Jamku – Avslöjade sig snabbt

Det gäller alltså alias Jamku på Familjeliv. Vi vet att detta är TN är men han förnekar naturligtvis, feg som han är. Vi känner honom som en mycket seg stalker och som alla stalkers skickade han kopiösa mängder mejl som vi avvisade. Eftersom han har ett sjukligt behov att nå fram till sina offer, som alla stalkers, började han plötsligt sms:a och om det skriver han som Jamku så här:

Jamku säger alltså att HAN skickade sms men vi fick sms från stalkern TN. Det betyder att Jamku och stalkern TN är samma person. Läser man lite mer av Jamku:s inlägg ser man också att hans konstiga sätt att formulera sig är exakt samma som stalkern. En av oss stavar efternamnet med C och det har stalkern anmält till myndigheterna som förfalskning medan Jamku på Familjeliv säger exakt samma sak om stavningen. I samband med det skriver han också att han “har med oss att göra” vilket stämmer eftersom TN stalkat oss. Vi har alltså hittat rätt!

REDAKTIONEN

 

 

Träffar: 13

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-10-31 kl. 07:09
  Permalänk

  Denne gubbe, har verkligen hatkärlek till en och samma objekt sedan några år tillbaka, trots att gubben har egen familj så fortsätter han att klistra sig fast vid sitt objekt som han tror att han äger. Gubben är inne på objektets forum och spammar där 24/7 med närmare 10 multipla trollkonton. Gubben vill skaffa sig ensamrätt till objektet genom att jaga bort andra personer som skriver inne på objektets forum positivt om objektet. De som skriver positivt om objektet blir kallade för nedsättande och kränkande saker, och dessutom har han flera gånger tagit kontakt med objektets vänner via telefon, sms-meddelande, och epost hotat med att anmäla dem till rättsvårdande myndigheter om de inte slutar upp med att ha kontakt med objektet. Han påstår att objektet är rättshaverist och påstår att objektet stalkat hans familj.
  Gubben är expert på att reta upp folk, och han vill driva diskussionerna till sin fördel och till folks nackdel hela tiden. Han vill skaffa sig ursäkter för att spamma in en massa anmälningar till rättsvårdande myndigheter, men förhoppningsvis så har rättsvårdande myndigheterna lyckats genomskåda hans spammande och trollande med falska påhittade grundlösa anmälningar om ditten och datten. De borde sätta stopp för hans spammande med falska påhittade grundlösa anmälningar. Gubben har sedan en kort tid tillbaka sagt sig ha ett uppdrag inom politiken i 08-området. Gubben har även tagit Flashback i försvar där han haft några 100-tal nu mera avstängda konton där inne, men fortfarande finns ett par av hans konton aktiva och ett av de aktiva kontona drog för 3 år sen igång en trolltråd som smutskastade objektet och objektets vänner.

    [CITERA]

 • 2014-10-31 kl. 12:26
  Permalänk

  Fast det där är ju inte riktigt sant. Men det kanske inte är så noga med näthat?

    [CITERA]

 • 2014-11-01 kl. 09:15
  Permalänk

  Det är minst sagt otäckt och häpnadsväckande att samhället inte gör något åt honom!

    [CITERA]

 • 2017-01-19 kl. 14:31
  Permalänk

  Hahahahaha! Vilken skruttgubbe!
  Begynnande demens?

    [CITERA]

 • 2017-01-19 kl. 17:50
  Permalänk

  Hepp:
  Hahahahaha! Vilken skruttgubbe!
  Begynnande demens?

  Eller en självsyn utan gränser.

    [CITERA]

 • 2018-04-27 kl. 10:47
  Permalänk

  Jag tror jag vet vem detta är, man förstår nästan inte vad han skriver. Är han ens svensk?

    [CITERA]

 • 2018-04-27 kl. 18:48
  Permalänk

  Fortress
  2018-04-27 at 10:47

  Jag tror jag vet vem detta är, man förstår nästan inte vad han skriver. Är han ens svensk?

  Svaret är “Ja” på alla frågor!

    [CITERA]

 • 2018-04-28 kl. 02:59
  Permalänk

  De där manuella fejk-mailen från dig minns jag. Du förstår väl att ett skript inte är så okonsekvent och särskilt att ett skript inte väntar flera timmar med att sända ut ett svar!

    [CITERA]

 • 2018-04-28 kl. 03:29
  Permalänk

  Bobbe boss
  2018-04-28 at 02:59

  De där manuella fejk-mailen från dig minns jag. Du förstår väl att ett skript inte är så okonsekvent och särskilt att ett skript inte väntar flera timmar med att sända ut ett svar!

  De var varken manuella eller fejk.
  Jag hade ett tillägg i mitt mejlklienten på datorn som raderade oönskade mejl och skickade ett meddelande till avsändaren för det raderade mejlet om att det inte nått fram eller något sådant. Detta kunde naturligtvis ske först när klienten öppnades, dvs först måste datorn startas och därefter måste klienten startas som startar tillägget som raderar mejlen enligt inställning och svarar på det.

  Tillägget slutade att uppdateras så det avinstallerades. Vi kan stoppa mejl också direkt från mejlklienten på webben men den skickar inga svar. Använder den mot spammejl.

    [CITERA]

 • 2018-04-28 kl. 17:05
  Permalänk

  Aa fast ett skript funkar ju som sagt inte så.

  Du påstår att skriptet raderar mejlen, visst? Jag testade ditt system och spammade ett väldigt stort antal meddelanden. “Skriptet” svarade de första gångerna men det blev för mycket för “skriptet” (dig, med andra ord) och de flesta av spam-meddelandena fick inte svar. Du avslöjade senare i en bloggartikel att jag spammat din mail, med innehållet i mailen. Detta bevisar ju att det inte raderades. Ett skript stoppas inte för att det kommer in för många mail.

    [CITERA]

 • 2018-04-28 kl. 19:48
  Permalänk

  Bobbe boss
  2018-04-28 at 17:05

  Aa fast ett skript funkar ju som sagt inte så.

  Du påstår att skriptet raderar mejlen, visst? Jag testade ditt system och spammade ett väldigt stort antal meddelanden. ”Skriptet” svarade de första gångerna men det blev för mycket för ”skriptet” (dig, med andra ord) och de flesta av spam-meddelandena fick inte svar. Du avslöjade senare i en bloggartikel att jag spammat din mail, med innehållet i mailen. Detta bevisar ju att det inte raderades. Ett skript stoppas inte för att det kommer in för många mail.

  Skriptet raderade och svarade bara på mejl vi instruerat att göra så med. Det fungerade dock inte som tänkt, släppte igenom vissa mejl speciellt om det kom flera.

  Men detta är OT här och ganska ointressant vad du tyckte om skriptet.

    [CITERA]

 • 2018-04-28 kl. 22:16
  Permalänk

  Ok nu ska jag ut med mina vänner och dricka Pepsi max, ses sen

    [CITERA]

 • 2018-04-29 kl. 22:18
  Permalänk

  Jasså är det han!
  Han vet inte vad han håller på med han tror han tror han hjälper polisen. Snacka om dålig självinsikt!!

    [CITERA]

 • 2018-05-06 kl. 11:17
  Permalänk

  Och det viktigaste är att om man vet vem som gömmer sig bakom signaturnicken “Jamku” så får man absolut inte hänga ut personen som gömmer sig bakom signaturnicken “Jamku” för här inne så har man regler som förbjuder uthängning av personuppgifter som inbegriper förnamn,efternamn,hemadress,telefonnummer med mera.och dessa regler måste följas.

    [CITERA]

 • 2018-05-06 kl. 15:46
  Permalänk

  spion
  2018-05-06 at 11:17

  Och det viktigaste är att om man vet vem som gömmer sig bakom signaturnicken ”Jamku” så får man absolut inte hänga ut personen som gömmer sig bakom signaturnicken ”Jamku” för här inne så har man regler som förbjuder uthängning av personuppgifter som inbegriper förnamn,efternamn,hemadress,telefonnummer med mera.och dessa regler måste följas.

  Absolut, så är det!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer