Flashback – klarar sig men de löjeväckande dömdes

Den löjeväckande nazistiska Nordiska motståndsrörelsens nättidning Nordfronts förra utgivare, Emanuel Lärkestål, dömdes på 61 punkter för hets mot folkgrupp. Tingsrätten:

Det har varit brott som riktat sig mot flera olika skyddsvärda och utsatta grupper i samhället. Det rör sig därför om allvarlig brottslighet.

Målet var ett så kallat tryckfrihetsmål där man använder jury och de dömde personen som var ansvarig utgivare av tidningen som inte borde få finnas.

Inte alls konstigt

Det är inte alls konstigt att den ansvarig utgivaren dömts för dessa brott. Det konstiga är att det inte skett tidigare för i Nordfront haglar hets mot folkgrupp tätt och har gjort det sedan tidningen startades. Men det är inte bara hets mot folkgrupp de gjort sig skyldiga till  utan de har gjort sig skyldiga till en hel mängd av brottsrubriceringar.

Mycket konstigt

Det finns bara en plats på nätet som är värre än Nordfront och det är forumet Flashback. Om vi skulle börja räkna från år 2000 till idag alla gånger man gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp räcker det inte med 61 åtalspunkter. Nu talar vi alltså om oerhörda mängder brott av detta slag. Detta utan att förringa de ännu fler andra brott som begåtts och begås på Flashback forum. Det är mycket konstigt att rättsväsendet inte har tagit itu med brotten på Flashback. Ännu konstigare blir det när vi vet att det gjorts flera hundra anmälningar mot forumet där alla anmälningar lagts ner med orden “förundersökning inleds inte”. Mängder av gånger har Flashback också anmälts till Datainspektionen men svaret blir alltid “Vi kan inget göra för Flashback ligger i utlandet”. När vi skickat material som bevisar att forumet ligger i Sverige och att ägaren är Jan Axelsson (“admin” på forumet) får vi ett svar som pekar ut Datainspektionens tjänstemän som lallande idioter med orden “Vi kan inget göra för Flashback ligger i utlandet”. Vi vet att dessa inte alls är några lallande idioter så vi står där som frågetecken och undrar: Vad hände!

Rättsväsendet

Hur korkade är de egentligen i vårt rättsväsende? Vi kan mycket enkelt bevisa att Flashback ligger i Sverige, ägs av Flashback Media Group som ägs av Jan Axelsson. Det kan bara inte vara på det viset att  rättsväsendet inte kan utreda vem som är ägaren och att det ligger i Sverige. Det måste vara något annat som ligger i vägen. Har Jan Axelsson någon hållhake på rättsväsendet? Nej, naturligtvis har han inte det och om han hade det skulle inte rättsväsendet bry sig om det ett skvatt. Det måste alltså vara något annat som gör att vårt rättsväsende drar tillbaka fingrarna så fort Flashback kommer på tal. Frågan är vad är det som döljer sig bakom denna rädsla?
Det som kan ligga bakom motviljan eller rädslan att åtala Flashbacks ägare kan vara så enkelt att folk inom rättsväsendet själva hänger på Flashback och i den rollen motarbetar varje möjlighet till åtgärd mot forumet.

Rättsskandal

Det är inget annat än en rejäl rättsskandal att Flashback i omkring 20 år kunnat förstöra livet på hundratals familjer som där efter hamnar i en situation där de inte kan få arbete, bostad och mycket annat. Kanske så många som 100 personer har tagit sina liv efter att de hängts ut på Flashback. Man har på forumet ett flertal gånger hetsat fram våldsamheter mot främst flyktingar men också mot uthängda. Vi har själva indirekt fått uppleva påverkan från Flashbacks irl-mobb på flera olika sätt där våld ingått som en av metoderna. Vi vet och är helt säkra på att detta sker dagligen mot uthängda och sådana som är motståndare till Flashback. Längre än så sträcker sig inte Flashbacks yttrandefrihet och detta är på riktigt!

Freda sig mot det onda

Vi vet att uthängda och andra som tycker samma som oss förbereder sig på att freda samhället mot Flashback som är yttrandefrihetens värsta motståndare. Flashback har ingen existensberättigande i vårt samhälle eftersom de motarbetar yttrandefriheten till den grad att nya lagar stiftas. Alltså lagar som begränsar vår yttrandefrihet. Eftersom rättsväsendet inte gör ett skit för att hjälpa oss drabbade mot denna pöbeln får vi ta till den äldsta mänskliga oskrivna lagen, att freda oss själva. Men vi skall också försöka ge rättsväsendet en allvarlig chans att göra sitt jobb de är satta att göra.

Allt skall fram på bordet

Vi kommer att plocka fram allt som finns om Flashback och till varje pris bevisa för rättsväsendet att forumets servrar ligger i Sverige, att ägaren är Flashback Media Group, att man enkelt hittar Flashback forum om man följer pengarna och att ägaren till Flashback Media Group är Jan Axelsson. Vi kommer också att med andra medel försöka stoppa eländet, medel som i dagsläget inte kommer att beskrivas.

REDAKTIONEN

 

Träffar: 24

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-10-20 kl. 08:18
  Permalänk

  “Det måste alltså vara något annat som gör att vårt rättsväsende drar tillbaka fingrarna så fort Flashback kommer på tal. Frågan är vad är det som döljer sig bakom denna rädsla?”

  Jo sanningen är den att Banhof har en deal med säpo om att “tappa” deras “lina” för rikets bästa så att de värsta samhällsomstörtarna hålls i schack och under uppsikt, jo det vet identiteten på de värsta nazisterna och afa!

  Jan Axelsson,Jon Karlung,Oscar Swartz har detta på sitt gemensamma samvete.

  Så därför läggs all utredning ner om FB,s kriminalitet.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 09:45
  Permalänk

  T_O_R:
  “Det måste alltså vara något annat som gör att vårt rättsväsende drar tillbaka fingrarna så fort Flashback kommer på tal. Frågan är vad är det som döljer sig bakom denna rädsla?”

  Jo sanningen är den att Banhof har en deal med säpo om att “tappa” deras “lina” för rikets bästa så att de värsta samhällsomstörtarna hålls i schack och under uppsikt, jo det vet identiteten på de värsta nazisterna och afa!

  Jan Axelsson,Jon Karlung,Oscar Swartz har detta på sitt gemensamma samvete.

  Så därför läggs all utredning ner om FB,s kriminalitet.

  Det låter extremt långsökt men är faktiskt inte så dumt tänkt.
  Vi låter det stå på listan som en tänkbar möjlighet.

  Det som gör detta svårt att genomföra för rättsväsendet är det faktum att de så gott som aldrig gör upp överenskommelser som det finns den minsta lilla risk att det läcker ut. Speciellt inte med Jon Karlung, den gamle vänsteraktivisten och porrtidningsdirektören.

  Men som sagt, vi låter det vara en möjlighet!

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 11:03
  Permalänk

  skulle ju va FRA, istället för säpo, som står för tappningen annars skulle det snabbt läcka ut…..Jon är väl den som skriker mest om “friheten” på nätet, lite väl ofta och högt för trovärdigheten men en Machiavellisk analys ger ju det att dimmorna inte hjälper.
  Undrar VEM av Sveriges höjdare som skulle bli riktig uthängd på FB och som skulle utlysa en total genomlysning, tror nog att nån gång går man för långt och på fel person för att komma undan rättsväsendet. Ta journalisten som gick in på den saudiska ambassaden där sket den ärevördiga prinsen rejält i pottskåpet och med för honom oanade konsekvenser, det är den nivån jag menar kan sätta igång början på att fb försvinner…..

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 11:07
  Permalänk

  Nej det är INTE långsökt här kan polis skatteverket och kronofogden enkelt plocka brottslingarna. Dock på bekostnad av självmord prostitution knark vapen hat terror förföljelse förtal

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 11:52
  Permalänk

  Jag tror inte att det är någon konspiration, utan det beror på att varje enskilt brott har ett väldigt lågt straffvärde och att utreda brotten är enormt resurskrävande. Polisen har heller inga möjligheter att använda tvångsmedel när straffen är så låga.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 12:03
  Permalänk

  Thony:
  Nej det är INTE långsökt här kan polis skatteverket och kronofogden enkelt plocka brottslingarna. Dock på bekostnad av självmord prostitution knark vapen hat terror förföljelse förtal

  Ibland kan det som är otänkbart vara just det som är sanningen så det kan mycket väl vara sant. Vi lärde oss för några år sedan uttrycket “bli aldrig förvånad” och det är något som alltid får finnas i tanken.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 13:01
  Permalänk

  T_O_R:
  skulle ju va FRA, istället för säpo, som står för tappningen annars skulle det snabbt läcka ut…..Jon är väl den som skriker mest om “friheten” på nätet, lite väl ofta och högt för trovärdigheten men en Machiavellisk analys ger ju det att dimmorna inte hjälper.
  Undrar VEM av Sveriges höjdare som skulle bli riktig uthängd på FB och som skulle utlysa en total genomlysning, tror nog att nån gång går man för långt och på fel person för att komma undan rättsväsendet. Ta journalisten som gick in på den saudiska ambassaden där sket den ärevördiga prinsen rejält i pottskåpet och med för honom oanade konsekvenser, det är den nivån jag menar kan sätta igång början på att fb försvinner…..

  Absolut kan det bli så om “rätt” händelser inträffar!

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 13:04
  Permalänk

  Klas:
  Jag tror inte att det är någon konspiration, utan det beror på att varje enskilt brott har ett väldigt lågt straffvärde och att utreda brotten är enormt resurskrävande. Polisen har heller inga möjligheter att använda tvångsmedel när straffen är så låga.

  Vi tror du ligga väldigt nära sanningen. Det beror på att rättsväsendet anser att nätet finns i en dator som står och samlar dam i ett hörn. Så naturligtvis ser de att en sådan utredning med påföljande rättegång är för omständligt med tanke på att det “bara” handlar om dammigt nätbrott. Rättsväsendet ligger många år efter verkligheten. Det är först nu domstolar börjar använda datorer efter hand. Fortfarande hanteras rättegångar med papper och visningar sker med overheadprojektor från 70-talet.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 15:14
  Permalänk

  Rättegångar hanteras inte med papper, vad menar du med det? Det är ett jävla knapprande under en huvudförhandling, iallafall i Kalmar tingsrätt som ändå är så omoderna att de har högtalare från 70-talet i alla rum.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 17:22
  Permalänk

  Rättaren:
  Rättegångar hanteras inte med papper, vad menar du med det? Det är ett jävla knapprande under en huvudförhandling, iallafall i Kalmar tingsrätt som ändå är så omoderna att de har högtalare från 70-talet i alla rum.

  Vi har suttit i rättegång där domaren bett oss att sortera pappren för hon fick ingen ordning på dem. I åklagarledda rättegångar är det åklagaren som håller ordning på pappren när åklagaren egentligen borde hålla ordning på filerna i en dator.

  När vi stämde en kille skickade vi in alla handlingar på en DVD-skiva. När vi inte hörde något från rätten ringde vi och frågade vad som händer. Då fick vi svaret att de inte visste vad de fått för de har ingen DVD-spelare…

  En gång talade en av oss med en domare, efter samtalet bad vi honom skicka handlingar till oss. Han svarade att det är bättre att tala med registratorn för hon vet hur man får fram dokumenten och hur man får in dem i ett mejl…

  I en rättegång spelade en av oss in förhandlingarna i en diktafon. Domaren avbröt förhandlingarna för att fråga om vi spelade in video med rörliga bilder eller fotade med telefonen. En av oss visade fram diktafonen till både domare och åklagare för att visa att det är en diktafon. Båda sade att de inte kan se skillnaden på en diktafon och smartphone. De borde i stället sitta i ett lekrum med Lego!

  Som alltid finna det säkert lysande undantag från ovanstående!

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 19:21
  Permalänk

  Det låter ju helt sjukt att en domstol inte kan ta emot material på DVD.

  Varför laddar ni inte upp inspelningarna ni har från rättegångarna ni är på?

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 19:33
  Permalänk

  Rättaren:
  Det låter ju helt sjukt att en domstol inte kan ta emot material på DVD.

  Varför laddar ni inte upp inspelningarna ni har från rättegångarna ni är på?

  Det fyller ingen funktion att ladda upp sådana inspelningar.
  Vi har mängder av inspelningar när vi talar med alias på Flashback också.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 21:55
  Permalänk

  Det ger väl iallafall insikt i ert arbete, låter som nåt som vore relevant att lägga upp på sidan.

    [CITERA]

 • 2018-10-20 kl. 22:24
  Permalänk

  Rättaren:
  Det ger väl iallafall insikt i ert arbete, låter som nåt som vore relevant att lägga upp på sidan.

  Det kan i vissa fall innebära förtal och integritetsbrott. Det är också mycket privat för många och vi ser det som en hederssak att inte röja privata uppgifter.

    [CITERA]

 • 2018-10-21 kl. 17:55
  Permalänk

  Hederssak? Mja… det är ju bara uppgifter om ett brott som någon har blivit dömd för. Klart mycket mindre osmakligt än att lägga ut ett inlägg om självmordsoffret Marcus “Lurifaxflux”. Även om det inte är en uthängning så är det klart osmakligt att lägga upp, så varför inte ljudfilerna?

    [CITERA]

 • 2018-10-21 kl. 21:02
  Permalänk

  Rättaren:
  Hederssak? Mja… det är ju bara uppgifter om ett brott som någon har blivit dömd för. Klart mycket mindre osmakligt än att lägga ut ett inlägg om självmordsoffret Marcus “Lurifaxflux”. Även om det inte är en uthängning så är det klart osmakligt att lägga upp, så varför inte ljudfilerna?

  Vi har inte lagt ut något inlägg om Lurifaxflux vad vi vet. Vad det gäller ljudfilerna ligger vårt beslut fast.

    [CITERA]

 • 2018-10-22 kl. 01:59
  Permalänk

  Ditt beslut? Det var ett förslag, inte en förfrågan.

  Du får väl fråga nåt av dina alter egon om vem som la upp inlägget då. Det är osmakligt att göra helt enkelt och visar på gravt bristande omdöme oavsett vad dina avsikter är.

    [CITERA]

 • 2018-10-22 kl. 12:22
  Permalänk

  Rättaren:
  Ditt beslut? Det var ett förslag, inte en förfrågan.

  Du får väl fråga nåt av dina alter egon om vem som la upp inlägget då. Det är osmakligt att göra helt enkelt och visar på gravt bristande omdöme oavsett vad dina avsikter är.

  Vi arbetar som en grupp därför kan man inte säga “du” eller “jag” utom i vissa fall.
  Vi skulle kunna rada upp mängder av händelser som tillkommit på bristande omdöme som en person eller personer med mängder av “alteregon” genomfört. Det är dock vårt beslut (ännu så länge) att inte skriva om sådant.
  Vi svarade på ditt förslag att vårt beslut ligger fast att inte lägga ut dessa ljudfiler. I den samlingen finns också telefonsamtal vissa inte känner till att de existerar.

    [CITERA]

 • 2018-10-22 kl. 14:52
  Permalänk

  Du “Rättaren”!

  Lägg av att tracka detta folk! De gör extremt stor nytta för oss som blivit näthatade!

    [CITERA]

 • 2018-10-22 kl. 18:08
  Permalänk

  Flashback har en gräddfil genom rättsväsendet, ingen kommer att lyfta ett finger för att stoppa dem. Därför måste man stoppa dem på olagligt vis annar händer inget. Så är det bara!

    [CITERA]

 • 2018-10-22 kl. 22:00
  Permalänk

  Lucas Rättmodig:
  Du “Rättaren”!

  Lägg av att tracka detta folk! De gör extremt stor nytta för oss som blivit näthatade!

  Tack för hjälpen!

    [CITERA]

 • 2018-10-22 kl. 22:01
  Permalänk

  Tompa:
  Flashback har en gräddfil genom rättsväsendet, ingen kommer att lyfta ett finger för att stoppa dem. Därför måste man stoppa dem på olagligt vis annar händer inget. Så är det bara!

  Vi får ofta kommentarer på samma tema men kan inte släppa fram dem på grund av att det de skriver kan vara olagligt eller uppmana till brott.

    [CITERA]

 • 2018-10-24 kl. 23:34
  Permalänk

  Vad är exakt hets mot folkgrupp? Såg idag ett inlägg, eller en tråd som jag tycker borde falla inom ramen hets mot folkgrupp. Alternativt hot, våld? Vem ansvar för det inlägget, den som skrivit det eller flashback?

  Tro mig bryschan, vi assyrier är de äkta, ursprungliga och originella kaozblattarna! Det var våra assyriska förfäder (på riktigt!) som uppfann klippa tong straffet. När vi assyrier börjat skärpa till oss kommer vi att inte bara klippa av tungorna på er muslimhannar, utan vi kommer även rövknulla era morsor, gruppvåldta era systrar och straffknulla era döttrar, sanna mina ord, mannen bror!

  Så om jag vore muslim som du, då hade jag hoppats på att antingen européer eller ja, till och med judar, folkmördar er, för de kommer vara betydligt mer humanitära än när vi assyrier fuckar loss med er. Du vet hur vi blattar är med våld, vi saknar spärrar och så vidare.

    [CITERA]

 • 2018-10-24 kl. 23:40
  Permalänk

  Tompa:
  Flashback har en gräddfil genom rättsväsendet, ingen kommer att lyfta ett finger för att stoppa dem. Därför måste man stoppa dem på olagligt vis annar händer inget. Så är det bara!

  Tror att flashback är i maskopi med staten på något sätt.

    [CITERA]

 • 2018-10-25 kl. 11:33
  Permalänk

  zango:
  Vad är exakt hets mot folkgrupp? Såg idag ett inlägg, eller en tråd som jag tycker borde falla inom ramen hets mot folkgrupp. Alternativt hot, våld? Vem ansvar för det inlägget, den som skrivit det eller flashback?

  Tro mig bryschan, vi assyrier är de äkta, ursprungliga och originella kaozblattarna!Det var våra assyriska förfäder (på riktigt!) som uppfann klippa tong straffet. När vi assyrier börjat skärpa till oss kommer vi att inte bara klippa av tungorna på er muslimhannar, utan vi kommer även rövknulla era morsor, gruppvåldta era systrar och straffknulla era döttrar, sanna mina ord, mannen bror!

  Så om jag vore muslim som du, då hade jag hoppats på att antingen européer eller ja, till och med judar, folkmördar er, för de kommer vara betydligt mer humanitära än när vi assyrier fuckar loss med er. Du vet hur vi blattar är med våld, vi saknar spärrar och så vidare.

  Vi får varje dag massor av liknande kommentarer som ovan. Vi släpper aldrig fram dem men på grund av en fråga i kommentaren så gör vi ett undantag.

  Först måste vi säga att vi är inte muslimer eller något annat. Vi är ateister eller till och med arga ateister. Religion är för oss något som bara de av tradition eller lurade går på.

  Ovanstående betyder inte alls att vi är motståndare till folk som har en religiös övertygelse, tvärt om tycker vi att man får tro eller tycka vad som helst men alltså, vi är ateister, dvs har ingen religiös övertygelse alls och tror överhuvudtaget inte på sådant.

  Med ovanstående som bakgrund träffar ditt hot mot oss helt fel eller rättare sagt det träffar inte alls oss. En av våra bästa vänner är dessutom assyrier. Möjligen kan någon muslim som läser detta ta illa åt sig. I övrigt är förmodligen kommentaren skriven av en mycket ung person som blandar ihop allt till en enda röra.

  Till den verkliga frågan ovan som vi citerar en gång till:

  Vad är exakt hets mot folkgrupp? Såg idag ett inlägg, eller en tråd som jag tycker borde falla inom ramen hets mot folkgrupp. Alternativt hot, våld? Vem ansvar för det inlägget, den som skrivit det eller flashback?

  Det du sett finns alltså på Flashback.
  Flashback säger själva att det är postaren som ansvarar för sitt eget inlägg. Vi tror det är fel. Så länge postaren kan redigera sitt eget inlägg, dvs ändra eller ta bort det, är postaren ansvarig för det denne skrivit. Men efter en timma tappar postaren kontrollen över sitt eget inlägg, dvs editeringsmöjligheten stängs av. Då anser vi att ansvaret rullar över till den som kan editera kommentaren, dvs Flashback. Alltså är i princip Flashback och i sin förlängning Flashbacks ägare Jan Axelsson ansvarig för det som skrivs på Flashback.
  Observera att detta är vår tolkning, hur rättvisan tolkar det saknar egentligen betydelse eftersom Flashback i princip inte finns enligt dem.

  Vad hets mot folkgrupp egentligen är kan man läsa fram ur de domar som på senare tid fallit i frågan. Vi kommer att skriva en artikel om det men i korthet är det hets mot fler än en person som lyder under behovet av försvar. Man kan i korthet säga att “jävla neger” är inte hets mot folkgrupp medan “negrer är efterblivna” är hets mot folkgrupp. Mer om detta kommer i en artikel senare.

  Vi anser att alla människor har samma värde oavsett hudfärg, härkomst, sexuell läggning, religiös eller politisk övertygelse. Uttrycket ovan var bara för att åskådliggöra vad hets mot folkgrupp är.

    [CITERA]

 • 2018-10-26 kl. 22:31
  Permalänk

  Om ni orkar, vad jag vet så använder flashback egna programmerare och inte betalar licens för vbulletin för att använda deras tjänster? Om ni tittar noga på det här cookie consent grejen som upplyser en om att de använder cookies så kommer ni se att det är vbulletins egna som dom använder 😀

  maskera gärna en del av det här inlägget så det inte kan spåras till det så dom ändrar på det, så kanske man kan tipsa vbulletin så de kan stämma på något sätt?

    [CITERA]

 • 2018-10-26 kl. 23:14
  Permalänk

  lingon:
  Om ni orkar, vad jag vet så använder flashback egna programmerare och inte betalar licens för vbulletin för att använda deras tjänster? Om ni tittar noga på det här cookie consent grejen som upplyser en om att de använder cookies så kommer ni se att det är vbulletins egna som dom använder ?

  maskera gärna en del av det här inlägget så det inte kan spåras till det så dom ändrar på det, så kanske man kan tipsa vbulletin så de kan stämma på något sätt?

  Det är i sin ordning. vBulletin har bett att få koden av Flashback för sitt eget forum. Tror också de erbjudit Flashbacks programmerare att arbeta också för vBulletin.
  Tack för upplysningen!

    [CITERA]

 • 2018-11-02 kl. 00:06
  Permalänk

  Vissa grupper i samhället är med andra ord mer “skyddsvärda” än andra… jag som trodde att alla människor var lika mycket värda. Det säger alla stup i kvarten…

    [CITERA]

 • 2018-11-02 kl. 00:50
  Permalänk

  Undone:
  Vissa grupper i samhället är med andra ord mer “skyddsvärda” än andra… jag som trodde att alla människor var lika mycket värda. Det säger alla stup i kvarten…

  det är riktigt att det som sägs inte stämmer med vad som görs. Om någon tillhandahåller filmer för nedladdning kommer rättvisan att agera fort. Om man inte hittar ägaren till hemsidan och den ligger i något suspekt land kommer rättvisan att kräva av folks internetleverantörer att den sidan blockeras för deras abonnenter. Men Flashback som förstör liv och inte pengar (obetalda filmer) så verkar det som de låtsas att Flashback inte finns.

    [CITERA]

 • 2018-11-04 kl. 22:26
  Permalänk

  Att inte rättsvårdande myndigheter ser till att få Flashback bortplockad från nätet är helt obegripligt, trots att har fått information om att det förekommer olagligheter som hot,förtal,uppvigling till brott,uthängning av personuppgifter rörande privatpersoner och företagare och olika artister,rashat,med mera .Och att rättsvårdande myndigheterna borde fatta att Flashback forum ligger hostad på en server som tillhör Bahnhof tele och internet AB på Renstiernas Gata 27 på Södermalm i Stockholm.

    [CITERA]

 • 2018-11-04 kl. 23:50
  Permalänk

  spion:
  Att inte rättsvårdande myndigheter ser till att få Flashback bortplockad från nätet är helt obegripligt, trots att har fått information om att det förekommer olagligheter som hot,förtal,uppvigling till brott,uthängning av personuppgifter rörande privatpersoner och företagare och olika artister,rashat,med mera .Och att rättsvårdande myndigheterna borde fatta att Flashback forum ligger hostad på en server som tillhör Bahnhof tele och internet AB på Renstiernas Gata 27 på Södermalm i Stockholm.

  Vi tror de börjar förstå nu att de ligger i Sverige. Problemet nu är att få dem att förstå att ägaren är Jan Axelsson, där ligger knuten nu.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer