SIG-gruppens CV

Vi har gjort en hel del som vi inte tar upp. Bla fått fast några hackare, fått vakter avskedade och brottsutredning mot poliser. Vi har också hittat en massa anonymas identiteter och ringt till några av dem. Vi har fått ner hemsidor med förtal mot enskilda namngivna personer och vi har fått media att ändra eller ta bort artiklar om oss som inte stämmer osv. Det vi aldrig någonsin gjort är att hota någon eller begått andra brott.

Vårt CV

grelin1999 2019-06-10, 18:02
Säga vad man vill men Kent är väldigt anal i att följa lagen. Han censurerar t.o.m. Flashbackanvändares avatar för att han är orolig att det är brott mot upphovsrätten att visa dem.

Därför han anser att man “enligt lagen har rätt att freda sig” genom att hacka Flashback. Det är så han anser att lagen ska följas.
Att vara delaktig till mord för att sedan skriva en artikel om det är inte hans stil.

Att “anse” en sak och att verkställa idén är inte samma sak. Vi gör inget olagligt alls men vi anser att man skulle få freda sig mot att bli uthängd genom att göra vad som krävs för att freda sig mot det. Eftersom det kan vara olagligt så gör vi det inte.

 

Som-nam-na 2019-06-14, 17:43
Dom har väl gjort klart att dom vill röja alla FB-användares identitet? Det är ju inget dom hymlat med direkt, tvärtom skryter dom om hur hårt dom jobbar på det. Det roliga är att dom gärna påskiner att det minsann heller inte är någon match för dom pga Flashbacks usla säkerhet.

Vi rodnar, men inte har vi nämnt något om Flashbacks säkerhet?

 

Neksnor 2019-06-07, 20:58
Som jag fattat det sparar skelettgänget de IP-adresser som besöker deras sajter. Vilken glädje det skänker dem vet jag dock inte.

Vi samlar inga IP:n. Vad skall vi med dem till? Det finns inget samlarvärde på gamla IP-adresser.

 

Blalotus 2019-06-08, 03:50
Jag har besökt sidan med alla mina enheter, samt skrivit precis vad jag tycker om skelett****, baltludret ****, skelett****s psyksjuka far och resten av dårarna. Vi får väl se om de kartlägger mig och alla mina konton här på Flashback.
Vad kan man vänta sig för åtgärder? Kommer de skicka sina töntiga maffiakompisar och mördare nu på mig eller?

Vi har inga “maffiakompisar” än mindre känner någon mördare. Hursom kommer vi inte skicka någon på dig alls. Vi kommer inte ens att hänga ut dig trots din oartiga beskrivning av oss. Måste tillägga att “fadern” inte alls är psyksjuk. Förmodligen är han friskare i knoppen än vad du är.

 

admin 2020-07-06, 09:02
Skelettligan hävdar att de är oskyldiga. Vilket inte säger mycket, då de även påstår att de inte beställt någon av de tidigare DDoS-attackerna mot Flashback.
De var snabba med att berätta att forumet låg nere. När vissa på forumet började spekulera kring deras delaktighet, så var de lika snabba med att förneka det. Vilket de alltid gör när det kommer till verksamheter som är uppenbart olagliga.

Vi är smickrade men tyvärr vi gör inte bara de uppenbart olagliga utan vi gör inte något olagligt alls. Det är klart vi kan vara snabba med att skriva att Flashback var nere för vår nättidning var inte nere. Det var bara till att skriva det vi såg med egna ögon.

 

admin 2020-07-03, 08:38
Du kan sedan starta en tråd om Skelettligan, så får du se vad som händer.

Vi kallar oss för SIG-gruppen men ändå, den meningen ser bra ut i vårt CV.

 

Svampsamlaren 2020-08-21, 15:45
Jag fick ett PM med info om hur man hittar bloggen alla här verkar prata om.

Vi blir väldigt glada att “alla” på Flashback talar om vår lilla anspråkslösa nättidning.

 

S.Bergklint 2020-08-07, 21:28
Deras hemsida är jäkligt obehaglig åxå.

Den är obehaglig för näthatare men inte för alla andra.

 

Kamelfittan 2013-03-06, 16:57
Hon är själv en expert på att gräva fram identiteter på nätet och det ska bli oerhört intressant att följa utvecklingen, för om GM inte är helt ute och cyklar i det blå så lär nog snart Flashback läggas ner eller avanonymisera samtliga medlemmar. Detta fall kan i realiteten ändra spelreglerna för vår åsikts- och yttrandefrihet

Du tog som vanligt i ordentligt här men tack ändå.

 

HansEric 2019-07-22, 12:50
Har tagit bort adblock, gillar inte att slöddret/knäppgökarna Kent, skelettmonstret men anhang hotar Forumet.

Respekten för oss har också spridit sig till de slöa knivarna i lådan.

admin 2019-07-22, 17:26
Samma sak händer i Sverige. A12/IFI/SIG har i över tio år, i olika konstellationer, kontaktat alla bolag som gör affärer med Flashback. Vilket är orsaken till att Flashback numera tvingas ha mindre transparens än innan. Vilket är också är en av orsakerna till att vi vill sprida intäkterna, och inte enbart vara beroende av annonsintäkter.

Nej, admin det är helt fel. Det är bara och endast SIG-guppen jobbat i snart 8 år med detta. A12 har inget alls med det att göra. I övrigt riktigt trevligt att vi gjort avtryck.

 

Kommer mer…

Träffar: 63

  •   
  •   

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer