7 tankar på “BigFatCone – Kommentarer

 1. Moderator i bla Dator och Konsolspel-avdelningen. Så mycket för Flashbacks positiva sidor.

  Biffar är gott, jag äter gärna biffkött. Men är det positivt för miljön med alla kofjärtar och områden som skövlas för att föda alla nötkreatur och den mängd vatten som går till för att upprätthålla denna massproduktion för står för mer än alla industrier tillsammans och bilavgaser.

  Positiva sidan, vi kan äta gott kött. Negativa sidan av köttindustrin är att det finns nog inget som är så miljöförstörande. Detta säger jag utan att vara miljömupp eller vegan på något vis. Att något har positiva sidor innebär inte det att resten av helheten är bra eller just att det skall finnas något positivt innebär inte att helheten blir positiv och bra. Tvärtom så är det inte försvarligt att ha överproduktion av något som negativt påverkar oss alla för att ett litet antal skall få tillgång till något som förstör för alla andra.

  Flashback är ett exempel, de s k positiva sidorna vissa Flashbackapologeter skriker högt om är bara att ett sätt för dem att försvara helheten. Det finns många ställen på Internet att diskutera datorspel eller trädgårdsskötsel alternativt diskutera film!

  Krossa Flashback!

 2. En typisk inavlad dödsknarkarnazist som häckar på Flashback
  , för dessa förhärligar användande av narkotika

 3. Hejsan!

  Det här var ju trevligt att läsa. Ska vi träffas över en kopp kaffe och prata om saker och ting?

 4. Mi**ael Fri**rg:
  Hejsan!

  Det här var ju trevligt att läsa. Ska vi träffas över en kopp kaffe och prata om saker och ting?

  Om du nu är samma person som vi presenterat finns det inte tid till att träffas, i vart fall inte nu även om denna moderator är en av få man kan omfattas ett visst gillande av. Är det något som inte stämmer med vår presentation eller om du har något annat att säga kan du posta det här, vi är inte omöjliga att tala med eller att få saker ändrade. Dock kan det krävas en motprestation: Kontakta oss.
  Det som postats där visas inte och informationen raderas från databasen.
  Om vi väljer att svara blir det med vanligt mejl så du måste skicka med din mejladress.
  Detta är en säkerhet vi har för att skydda både oss och våra kontakter/källor efter flera allvarliga incidenser.

 5. Mi**ael Fri**rg:
  Hejsan!

  Det här var ju trevligt att läsa. Ska vi träffas över en kopp kaffe och prata om saker och ting?

  Är det ett indirekt hot av en moderator på flashback?

 6. Motflashback: Är det ett indirekt hot av en moderator på flashback?

  I vanliga fall hade nog varit det men jag tror faktiskt inte att denna moderator skulle kunna tänka sig att hota någon.

  Det är ett moraliskt dilemma att presentera även bra människor som är moderatorer men vi ställer oss själva frågan om vi skulle kunna ställa upp som moderator på ett forum som:

  ◦ Tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.

  ◦ Tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.

  ◦ Tillåter dem delge sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.

  ◦ Tillåter dem berätta att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.

  ◦ Tillåter de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.

  ◦ Tillåter hur man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.

  ◦ Tillåter att flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.

  ◦ Tillåter att Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.

  ◦ Tillåter en moderator deltar med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.

  ◦ Tillåter drogannonser på Flashback.

  ◦ När en av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.

  ◦ Tillåter alias att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.

  ◦ Tillåter att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashbackmoderatorerna det minsta eller så förstår de inte hur illa berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.

  ◦ Tillåter att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för moderatorerna, de låter allt stå kvar, inget tas bort.

  ◦ Tillåter Kvinnoföraktet genomsyra hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.

  ◦ Tillåter alias att skända döda. Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.

  ◦ Tillåter alias förlöjliga den brutalt mördade lilla Engla. Hon har ett antal “egna” trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.

  ◦Tillåter att tsunamins offer skändas och omtalas på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.

  ◦ Tillåter att funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.

  ◦ Tillåter alias på forumet att uppmuntra till självmord. De uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.

  ◦ Tillåter i mängder av trådar utspritt över hela Flashback aktivt planera brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik eller hackar en webbsajt.

  ◦ Tillåter rasismen på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.

  ◦ Tillåter att det skrivs om djurplågeri på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

  Flashback förbjöds 2002
  I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Fkashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten. Detta borde vara ett stort hinder för en normal människa att deltaga som moderator i ett forum som smiter ifrån sitt ansvar.

  Ser man till allt detta skulle vi inte för något i världen kunna tänka oss att jobba som moderatorer. Moderatorer har alltså som moderator ett stort moraliskt ansvar för allt på forumet.

 7. Mi**ael Fri**rg:
  Hejsan!

  Det här var ju trevligt att läsa. Ska vi träffas över en kopp kaffe och prata om saker och ting?

  Om det är detta inlägg du menar på Twitter kan vi inte se att vi varit otrevliga mot dig som du skriver på Twitter.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer