CrilleKex – Ringer folks arbetsplatser

Alias “CrilleKex” på Flashback ringer till före detta dömdas arbetsplatser flera år efter de avtjänat sina straff och förtalar dessa på ett sätt man inte trodde var möjligt. CrilleKex och flera andra förtalar och hänger ut samma personer också på Flashback mycket illa. De drar sig inte för något alls, de är ondskan personifierad.

Hänger ut folk i stor omfattning

CrilleKex hänger också ut folk i stor omfattning. Det tycks inte bekymra honom det minsta att han förstör deras liv när han hänger ut dem. Man får stor lust att visa CrilleKex vad det kan bli för konsekvenser genom att hänga ut honom och göra som många andra, dvs påstå att han är en pedofil, våldtäktsman, bankrånare eller bara bluffmakare. Till idiotens stora glädje kan vi meddela att vi tyvärr inte delar CrilleKex passion att hänga ut folk och påstå saker om dem än mindre ringer vi till deras företag och får dem sparkade. Problemet är att om vi vet vem detta är vet absolut andra det också och vi kan inte ta ansvaret för vad andra gör. Vi kan tänka oss att de som drabbats av CrilleKex uthängningar mycket väl kan hämnas så som vi skriver. Vi säger detta som en varning till de som hänger ut folk att nästa gång kan det vara du själv som är uthängd som en pedofil.

PirateBay

Ett konto på Pirate Bay som medverkar till massor av nedladdade filmer kallar sig också för CrilleKex. Om det går koppla det kontot till den person som ligger bakom handlar det om stora skadeståndsbelopp, så stora att det inte går betala tillbaka under en livstid. Till detta kommer också det utdelade straffet som kan bli ordentligt kännbart det också.

Forumet Flashback

Flashback tycks inte alls bry sig om de nya lagarna som kommit eller sina egna regler. De låter alias hänga ut och förtala sin offer oerhört illa. De som en gång hamnat på Flashback kommer med stor sannolikhet inte att få jobb, få svårt att få lägenhet, vänner försvinner och man blir socialt utestängd. De kallar det för “yttrandefrihet på riktigt” men i själva verket är det ondskans boning som tillåter ondskans galningar att bete sig hur illa som helst.

Vi bryr oss

Vi bryr oss om andra människor, vi tycker alla skall få en chans. Det spelar ingen roll om de straffats, är brottslingar eller bara helt vanliga människor, ingen skall hängas ut på det vidriga sätt som pågår på Flashback och som innebär ett livstidsstraff. Vad de gjort i ett tidigare liv kan vara vad som helst, har de tagit sitt straff är de fria och har rätt till ett anständigt liv. De som straffats för att de gjort andra människor illa får ett straff nog genom att de får bära skuldkänslorna livet ut. Ingen har rätt att lägga mer börda på dennes axlar, det är samhället som straffar, inte folket.

Vi vet nu vem CrilleKex är

En person kontaktade oss och sade vem CrilleKex är. Efter några timmars kontroll kan vi se att uppgiften stämmer. Bland annat skriver CrilleKex själv detaljer som stämmer in på personen vi blivit tipsade om. För att CrilleKex skall veta att vi vet vem han är säger vi Tranemo, Fiskesnack, Tecknat huvud, Norska namn och Flago.

REDAKTIONEN

Träffar: 20

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-06-28 kl. 20:29
  Permalänk

  Hej I Folkets Intresse Redaktion.

  Avseende “För att snabba på processen att hitta den empati- och omdömeslöse ”CrilleKex” ber vi våra läsare att skicka in hans identitet till oss om ni vet vem det är och kan bevisa det kan vi diskutera en belöning”
  utökar vi med att tillföra extra belöning som tillses er att utbetala till den läsare och eller debattör som har civilkurage nog att medverka till avidentifiering.

  Hela veckan har det varit omöjligt att skriva till er via det här debattfältet men om det här går fram vill vi gärna veta namnet på den moderator som deltar i förtalet tillsammans med ”CrilleKex” och ”Jongari” och vi ser tacksamt emot svaret via vår e-mail som ni/redaktionen har.
  Mvh. TA med ProBono Team.

    [CITERA]

 • 2018-06-28 kl. 21:05
  Permalänk

  PB Juristerna.
  2018-06-28 at 20:29

  Hej I Folkets Intresse Redaktion.

  Avseende ”För att snabba på processen att hitta den empati- och omdömeslöse ”CrilleKex” ber vi våra läsare att skicka in hans identitet till oss om ni vet vem det är och kan bevisa det kan vi diskutera en belöning”
  utökar vi med att tillföra extra belöning som tillses er att utbetala till den läsare och eller debattör som har civilkurage nog att medverka till avidentifiering.

  Hela veckan har det varit omöjligt att skriva till er via det här debattfältet men om det här går fram vill vi gärna veta namnet på den moderator som deltar i förtalet tillsammans med ”CrilleKex” och ”Jongari” och vi ser tacksamt emot svaret via vår e-mail som ni/redaktionen har.
  Mvh. TA med ProBono Team.

  Om jag förstår er rätt kommer ni att skjuta till belöningspengar till den som kan avslöja vem CrilleKex är?

  Konstigt att ni inte kunnat komma fram till kommentarsfältet under hela veckan. Vi har inga noterade problem förutom att när backupen går stängs sidan ner ca en timma 03:00 varje natt men det pågår en felsökning och skall snart vara klart.
  Vi blockerar också vissa ip-nummer och serier av ip-nummer. Tyvärr blockeras också sådana som inte skall blockeras. Det är nödvändigt att blockera ip en liten tid därför att folk försöker ständigt hacka vår nättidning.

  Eftersom ni jobbar mot näthat mm skall ni få namnet på moderatorn.

    [CITERA]

 • 2018-06-29 kl. 14:30
  Permalänk

  Hej igen!

  Ja , ni har förstått alldeles rätt!
  Mvh PB Juristerna.

    [CITERA]

 • 2018-06-29 kl. 19:07
  Permalänk

  PB Juristerna.
  2018-06-29 at 14:30

  Hej igen!

  Ja , ni har förstått alldeles rätt!
  Mvh PB Juristerna.

  Han som avslöjade CrilleKex säger att belöningen kan skänkas till någon hedervärd välgörande ändamål.

    [CITERA]

 • 2018-06-30 kl. 11:48
  Permalänk

  Hej Igen.

  Först en fråga till Helena.
  Varför är det nära omöjligt att nå er via den här kommentars länken, när vanliga e-mail går fram till er redaktion?

  Kan det ha något att göra med att vi i Sverige varit uppkopplade mot dem i teamet som just nu har utredningsuppdrag i tre andra EU stater?

  Hoppas att Helena kan lösa denna för oss obegripliga gåta och nu till saken som det heter.
  Avseende medverkan i belöning ska denne naturligtvis själv bestämma att skänka eller kasta bort den men vår åsikt är – behåll den själv.

  Varmt tack och Vi hör av oss nästa vecka så fixar vi det!
  Mvh / PB Juristerna.

    [CITERA]

 • 2018-06-30 kl. 18:55
  Permalänk

  PB Juristerna
  2018-06-30 at 11:48

  Hej Igen.

  Först en fråga till Helena.
  Varför är det nära omöjligt att nå er via den här kommentars länken, när vanliga e-mail går fram till er redaktion?

  Helena jobbar inte med detta. Just nu är det chefredaktören själv som svarar.
  Vi har problem med vår server. Det har pågått i några månader men oftast kl 03:00 och en timma fram. Senaste tiden har det dock varit trögt att komma fram även på dagarna. Det pågår arbete för att lösa problemet.

  Kan det ha något att göra med att vi i Sverige varit uppkopplade mot dem i teamet som just nu har utredningsuppdrag i tre andra EU stater?

  Nej, inte alls.

  Hoppas att Helena kan lösa denna för oss obegripliga gåta och nu till saken som det heter.
  Avseende medverkan i belöning ska denne naturligtvis själv bestämma att skänka eller kasta bort den men vår åsikt är – behåll den själv.

  Tack för förslaget!

  Varmt tack och Vi hör av oss nästa vecka så fixar vi det!:0
  Mvh / PB Juristerna.

  Tack till er och vi hörs!

    [CITERA]

 • 2018-07-02 kl. 01:45
  Permalänk

  Det var mycket viktigt att man lyckades spåra upp den person som gömde sig bakom Flashback-användarekontot Crille Kex som gjort sig skyldig till förtal och brott mot personuppgiftslagen genom att förtala och hänga ut fullständiga personuppgifter som rör personer som har varit dömda för brott och sen sprida ut en massa dynga om dessa uthängda personer som inte stämmer något alls

    [CITERA]

 • 2018-07-07 kl. 03:36
  Permalänk

  Ja! Vi bakom flötet i tranemo
  Fiske…..HM..

  Hoppas ni består
  R

    [CITERA]

 • 2018-07-07 kl. 10:43
  Permalänk

  Memo
  2018-07-07 at 03:36

  Ja! Vi bakom flötet i tranemo
  Fiske…..HM..

  Hoppas ni består
  R

  Tack, ja vi skall bestå länge.
  Kul det där med “flötet”.

  Kan säga att vårt jobb inte är helt klart i denna fråga, dvs det kommer mer, mycket mer.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer